Emekli Zam Haberleri

Emekli Zam Haberleri

Son dakika emekli zam haberleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan emekli zam haberleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını emekli zam haberleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emekli Zam Haberleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emekli zam haberleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 186 emekli zam haberleri haberi bulunmuştur. Tüm emekli zam haberleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emekli maaş hesabı! İşte yüksek emekli aylığı için yapılması gerekenler
Emekli maaş hesabı! İşte yüksek emekli aylığı için yapılması gerekenler Emeklilik planı yapan herkes ne kadar emekli maaşı alacağını merak ediyor. Emekli zam haberleri gündemdeki yerini korurken emeklilikle ilgili son dakika haberleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Öte yandan emekli aylığını yükseltmek de mümkün. 'Emekli olduğumda ne kadar maaş alırım?' sorusu ise Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yanıtlanıyor.
23.11.2023 Ekonomi
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına büyük zam! Tek tek açıklandı, en az 1.400 TL...
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına büyük zam! Tek tek açıklandı, en az 1.400 TL... Milyonlarca memur ve emekli bekliyordu. Memur maaşları ve emekli aylıkları ile ilgili son dakika gelişmesi! Kimin maaşı ne kadar artacak? Memur ve emeklinin gözü temmuz zammında. Oranlar belli oluyor. Enflasyon verilerinin açıklanması ile tablo netleşiyor. Ayrıca memur ve memur emeklisinin beklediği 3600 ek gösterge düzenlemesi ile ilgili de önemli adımlar atılıyor. Toplumun büyük kesimini yakından ilgilendiren ek gösterge düzenlemesi ile ilgili detaylar oraya çıktı. Memur ve emekli olacak memurları doğrudan ilgilendiren ek gösterge düzenlemesinde sona gelindi. Emekli ikramiyesi ve maaşı için önemli artışlara neden olacak düzenlemenin taslağın hazırlanıp bu ay içerisinde Meclis'e verilmesi ön görülüyor. Ek göstergelerin genel olarak 600 ile 800 puan artması bekleniyor. Bu da emekli maaşlarında 1.400 TL ikramiyelerde ise 40 bin lirayı geçen artışlara olanak sağlıyor. Peki hangi meslek ne kadar ek gösterge alacak ve maaşları kaç TL olacak. İşte 3600 ek gösterge ile ilgili son dakika gelişmeleri...
16.05.2022 Memur
Emekliye müjde! Rekor zam geliyor, milyonlar bekliyordu, yüzde 40 ve...
Emekliye müjde! Rekor zam geliyor, milyonlar bekliyordu, yüzde 40 ve... Milyonlarca emekli zam oranlarını merak ediyordu. Asgari ücrette son 50 yılın en yüksek zam oranının uygulanmasının ardından emeklilerin de beklentisi yükseldi. Emekliler için de rekor zam gündemde. Oranlar netleşmeye başladı. Hem SGK hem de emekli sandığı mensubu emekliler için yüksek zam oranları gündemde. Zam miktarının yüzde 40 seviyesine kadar çıkması öngörülüyor. Zam sonrası kimin maaşı ne kadar artacak? Kuruşu kuruşuna hesaplandı. Yeni maaşlar belli oldu. Memur emeklileri için ek zam gündemde. Bu ek ödemenin SGK emeklileri için de uygulanıp uygulanmayacağı henüz netlik kazanmadı. Özellikle emekli aylığı 1.500 TL civarında olan emekliler için harekete geçiliyor. En düşük emekli maaşının 2.000 TL seviyesine çekilmesi öngörülüyor. İşte emekli zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri...
19.12.2021 Emekli
Zam geliyor! Kuruşu kuruşuna hesaplandı! Emekli, memur, engelli, dul ve yetim...
Zam geliyor! Kuruşu kuruşuna hesaplandı! Emekli, memur, engelli, dul ve yetim... Zam oranları netleşmeye başlıyor. Yıl sonun gelmesi ile birlikte maaşlara yapılacak zam miktarı vatandaşların gündemini oluşturuyor. Emekli ve memur zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Herkes kendi maaşının ne kadar artacağını araştırıyor. 2022 emekli ve memur zammı ile yeni maaşları için geri sayım sürerken rakamlar da netleşmeye başladı. Emeklilerin beklediği enflasyon oranı ile ilgili de ipuçları geliyor. Memur ve memur emeklisine maaş zammı dışında ek zam müjdesi de geldi. Artışlar yaşlı, engelli, hasta bakım maaşlarına da yansıyacak. Tüm vatandaşları çok yakından ilgilendiren ocak 2022 zam oranları ile ilgili flaş detaylar belli oldu. Emekli ve memur zammı için yeni rakamlar geldi! İşte emekli ve memur maaşları 2022 için kuruşu kuruşuna hesaplar...
15.12.2021 Çalışma Hayatı
Emekliye zam! Ek kaynak ayrıldı
Emekliye zam! Ek kaynak ayrıldı Milyonlarca emekli bekliyordu ve belli oldu. 13 milyon emekliye müjde geldi. 13 milyon emeklinin gözü kulağı bu haberdeydi. Yeni bilgiler gelmeye devam etti. Emeklilere ek kaynak ayrıldı. 'Emekli bayram ikramiyesi ne olacak' diye merak edenler için bu sorunun yanıtı da netleşti. 2021-2023 bütçesinde, 474 milyar lira ile çalışma hayatı ve sosyal güvenliğe ayrıldı. Emekli aylıklarına ek kaynak aktarılırken, bayram ikramiyelerinin süreceği bildirildi. İşte emeklilerin zam ile ilgili merak ettiği tüm detaylar...
16.10.2020 Ekonomi
Emekliye zam! Kimin maaşı nasıl değişecek?
Emekliye zam! Kimin maaşı nasıl değişecek? Emekli zammı ile ilgili flaş gelişme. Milyonlarca kişi bekliyordu. Zam oranlarına ilişkin ilk veriler geldi. Ayrıca intibak zammı için de girişimler hızlandı. Peki, yapılacak olan zam emekli maaşlarına nasıl yansıyacak? Ek ödemelerde de artış olacak mı? Emeklilerin 2021 ocak zammıyla ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin ocak zammı hakkındaki ilk ipuçlarını enflasyon tahminleri oluşturuyor.
22.09.2020 Emekli
SSK, SGK ve Bağ-Kur emeklilerine Ocak’ta zam var mı? 2020 emekli zammı belli mi?
SSK, SGK ve Bağ-Kur emeklilerine Ocak’ta zam var mı? 2020 emekli zammı belli mi? Milyonlarca SSK, SGK ve Bağ-Kur emeklileri 2020 yılında emekli maaşlarına zam gelip gelmeyeceğini merak ediyor. Ekim ayı enflasyon oranlarının açıklanması, üstüne yıl sonunun yaklaşması emeklinin zam sorularının artmasına neden oldu. Emekli zam haberleri yakından takip ediliyor. SSK, SGK ve Bağ-Kur emeklilerine Ocak’ta zam var mı? sorusunun detayları…
14.11.2019 Emekli
Milyonlarca kişi bekliyor... Emeklilerin ocak zammı ne kadar olacak?
Milyonlarca kişi bekliyor... Emeklilerin ocak zammı ne kadar olacak? SSK ve Bağ- Kur emeklisine Ocak ayında 6 aylık enflasyon oranında zam yapılacak. Yeni Ekonomi Programı'ndaki enflasyon tahminine göre, SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin ocak zammı yüzde 6.65 olacak.
3.10.2019 Emekli
Emekliye müjde! Bugün hesaplara yatıyor
Emekliye müjde! Bugün hesaplara yatıyor Emeklilere yapılan ocakta yapılan zammın ardından, ek ödeme dahil maaşı bin liranın altında olan 150 bin SSK ve Bağ-Kur emeklisinin maaşına yeni artış devreye girdi. Emeklilere en az ödeme bin liraya çıktı. Zamlı maaşlar bugünden itibaren hesaplara yatmaya başlıyor.
18.02.2019 Ekonomi
Bağ-Kur emeklisine 1595 TL
Bağ-Kur emeklisine 1595 TL SSK ve memur emeklileri zam ve farklarını aldı. Bu hafta Bağ-Kur emeklilerinin de zamlı maaşları hesaplarına yatırıldı. En düşük esnaf emeklisi maaşı bin 595 liraya yükseldi.
29.01.2019 Ekonomi
Son dakika: Zam oranları belli oldu
Son dakika: Zam oranları belli oldu Beklenen gün geldi. TÜİK, aralık ayı enflasyon verilerini açıkladı. Tüketici fiyat endeksi (TÜFE) aylık %0,40 düştü. Böylece SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin zam oranı yüzde 10.19 oldu.
3.01.2019 Ekonomi
Emekliye en az 255 TL
Emekliye en az 255 TL Temmuz'da maaşları artan emeklilere müjde. Milyonlarca memur emeklisine Ocak'ta yüzde 4 zam ve enflasyon farkı yansıtılacak. Tahminlere göre fark yüzde 7.59'a ulaşabilecek.
24.12.2018 Ekonomi
Son dakika: Milyonlarca emekliye müjde! İkramiyelere de zam geliyor
Son dakika: Milyonlarca emekliye müjde! İkramiyelere de zam geliyor Emeklilerin Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı öncesi aldığı ikramiyelerle ilgili müjdeli bir haber geldi. Yaklaşık 12 milyon emekliyi ilgilendiren habere göre emekli ikramiyesine zam yapılması gündemde. 2018 yılında başlayan emekli ikramiyesi uygulaması 2019 yılında da devam edecek. Karar çıkarsa emekli ikramiyesi her yıl enflasyon oranında artış gösterecek.
27.11.2018 Ekonomi
Son dakika: Maaşlara en az 108 en çok 521 lira zam gelecek
Son dakika: Maaşlara en az 108 en çok 521 lira zam gelecek 12.3 milyon emeklinin Ocak zammına 2 adım kaldı. 4 aylık enflasyon yüzde 12.26 çıkarken, zam oranı için 3 farklı tahmin var. Bu tahminlere göre SSK ve Bağ- Kur'luların zammı yüzde 10.65, yüzde 13.12 ya da yüzde 13.99 olabilecek.
26.11.2018 Ekonomi
Emekliye en az 311 TL zam
Emekliye en az 311 TL zam Temmuz'da maaşları artan emeklilere müjde. Ocak'ta milyonlarca memur emeklisine beklenti anketindeki tahmine göre yüzde 10.49 enflasyon farkı göründü. Bu durumda memur emeklisinin zammı yüzde 14.49'a çıkacak.
23.11.2018 Ekonomi
Son dakika: SSK emeklisine en az bin 923 TL
Son dakika: SSK emeklisine en az bin 923 TL Temmuz'da maaşları artan emeklilere müjde. 4 aylık enflasyona göre SSK ve Bağ-Kur emeklilerine yüzde 12.26 zam oluştu.
8.11.2018 Ekonomi
Son dakika: 456 lira zam gelecek
Son dakika: 456 lira zam gelecek Milyonlarca emeklinin merakla beklediği rakamlar belli olmaya başladı. Hem SSK'lıların hem Bağ-Kurluların zam oranı 3 aylık enflasyon rakamlarına göre yüzde 9'u buldu. Bu oran maaşlarda 95,4 ile 456,93 lira arasında artış getirecek. İşte detaylar...
5.10.2018 Ekonomi
Maaşlar belli oldu! İşte zam tablosu...
Maaşlar belli oldu! İşte zam tablosu... Temmuz ayında yapılacak zamla beraber emeklinin alacağı yeni maaş da belli olacak. En çok artış kimde olacak? Temmuz ayında yapılacak zamla beraber emeklinin alacağı yeni maaş da belli olacak.
8.05.2017 Ekonomi
Emekliye 10 bin TL ek ödeme müjdesi! Yeni formül açıklandı, işte tarihler...
Emekliye 10 bin TL ek ödeme müjdesi! Yeni formül açıklandı, işte tarihler... Milyonlarca emekli merakla bekliyordu. Emeklinin gündeminde seyyanen zam ve bayram ikramiyesi var. 14 milyonu aşkın emekli hükûmetten gelecek açıklamaya kilitlendi. Enflasyon artışı ve 11.68 oranındaki refah payı ile birlikte yüzde 49.25 oranında zam alan emekliler için bu yıl ikramiye artışı da gündeme geldi. Artış ile ilgili detaylar belli oluyor. Peki emekliler bu yıl kaç lira ikramiye alacak ve bu ödemeler ne zaman yapılacak? İşte bayram ikramiyesi ve seyyanen zam ile ilgili emekli milyonları ilgilendiren detaylar...
13.02.2024 Çalışma Hayatı
Emekliye 10 bin TL ikramiye! Taban maaş formülü ortaya çıktı
Emekliye 10 bin TL ikramiye! Taban maaş formülü ortaya çıktı Milyonlarca emekli merakla bekliyordu. Bayram ikramiyesine zam geliyor. Enflasyon artışı ve 11.68 oranındaki refah payı ile birlikte yüzde 49.25 oranında zam alan emekliler için bu yıl ikramiye artışı da gündeme geldi. Artış ile ilgili detaylar belli oluyor. Peki emekliler bu yıl kaç lira ikramiye alacak ve bu ödemeler ne zaman yapılacak?
11.02.2024 Çalışma Hayatı
Emekliye zamlı ikramiye müjdesi! İki formül masada, işte 2024 bayram ikramiyesi için ilk ramalar
Emekliye zamlı ikramiye müjdesi! İki formül masada, işte 2024 bayram ikramiyesi için ilk ramalar Milyonlarca emekli merakla bekliyordu. Bayram ikramiyesine zam geliyor. Enflasyon artışı ve 11.68 oranındaki refah payı ile birlikte yüzde 49.25 oranında zam alan emekliler için bu yıl ikramiye artışı da gündeme geldi. Artış çi in iki formül masada. Peki emekliler bu yıl kaç lira ikramiye alacak ve bu ödemeler ne zaman yapılacak?
4.02.2024 Çalışma Hayatı
Emekliye ek zamda yeni gelişme! Maaşlara yansıyacak
Emekliye ek zamda yeni gelişme! Maaşlara yansıyacak Emekliye ek zam düzenlemesinin de dahil edileceği işsizlik sigortası kanun teklifinin görüşmeleri, Plan ve Bütçe Komisyonu'nda başladı.
18.01.2024 Ekonomi
Emekliye çifte zam müjdesi! Maaş tablosu değişti, kuruşu kuruşuna hesaplandı: İşte refah payı dahil yeni kök maaş tablosu
Emekliye çifte zam müjdesi! Maaş tablosu değişti, kuruşu kuruşuna hesaplandı: İşte refah payı dahil yeni kök maaş tablosu Emekliye ek zam ve en düşük emekli aylığı ile ilgili son dakika gelişmesi! Emekli kök maaş zammı yüzde 5 refah payı ile yeniden yükselecek. SSK, Bağ-Kur en düşük emekli maaşı da Ocak-Haziran dönemi için 10 bin TL olarak belirlendi. Başkan Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası emekliye refah payı açıklamasını yaptı. İşte 4A, 4B, 4C ek zam ve ek ödeme ile kuruşu kuruşuna emekli kök maaş tabloları...
17.01.2024 Çalışma Hayatı
Emekli maaşlarına büyük zam! Yeni oran verildi, en düşük emekli aylığı belli oldu
Emekli maaşlarına büyük zam! Yeni oran verildi, en düşük emekli aylığı belli oldu Emekli maaş zammı 2024 son dakika haberleri milyonların gündemindeki yerini koruyor. Zamlı aylıklar için geri sayım sürüyor. Aralık sonu yaklaşırken Emekli Sandığı, SSK ve Bağkur emekli maaşı hesaplama işlemleri hız kazandı. Son enflasyona göre emekli zam oranı yüzde 33,66 oldu. Net rakamlar Aralık ayı enflasyon oranı ile ortaya çıkacak. Peki en düşük emekli maaşı kaç lira olacak?
25.12.2023 Çalışma Hayatı
Zam sonrası yeni maaş tablosu: Memur, emekli dul ve yetim milyonları kapsıyor, işte meslek meslek memur ve emekli maaşları...
Zam sonrası yeni maaş tablosu: Memur, emekli dul ve yetim milyonları kapsıyor, işte meslek meslek memur ve emekli maaşları... Zam haberleri vatandaşların büyük çoğunluğu tarafından yakından takip ediliyor. Memur ve emekli maaşı ile ilgili son dakika açıklamaları gelmeye devam ediyor. Emekli ve memur maaş zammı için 2 haftadan az bir zaman kaldı. Yaklaşık 6 milyon memur ve emeklisi enflasyon farkı yanında yüzde 15 toplu sözleşme zammı alacak. Milyonlar, 'Emekli ve memur maaşı ne kadar olacak' sorusuyla beraber meslek meslek maaş tablolarını araştırıyor. Ocak zammı öncesi Merkez Bankası'nın son piyasa katılımcıları anketini yayımlamasıyla memur maaşı 2024 tabloları netleşti.
20.12.2023 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

Emekli Zam Haberleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emekli zam haberleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.