Emekli promosyonuna 2022 güncellemesi! Hangi banka, ne kadar emekli promosyonu veriyor? İşte bankaların emekli promosyonları!
Emekli promosyonuna 2022 güncellemesi! Hangi banka, ne kadar emekli promosyonu veriyor? İşte bankaların emekli promosyonları! Milyonlarca emekliyi kapsıyor! Emekliye promosyon fırsatı! Emekli, dul ve yetim... Hepsi yararlanıyor. Bankaların emekliye verdiği promosyon tutarında yarış devam ediyor. Bankalar peş peşe açıkladı! 3 bin TL'ye kadar ödeme yapılıyor! Başvuran alıyor! Emekliye büyük avantaj sağlayan emekli maaşı taşıma paketlerinde güncel rakamlar belli oldu. Emekliye yapılan ödemeler bankadan bankaya değişirken, emekli promosyonlarında tutar 1500 liradan başlıyor 2.500 hatta 3.750 liraya kadar çıkıyor. Ayrıca, promosyon dışında da çeşitli fırsatlar sunuluyor. Emekli maaşını 3 yıl boyunca seçecekleri bankaya taşıma taahhüdü verenlere anında nakit promosyon ödemesi yapılıyor ve avantajlı kampanyalardan yararlanma imkanı sunuluyor Peki, Hangi banka, ne kadar emekli promosyonu veriyor? İşte bankaların emekli promosyonları ve kampanyaları!
29.03.2022 Emekli
Ziraat-SGK anlaştı, özel bankalar başladı! 2020 bankaların promosyon oranları belli mi? (Garanti, Halkbank ve TEB tekliflerini sundu)
Ziraat-SGK anlaştı, özel bankalar başladı! 2020 bankaların promosyon oranları belli mi? (Garanti, Halkbank ve TEB tekliflerini sundu) SGK ile Ziraat Bankası arasında imzalanan emekli protokolünden sonra özel bankalar da promosyon yarışına dahil oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yeni dönem asgari promosyon, 1500 TL'ye kadar olan emeklilere 500 TL, 1500-2500 TL arasında olan emeklilere 625 TL, 2500 TL ve üzeri olanlara ise 750 TL olarak ödenecek. 3 yıl bankada kalma taahhüdüne karşı verilen promosyon konusunda en merak edilen ise en yüksek emekli promosyonu veren bankalar oldu. Peki, emekli promosyonu veren bankalar ne kadar veriyor? En yüksek emekli promosyonu veren banka hangisi? İşte TEB, Garanti ve Halkban banka promosyon teklifleri...
5.03.2020 Emekli