Avrupa’nın favori kentleri belli oldu! Türkiye'den iki şehir listeye damgasını vurdu...
Avrupa’nın favori kentleri belli oldu! Türkiye'den iki şehir listeye damgasını vurdu... Dünyanın ve Avrupa'nın favori kentleri belirlendi. Türkiye'nin en güzel kenti, ABD merkezli seyahat ve tatil dergisi Travel ve Leisure (T+L) okuyucuları tarafından seçilen Avrupa’nın 15 Favori Kenti 2023 listesinde 1’inci sırada yer aldı. Şehir ayrıca Dünya’nın 25 Favori Kenti 2023 listesine 8’inci sıradan girdi.
13.07.2023 Yaşam
Dünyanın En İyi Şehirleri listesi açıklandı! İşte listedeki Türk şehrinin sıralamadaki yeri...
Dünyanın En İyi Şehirleri listesi açıklandı! İşte listedeki Türk şehrinin sıralamadaki yeri... Dünyanın en iy şehirlerini ortaya koyan liste açıklandı. Ünlü seyahat, eğlence, yeme-içme ve sanat dergisi Time Out, dünyanın dört bir yanından editörler ve 20 bin kent sakinin katılımıyla bir anket oluşturdu. Her şehrin kültürel özelliklerini göz önünde bulunduran Time Out'un listesinde şehirler yeme-içme, kültür, gece hayatı açısından derecelendirildi. Dünyanın en iyi şehirleri listesinde Türkiye'den de bir kent var.
19.06.2023 Dünya
Dünyanın En İyi Şehirleri 2022 listesi belli oldu! İşte listeki Türk şehrinin sıralamadaki yeri...
Dünyanın En İyi Şehirleri 2022 listesi belli oldu! İşte listeki Türk şehrinin sıralamadaki yeri... Dünyanın en iy şehirlerini ortaya koyan 2022 yılı listesi açıklandı. Ünlü seyahat, eğlence, yeme-içme ve sanat dergisi Time Out, dünyanın dört bir yanından editörler ve 20 bin kent sakinin katılımıyla bir anket oluşturdu. Her şehrin kültürel özelliklerini göz önünde bulunduran Time Out'un listesinde şehirler yeme-içme, kültür, gece hayatı açısından derecelendirildi. 2022'nin en iyi 53 şehri seçilirken, listede Türkiye'den de bir şehir var.
13.07.2022 Dünya