Fenerbahçe taraftarlarını çıldırtan transfer! Jorge Jesus'tan Ümit Özat'ı bile şaşırtan hamle!
Fenerbahçe taraftarlarını çıldırtan transfer! Jorge Jesus'tan Ümit Özat'ı bile şaşırtan hamle! Fenerbahçe'de son dakika... Transfer sezonuna hızlı bir giriş yapan ve 9 futbolcuyu renklerine bağlayan Fenerbahçe yerli oyuncu arayışlarını sürdürüyor... Adı sık sık Beşiktaş'la anılmasına rağmen Sarı Lacivertli kulübün araya girdiği 21 yaşındaki sol stoper için Ali Koç'un devreye girdiği öğrenilirken, Ümit Özat'ın çalıştırdığı Sırp takımında sadece 1 maç görev alan oyuncuya Jorge Jesus'un da onay verdiği bildirildi.
1.08.2022 Fenerbahçe
Beşiktaş'ın transferine Bülent Korkmaz engeli! Kartal Tayfur Bingöl ve Emirhan Topçu ile anlaşma sağlamıştı ama...
Beşiktaş'ın transferine Bülent Korkmaz engeli! Kartal Tayfur Bingöl ve Emirhan Topçu ile anlaşma sağlamıştı ama... Süper Lig'in en büyük şampiyonluk adayı Beşiktaş, Alanyaspor'dan Tayfur Bingöl ve Çaykur Rizespor'dan Emirhan Topçu ile anlaşma sağlamıştı. Siyah-beyazlılarda Tayfur için kulübüyle görüşmeler sürerken Emirhan transferinin henüz resmiyet kazanmamasının nedeni ortaya çıktı.
23.07.2022 Beşiktaş
Beşiktaş durmuyor! 3 transfer daha ikisi yerli biri Portekizli
Beşiktaş durmuyor! 3 transfer daha ikisi yerli biri Portekizli Daha önce Saiss, Muleka, Gedson, Weghorts, Cenk Tosun gibi futbolculara imza attıran Beşiktaş; Emirhan Topçu, Emrecan Uzunhan ve Cabral'la anlaşmak üzere.
18.07.2022 Beşiktaş
Weghorts, Gedson, Muleka, Saiss... Beşiktaş durmuyor 2 transfer daha
Weghorts, Gedson, Muleka, Saiss... Beşiktaş durmuyor 2 transfer daha Kadroya gerekli takviyeleri yapan ve taraftarların alkışını toplayan Beşiktaş yönetimi Emrecan Uzunhan ile Çaykur Rizespor ’dan Emirhan Topçu ile prensip anlaşmasına vardı.
16.07.2022 Beşiktaş