Çifte zam müjdesi! SSK ve Bağ-Kur emeklileri alacak, enflasyon zammı dışında 500 TL...
Çifte zam müjdesi! SSK ve Bağ-Kur emeklileri alacak, enflasyon zammı dışında 500 TL... Milyonlarca memur ve emeklinin gözü 3 Ocak'ta açıklanacak enflasyon oranlarına çevrildi. Yeni maaşlar netleşecek. Hem memurların hem de emeklilerin zam oranları açıklanacak. Asgari ücret zammı sonrası emeklilerin maaşlarına da yüksek oranda zam yapılacağına dair açıklamalar geldi. Emeklilere enflasyon zammı dışında 500 TL'lik ek zam yapılması da gündemde. Düşük emekli maaşı alan vatandaşların ekonomik olarak rahatlamasını sağlamak adına yapılacak zam, emekli aylığı 2.000 TL ve altında olan kişilerin maaşını yükseltecek.
31.12.2021 Emekli
Emeklilere çifte zam müjdesi! Yeni maaşlar netleşiyor, ilave artışlar geliyor, hem SSK hem de Bağ-Kur ...
Emeklilere çifte zam müjdesi! Yeni maaşlar netleşiyor, ilave artışlar geliyor, hem SSK hem de Bağ-Kur ... Emeklilere müjde! 2022 zam oranları ile ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Milyonlarca emeklinin gözü o tarihe çevrildi. Oranlar netleşecek. Ancak bu yıl emekli vatandaşlara yapılacak zamda farklı bir hesaplama yapılması bekleniyor. Emekli maaşlarına zam dışında da artış yapılacak. Masada milyonların yeni maaşını etkileyecek formüller bulunuyor. Özellikle asgari ücrete yapılan yüzde 50 oranındaki zammın ardından emekli maaşlarına yapılacak zam ile birlikte en düşük emekli aylığı ile asgari ücret arasındaki makasında kapanması bekleniyor. Emeklilere enflasyon zammı dışında seyyanen zam da yapılması söz konusu. SSK ve Bağ-Kur mensubu emeklilerden maaşı düşük olanlara daha fazla ilave zam yapılması bekleniyor.
29.12.2021 Emekli
Emekli zammı ile ilgili son dakika gelişmesi! Yeni formül, SGK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı... Hepsini kapsıyor, 3.500 TL ve üzeri...
Emekli zammı ile ilgili son dakika gelişmesi! Yeni formül, SGK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı... Hepsini kapsıyor, 3.500 TL ve üzeri... Milyonlarca emekliye müjde! İlave zam geliyor. Formül değişiyor. Tüm emekliler dahil ediliyor. Asgari ücrete yapılan rekor zammın ardından emekliler de maaşlarına yapılacak zam oranını bekleyeme başladı. Güzel haber geldi. Şu an 1.500 TL olan en düşük emekli maaşının 3.500 TL seviyelerine çekilmesi gündemde. Memur emeklilerine yapılacak olan ilave zammın SGK ve Bağ-Kur mensubu emeklilere de yapılacak. Tüm emeklilerin maaşlarında iyileştirme olacak. Öte yandan emekli maaşlarında kademeli artış da gündemde.
26.12.2021 Emekli
Emekliye önce seyyanen zam sonra ikramiye
Emekliye önce seyyanen zam sonra ikramiye Ocak'ta zam alan emeklilerin kazanımları sürecek. Maaşı bin liranın altında olanlara Şubat'ta 340 liraya varan seyyanen zam ödenerek, bin liranın altında emekli maaşı kalmayacak. Mayıs'ta ise tüm emeklilere bin lira ödeme yapılacak. Emeklinin ek kazanç alacağı tarihleri sizin için derledik. Emekli maaşlarıyla ilgili tüm detaylar haberimizde…
24.01.2019 Ekonomi