Emekli maaşım neden eksik yattı, eksik yatan emekli maaşları ne zaman yatacak? Zamlı emekli maaşı ne zaman yatacak 2024?
Emekli maaşım neden eksik yattı, eksik yatan emekli maaşları ne zaman yatacak? Zamlı emekli maaşı ne zaman yatacak 2024? SSK ve Bağ-Kur emeklisine ek yüzde 5 zam verildi. Artış oranları, yüzde 42,6'ya yükselirken, en düşük emekli maaşı da 10 bin liraya çıkarıldı. Zamlı maaşları hesaplara yatamayan emekliler arama motorlarına yönelerek “Emekli maaşım neden eksik yattı?” sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, Emekli maaşım eksik yatmış ne yapmalıyım, emekli maaşım eksik yatmış ne yapmalıyım?
27.01.2024 Çalışma Hayatı
Emekli aylığı neden eksik yatar? Emekli maaşınız eksik yattıysa mutlaka sorgulayın!
Emekli aylığı neden eksik yatar? Emekli maaşınız eksik yattıysa mutlaka sorgulayın! Genellikle Ocak ve temmuz aylarında yapılan zamların dışında emekli maaşları sabittir. Ancak, emekli maaşınızda eksik yattığını fark ettiyseniz bu durum kesinti ile açıklanabilir. Peki, Emekli maaşında neden kesinti olur? Emekli aylığı neden eksik yatar? Emekli maaşı kesintisi nasıl sorgulanır? Emekli maaşım eksik yattı diyorsanız işte emekli maaşı kesintisi hakkında bilmeniz gerekenler...
1.09.2020 Emekli