Emrahın Oğlu

Emrahın Oğlu

Son dakika emrahın oğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan emrahın oğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını emrahın oğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emrahın Oğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emrahın oğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 12 emrahın oğlu haberi bulunmuştur. Tüm emrahın oğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emrah'ın çocuklarıyla verdiği poz tepki çekti!
Emrah'ın çocuklarıyla verdiği poz tepki çekti! Şarkıcı Emrah'ın paylaştığı fotoğraf gündem oldu. Çocuklarının kendisini öptüğü fotoğrafı paylaşan Emrah'a yüzlerce yorum geldi.
21.08.2023 Magazin
Emrah'ın oğlu Tayfun: Bakamıyorum çünkü beni engelledi
Emrah'ın oğlu Tayfun: Bakamıyorum çünkü beni engelledi Şarkıcı Emrah’ın oğlu Tayfun Engin Çolak, babasının bir ev aldıktan sonra mirasından feragat ettiğini söyledi. Annesi ise “Kabul etmemesi için mücadele verdim. Karşı taraf oğluna bir şişe süt almamıştır” dedi. Çolak, katıldığı programda babasıyla ilgili şaşırtan sosyal medya itirafında bulundu.
6.02.2021 Magazin
Emrah'ın oğlu Tayfun dönerci oldu!
Emrah'ın oğlu Tayfun dönerci oldu! Ünlü sanatçı Emrah'ın Bursa'da yaşayan oğlu Tayfun, Görükle'de tavuk dönerci açtı. Yıllarca babası tarafından reddedilen Tayfun, kendi ayakları üzerinde durmak istediğini söyledi.
27.02.2018 Magazin
Emrah'ın oğlundan tepki çeken paylaşım!
Emrah'ın oğlundan tepki çeken paylaşım! Emrah'ın oğlu Tayfun, sevgilisiyle paylaştığı fotoğrafla yine olay olmayı başardı. Fotoğrafı görenler, "İnsanı aşktan soğutur" demeden edemedi.
15.12.2017 Magazin
Emrah'ın oğlundan sahte hesap tepkisi
Emrah'ın oğlundan sahte hesap tepkisi Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan, sahte bir hesap üzerinden babasının ağzından söylenmiş gibi yazılan ifadelere "Şu mübarek ayda vebal alıyorsunuz." diyerek tepki gösterdi.
30.05.2017 Magazin
Emrah'ın oğlundan şok sözler: Beni akıl hastanesine götürdü
Emrah'ın oğlundan şok sözler: Beni akıl hastanesine götürdü Duymayan Kalmasın programına konuk olan Emrah'ın oğlu Tayfun; 'Babam beni mirasından men etmek için akıl hastanesine götürdü' dedi.
25.05.2017 Magazin
Emrah'a 'Babalar Günü' şoku!
Emrah'a 'Babalar Günü' şoku!

Şarkıcı Emrah'ın aralarının bozuk olduğu bilinen oğlu Tayfun Erdoğan sosyal medya üzerinden ya...

20.06.2016 Magazin
Acıların çocuğu Tayfun!
Acıların çocuğu Tayfun! 5 milyon dolarlık Twitter hissesi satın alan şarkıcı Emrah’ın, “para istemesin” diye feragatname imzalattığı oğlu Tayfun, Bursa’da garsonluk yapmaya başladı
12.12.2013 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Emrahın Oğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emrahın oğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.