Endemol Shine

Endemol Shine

Son dakika Endemol Shine haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Endemol Shine ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Endemol Shine haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Endemol Shine

haberleri sayfasında son dakika yaşanan endemol shine gelişmeleri de dahil olmak üzere 149 endemol shine haberi bulunmuştur. Tüm endemol shine haberleri aşağıda listelenmiştir.
Songül Öden'den 100 bin dolarlık dava!
Songül Öden'den 100 bin dolarlık dava! Songül Öden rol aldığı “Serçe Sarayı” adlı dizinin yurtdışı gelirlerinden pay alamadığı iddiasıyla Endemol Medya’yı mahkemeye verdi. Dilekçesinde Endemol Medya’dan toplam alacağının 682 bin 500 dolar olduğunu belirten ünlü oyuncu şimdilik 100 dolarlık dava açtı.
27.04.2021 Magazin
"Sen bu işe bulaşma, starsın"
"Sen bu işe bulaşma, starsın" Endemol Shine Türkiye'nin iflas davasına şirketten alacağı bulunan oyuncu Erkan Petekkaya da katıldı. Petekkaya ifadesinde, “Endemol gibi bir şirketin böyle ülkemize girip, dizi üzerinden 50 milyon dolar kazanıp daha sonra bizi dolandırıp gitmesini istemiyoruz” dedi. Kararını açıklayan mahkeme, iflas davasının reddine karar verdi.
9.01.2020 Magazin
Dünya devinin şirketine kayyum atandı
Dünya devinin şirketine kayyum atandı Paramparça ve Kördüğüm gibi dizilerin yanı sıra Big Brother Türkiye ve Sıradaki Gelsin isimli yarışma programlarına da imza atan Hollandalı Endemol’ün Türkiye’deki şirketi için mahkeme kayyum atadı.
11.06.2018 Ekonomi
Cansel Elçin'den yapım şirketine dava!
Cansel Elçin'den yapım şirketine dava! Endemol Shine şirketine alacak davası açan isimler arasına Cansel Elçin’in de katıldığı ortaya çıktı.
18.01.2018 Magazin
FOX'ta ayrılan ismin yerine bakın kim geldi?
FOX'ta ayrılan ismin yerine bakın kim geldi? 2 yıldır kanalın Dramalar Direktörlüğü'nü yürüten Özlem Yurtsever, önceki gün görevi bırakmıştı...
2.11.2017 Televizyon
FOX'ta üst düzey ayrılık! Kendisi açıkladı...
FOX'ta üst düzey ayrılık! Kendisi açıkladı... FOX'un Dramalar kadrosunda sürpriz bir ayrılık yaşandı.
31.10.2017 Televizyon
Yok böyle dava! Tam 40 milyon dolar...
Yok böyle dava! Tam 40 milyon dolar... Hollandalı Endemol'ün Türkiye ayağı olan Endemol Shine Türkiye'nin iflas davası dizi setine döndü. Mahkeme, Endemol'den alacakları bulunan aralarında Mine Tugay, Erkan Petekkaya, Songül Öden, İbrahim Çelikkol, Aslı Enver gibi isimlerin de bulunduğu 30 oyuncu, 25 şirket ve 2 bankanın davaya katılmasına karar verdi.
30.09.2017 Televizyon
Yapım şirketine dava açtı
Yapım şirketine dava açtı Temmuz ayında iflasını isteyen Endemol Shine Türkiye’ye dava açan ünlüler kervanına Nurgül Yeşilçay da katıldı
31.08.2017 Magazin
Songül Öden, o şirkete icra takibi başlattı!
Songül Öden, o şirkete icra takibi başlattı! Songül Öden, geçen ay iflasını açıklayan yapım şirketi Endemol Shine Türkiye'ye icra takibi başlattı.
6.08.2017 Magazin
Alina Boz'dan Endemol'e tazminat davası!
Alina Boz'dan Endemol'e tazminat davası! Paramparça'da Hazal karakterini canlandıran Alina Boz, dizinin iflas eden yapım şirketi Endemol Medya'ya 150 bin liralık tazminat davası açtı. İşte Alina Boz'un Endemol Medya'ya açtığı tazminat davasının detayları...
3.08.2017 Magazin
Ünlü yapım şirketi Türkiye'de iflas başvurusunda bulundu!
Ünlü yapım şirketi Türkiye'de iflas başvurusunda bulundu! Endemol Türkiye'nin iflas başvurusunda bulunduğu ortaya çıktı.
7.07.2017 Magazin
Erkan Petekkaya: Resmen kazıklandım
Erkan Petekkaya: Resmen kazıklandım ‘Paramparça’ dizisnini yıldızı Erkan Petekkaya isyan etti. Petekkaya; '15 bölümlük paramı alamadım, resmen kazıklandım.' dedi.
16.06.2017 Magazin
Dizi dünyası paramparça! Ayaklandılar...
Dizi dünyası paramparça! Ayaklandılar... 'Paramparça', 'Dayan Yüreğim' ve 'Evlat Kokusu' oyuncuları paralarını ödemeyen yapım şirketi Endemol Shine'nın ofisi önünde toplandı. Endemol olayın ardından açıklamada bulundu...
15.06.2017 Televizyon
Kapıya dayandılar
Kapıya dayandılar ‘Paramparça’, ‘Dayan Yüreğim’ ve ‘Evlat Kokusu’ oyuncuları paralarını ödemeyen yapım şirketi Endemol Shine’nın ofisi önünde toplandı.
14.06.2017 Magazin
Kriz büyüyor! 'Paramparça' ekibi de ayaklandı
Kriz büyüyor! 'Paramparça' ekibi de ayaklandı 'Dayan Yüreğim' dizi ekibi parasını alamayınca yapımcının kapısına dayanmıştı. Şimdi de 'Paramparça' dizi ekibi aynı yapım şirketini paralarını ödemedikleri için dava edecek.
14.06.2017 Magazin
Dayan Yüreğim ekibi paralarını istiyor!
Dayan Yüreğim ekibi paralarını istiyor! Dayan Yüreğim oyuncuları ve ekibi ödemelerini almak için yapım şirketine gidecek.
7.06.2017 Televizyon
Hırvatlar bakın hangi iki Türk dizisine hayran?
Hırvatlar bakın hangi iki Türk dizisine hayran? Hırvatistan’ın en çok izlenen TV kanalı Nova TV’nin temsilcileri, Türk dizilerini incelemek üzere İstanbul’a geldi.
1.05.2017 Televizyon
'Paramparça'dan büyük başarı!
'Paramparça'dan büyük başarı! 'Paramparça' dizisi, Elektrik Elektronik ve Hizmet İhracatçıları Birliği’nin (TET) verilerine göre '2016 yılında en çok ihracat geliri elde eden dizisi' oldu.
13.04.2017 Televizyon
Büyük finalde Miss Turkey finalisti yarışacak!
Büyük finalde Miss Turkey finalisti yarışacak! ‘Sıradaki Gelsin’de, büyük finalde Miss Turkey 2011 güzellik yarışması finalistlerinden Ecehan Epçim yarışacak.
6.04.2017 Televizyon
Yeşim Salkım: 'Aseksüel mi oldum?'
Yeşim Salkım: 'Aseksüel mi oldum?' Yeşim Salkım'dan çok konuşulacak açıklamalar. 'Aseksüel mi oldum?' diyen Salkım, çok özel açıklamalarda bulundu.
2.04.2017 Magazin
'Sıradaki Gelsin'de duygusal anlar!
'Sıradaki Gelsin'de duygusal anlar! Emre Karayel’in sunduğu ‘Sıradaki Gelsin’ yarışmasında duygusal anlar yaşanacak.
23.03.2017 Televizyon
Emre Karayel'den rap sürprizi
Emre Karayel'den rap sürprizi Emre Karayel sunduğu ‘Sıradaki Gelsin’ yarışmasında rap söyledi.
22.03.2017 Televizyon
Dayan Yüreğim 6. bölümünde Atıf tehlikede!
Dayan Yüreğim 6. bölümünde Atıf tehlikede! Dayan Yüreğim 6. bölümünde Seray, evlerini basan Ali yüzünden Atıf ile birlikte olduğunu herkese itiraf etmek zorunda kalır. Dayan Yüreğim'de Rıfat ise Atif'ın peşine düşer ve ona bıçak çeker. Seray gördükleriyle şoke olur, peki bu durumu engelleyebilecek mi? Dayan Yüreğim bu akşam...
29.09.2021 Gündem
'Hazal’ evlenme teklifini kabul etti!
'Hazal’ evlenme teklifini kabul etti! ‘Paramparça’ dizisinin 6 Mart'ta yayınlanan 94’üncü bölümü heyecan dolu gelişmelere sahne oldu.
8.03.2017 Televizyon
Ekranda fedakarlık öyküsü!
Ekranda fedakarlık öyküsü! 'Evlat Kokusu' dizisi, Amsterdam’dan İstanbul’a uzanan büyük bir sevgi, nefret, aşk, entrika ve fedakarlık öyküsünü konu alacak.
23.02.2017 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Endemol Shine ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki endemol shine haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.