Fenerbahçe'de ortam alev alev: Bir daha o hareketi yapma senin elini kolunu kırarlar Jorge Jesus
Fenerbahçe'de ortam alev alev: Bir daha o hareketi yapma senin elini kolunu kırarlar Jorge Jesus Fenerbahçe-İstanbulspor maçından sonra 'Taktik Mania' programında yaptığı açıklamalarla resmen bomba etkisi yaratan Emre Bol, Jorge Jesus hakkında çok sert ifadeler kullandı. Portekizli teknik adamın taraftarlara yaptığı el hareketine de değinen ünlü yorumcu Bol canlı yayında 'Bir daha bu hareketi yaparsan senin elini kolunu kırarlar' tepkisini gösterdi.
28.04.2023 Fenerbahçe
Canlı yayında ateş püskürdü! '6 hafta kaldı yeter artık Jorge Jesus'
Canlı yayında ateş püskürdü! '6 hafta kaldı yeter artık Jorge Jesus' Başakşehir maçında Alexic'in golüyle 1-0 geriye düşmesine rağmen Joao Pedro'nun iki golüyle şampiyonluk yarışına tutunan Fenerbahçe'de gözler İstanbulspor karşılaşmasına çevrilirken, ünlü yorumcu Emre Bol'un Jorge Jesus isyanı camiada büyük dikkat çekti.
21.04.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Jorge Jesus dönemi sona erdi! 'Helikopterle aldık getirdik kendisini bir şey zannetti'
Fenerbahçe'de Jorge Jesus dönemi sona erdi! 'Helikopterle aldık getirdik kendisini bir şey zannetti' Önce Flamengo, ardından Brezilya Milli Takımı ve son olarak Suudi Arabistan Futbol Federasyonu yöneticileriyle flörtleşen Jorge Jesus'un ses kayıtlarının ortaya çıkması Fenerbahçe camiasının sabrını taşırırken, Sarı Lacivertli kulübün nabzını tutan muhabirlerden Emre Bol'un 'Fenerbahçe'de Jorge Jesus dönemi sona erecek, adam burada kalmayacak' ifadeleri oldukça dikkat çekti.
14.04.2023 Fenerbahçe