Emir Berke Zencidi

Emir Berke Zencidi

Son dakika emir berke zencidi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan emir berke zencidi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını emir berke zencidi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emir Berke Zencidi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emir berke zencidi gelişmeleri de dahil olmak üzere 7 emir berke zencidi haberi bulunmuştur. Tüm emir berke zencidi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kıvanç Tatlıtuğ, Emir Berke'ye 'hayır' dedi
Kıvanç Tatlıtuğ, Emir Berke'ye 'hayır' dedi 'Ömercik' dizisiyle ekranlara dönecek olan Emir Berke Zincidi'nin babası rolü için ünlü oyuncuya teklif götürüldü. Tatlıtuğ, yeni projesi olduğu için rolü kabul etmedi.
29.06.2015 Magazin
Mesajı herkesi duygulandırdı!
Mesajı herkesi duygulandırdı! Zeki Alasya'nın ölümü üzerine 'Küçük Ağa' dizisinde birlikte rol aldığı küçük oyuncu Emri Berke Zincidi'nin annesi hemen tweet atarak oğlunun üzücü haberi bilmediğini, destek alarak kötü haberi kendisine vereceklerini yazdı.
8.05.2015 Magazin
Reklam filminden servet kazandı
Reklam filminden servet kazandı Son dönemin popüler çocuk yıldızı Emir Berke Zincidi, 'Bonus' reklam filminden 700 bin lira kazanmış.
3.02.2015 Magazin
'Küçük Ağa' isyan etti
'Küçük Ağa' isyan etti Kanal D ekranlarında Küçük Ağa dizisinde rol olan Emir Berke Zincidi, hakkında çıkan haberlere twitter hesabından isyan etti.
29.01.2015 Magazin
Şarkı da söyler, beste de yaparım
Şarkı da söyler, beste de yaparım 'Küçük Ağa'da yok yok!
19.05.2014 Magazin
Küçük Ağa 'gecelerde'
Küçük Ağa 'gecelerde' Henüz 8 yaşında ama...
3.05.2014 Magazin
Osman'ın sırrı ortaya çıktı
Osman'ın sırrı ortaya çıktı Emir Berke Zencidi'nin derslerini aksatmamak için rolünün azaltıldığı ortaya çıktı
13.01.2012 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Emir Berke Zencidi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emir berke zencidi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.