Ulaşıma zam geliyor! Fiyatlar yüzde 25 artacak, otobüs, minibüs, servis ve biletler...
Ulaşıma zam geliyor! Fiyatlar yüzde 25 artacak, otobüs, minibüs, servis ve biletler... Bir zam daha geliyor. Fiyatlar yüzde 25 oranında artacak. Tüm İstanbulluları ilgilendiriyor. Akbil, bilet, minibüs ve servis taşımacılığında fiyatlar değişiyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında, toplu ulaşımda kullanılan elektronik bilet fiyatları, minibüs ve servis taşımacılığına yapılacak zam teklifleri bir sonraki toplantıya ertelendi. 
26.11.2021 Ekonomi
İstanbul'da toplu ulaşıma son dakika zam kararı!
İstanbul'da toplu ulaşıma son dakika zam kararı! İstanbulluları yakından ilgilendiriyor. Resmen açıklandı. Zam geldi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında, toplu ulaşımda kullanılan elektronik bilet fiyatlarına yüzde 15 zam yapıldı.
29.07.2021 Ekonomi
Passolig Genel Müdürü'ne 2 maç ceza!
Passolig Genel Müdürü'ne 2 maç ceza! Elektronik bilet sistemiyle ilgili ciddi eleştirilerin olduğunu söyleyen Passolig Genel Müdürü Ceyhun Kazancı, tribün kapatma cezalarının haksızlık olduğunu ifade ederek, “Küfür edilen maçı o blokta izleyen tüm taraftarlar bir sonraki müsabakada cezalı oluyor. Ben de 10 yaşındaki yeğenimle geçen sezon oynanan Beşiktaş-Konyaspor maçında 2 maç ceza aldım” dedi.
6.09.2016 Süper Lig
Beşiktaş G.Saray'ı geçti!
Beşiktaş G.Saray'ı geçti! Passolig satışlarında Beşiktaş G.Saray'ı geride bıraktı
19.08.2014 Futbol