Benzine zam geldi mi? Benzin fiyatı ne kadar oldu, benzine 44 kuruş zam geldi mi?
Benzine zam geldi mi? Benzin fiyatı ne kadar oldu, benzine 44 kuruş zam geldi mi? Benzine zam geldi mi? Dolar/TL kuru ile petrol fiyatlarındaki artış, akaryakıt fiyatlarında da zamları beraberinde getiriyor. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası'nın (EPGİS) yaptığı duyuruya göre, bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzinin litre satış fiyatına 44 kuruş zam yapıldı.
26.10.2021 Gündem
Akaryakıt fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi! Zam geldi, motorin ve benzin...
Akaryakıt fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi! Zam geldi, motorin ve benzin... Akaryakıt fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Zam geldi. Arabası olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Fiyatlar değişiyor. Benzinin litre fiyatında gece yarısından geçerli olmak üzere 37, motorinin litre fiyatına ise 41 kuruş zam geldi.
15.10.2021 Ekonomi
LPG fiyatlarında indirim var mı? LGP otogaz fiyatı ne kadar? İstanbul, Ankara ve İzmir’de otogazın litre fiyatı kaç lira?
LPG fiyatlarında indirim var mı? LGP otogaz fiyatı ne kadar? İstanbul, Ankara ve İzmir’de otogazın litre fiyatı kaç lira? Küresel piyasalardaki petrol fiyatlarındaki sert düşüşler, Türkiye'deki benzin ve motorin fiyatlarına da yansıyor. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikasından (EPGİS) alınan bilgiye göre, Ankara ve İzmir'de ortalama 5,12 liradan satılan benzinin litre fiyatı 5,20 lira olacak. Benzinin litre fiyatı İstanbul'da ise 5,03 liradan 5,11 liraya çıkacak. Benzin dışında otogazda da 95 kuruş indirime gidildi.
3.04.2020 Gündem
Benzinin litre fiyatına 16 kuruş zam yapıldı
Benzinin litre fiyatına 16 kuruş zam yapıldı Benzinin litre fiyatına bu gece yarısından geçerli olmak üzere 16 kuruş zam yapıldı.
24.02.2020 Ekonomi