Zaniolo'dan sonra Roma'dan Galatasaray'a bir forvet daha!
Zaniolo'dan sonra Roma'dan Galatasaray'a bir forvet daha! Daha önce Roma'dan Zaniolo'yu transfer eden Galatasaray, bu sefer Özbek forvet Eldor Shomurodov'un peşine düştü.
3.07.2023 Galatasaray
Vedat Muriç elden kaçtı ama bu kaçmayacak! Galatasaray'dan flaş tansfer
Vedat Muriç elden kaçtı ama bu kaçmayacak! Galatasaray'dan flaş tansfer Kosovalı golcü Vedat Muriç'i ezeli rakibi Fenerbahçe'ye kaptıran Galatasaray Haris Seferovic'in yerini doldurmak için harekete geçti. Dün İstanbulspor'u evinde 2-1 yenerek liderlik koltuğuna oturan Sarı Kırmızılılarda transfer çalışmalarına start verilirken, Okan Buruk ve Dursun Özbek'in Roma'da kendisinden beklenen patlamayı yapamayan 27 yaşındaki yıldız oyuncuyla görüşmelere başladığı bildirildi.
26.12.2022 Galatasaray
Okan Buruk isim vererek istedi Mourinho biraz bekleyin dedi! Herkes Shaarawy zannetti ama...
Okan Buruk isim vererek istedi Mourinho biraz bekleyin dedi! Herkes Shaarawy zannetti ama... Gelecek sezon forvet hattında sıkıntı yaşamak istemeyen ve Diagne, Gomis, Mostafa Mohamed'le yollarını ayıramaya hazırlanan Okan Buruk'un kafasına koyduğu forvet ortaya çıktı. Galatasaray'ın görüşmelere başladığı santraforun Süper Lig'de oynamaya sıcak baktığı anlaşılırken, Jose Mourinho'nun bu transfer için biraz süre istediği bildirildi.
1.07.2022 Galatasaray