El Mundo Deportivo

El Mundo Deportivo

Son dakika El Mundo Deportivo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan El Mundo Deportivo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını El Mundo Deportivo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

El Mundo Deportivo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan el mundo deportivo gelişmeleri de dahil olmak üzere 265 el mundo deportivo haberi bulunmuştur. Tüm el mundo deportivo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zidane'ın son şansı
Zidane'ın son şansı İspanya’da liderin sadece 1 puan gerisinde ama koltuğu sallanıyor. Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda son sırada yer alan Real Madrid’de, Zidane için Galatasaray maçına son şans gözüyle bakılıyor. İşte İspanyol basınından öne çıkanlar...
22.10.2019 Galatasaray
'Lucas Silva ile anlaşma sağlandı'
'Lucas Silva ile anlaşma sağlandı' İspanya'nın önde gelen gazetelerinden Deportivo El Mundo, Fenerbahçe'nin Lucas Silva için Real Madrid'le masaya oturduğunu ve anlaşma sağladığını yazdı.
5.08.2019 Fenerbahçe
G.Saray için Marlon iddiası!
G.Saray için Marlon iddiası! Galatasaray, 22 yaşındaki stoper Marlon Santos için harekete geçti. Barcelona, Brezilyalı oyuncu Marlon'u kiralamaya sıcak bakarken, Şampiyonlar Ligi faktörü Galatasaray'ın elini güçlendiriyor.
11.08.2018 Galatasaray
İspanya Emre Mor'u konuşuyor!
İspanya Emre Mor'u konuşuyor! İspanya La Liga’da Celta Vigo forması giyen milli futbolcu Emre Mor, milli takım arasından önce Malaga maçının kadrosuna alınmadıktan sonra bu hafta da Athletic Bilbao maçının kadrosunda da kendisine yer bulamadı.
31.03.2018 Futbol
Philippe Coutinho transferinde şok iddia!
Philippe Coutinho transferinde şok iddia! Barcelona, uzun süredir peşinden koştuğu Philippe Coutinho'yu 160 milyon euro karşılığında Liverpool'dan transfer etti. Kulübe yakınlığıyla bilinen El Mundo Deportivo gazetesi ise transferin perde arkasıyla ilgili şok bir iddia ortaya attı.
7.01.2018 Futbol
Philippe Coutinho Barcelona'da!
Philippe Coutinho Barcelona'da! Barcelona, yılan hikayesine dönen Philippe Coutinho transferinde mutlu sona ulaşmış gibi gözüküyor. Son olarak dev spor giyim markası Nike, resmi sitesinden Brezilyalı oyuncunun Katalan kulübüne transferini duyurdu.
31.12.2017 Futbol
Barcelona'dan çılgın hamle! 455 milyon...
Barcelona'dan çılgın hamle! 455 milyon... İspanya’da Barcelona’ya yakınlığı ile bilinen gazetelerden biri olan El Mundo Deportivo, dünkü manşetinde mühtiş bir iddia ortaya attı.
18.12.2017 İspanya
Barcelona çıldırdı! 145 milyon euro...
Barcelona çıldırdı! 145 milyon euro... Barcelona'nın uzun süredir kadrosuna katmaya çalıştığı Philippe Coutinho için ara transfer döneminde çılgın bir teklif yapmaya hazırlandığı belirtildi.
1.12.2017 İspanya
Griezmann’a  100 milyon Euro
Griezmann’a 100 milyon Euro İspanya’da Barcelona’ya yakınlığı ile bilinen gazetelerden El Mundo Deportivo, dünkü manşetinde bomba bir iddiayı ortaya attı.
28.10.2017 İspanya
İşte Barcelona'nın transfer listesi!
İşte Barcelona'nın transfer listesi! Başarısız tamamlanan sezonun ardından transfer çalışmalarına başlayan Barcelona, gözünü kararttı.
22.06.2017 Futbol
Arda Turan bavulunu topladı! Gidiyor...
Arda Turan bavulunu topladı! Gidiyor... El Mundo Deportivo gazetesi, Barcelona'dan ayrılacağı iddia edilen Arda'nın Camp Nou'daki dolabını topladığını yazdı
24.05.2017 İspanya
Barcelona'yı Valverde'nin çalıştıracağı iddiası
Barcelona'yı Valverde'nin çalıştıracağı iddiası İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Barcelona'nın, yeni teknik direktör olarak Ernesto Valverde'yi seçtiği iddia edildi.
23.05.2017 İspanya
Galatasaray dünya devlerini geride bıraktı!
Galatasaray dünya devlerini geride bıraktı! El Mundo Deportivo, Avrupa’da en çok forması satılan kulüpleri sıraladı; Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe’nin yanı sıra Manchester City, Milan, İnter, Atletico Madrid gibi devleri geride bıraktı.
17.05.2017 Galatasaray
Arda'nın Barcelona macerası sona eriyor!
Arda'nın Barcelona macerası sona eriyor! İspanyol spor basını, milli oyuncu Arda Turan'ın 4'ü Atletico Madrid ve 2'si Barcelona'da olmak üzere 6 sezondur forma giydiği İspanya Birinci Futbol Ligi'ne (La Liga) yaz transfer döneminde veda edeceği yönündeki iddialarını yoğunlaştırdı.
9.05.2017 İspanya
Ramos'a verilen cezaya tepki!
Ramos'a verilen cezaya tepki! İspanya Birinci Futbol Ligi'nde (La Liga) geçen hafta sonunda oynanan El Clasico maçının 77. dakikasında Lionel Messi'yi düşürüp direkt kırmızı kart gören Sergio Ramos'a verilen bir maç men cezası, Katalan basını tarafından tepkiyle karşılandı.
26.04.2017 İspanya
Barcelona'ya büyük eleştiri
Barcelona'ya büyük eleştiri UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında deplasmanda Juventus'a 3-0 yenilen Barcelona, İspanyol basınından sert eleştiri alırken, Katalan takımının turu geçmesi için "yeni bir geri dönüş hikayesi" gerektiği vurgulandı.
12.04.2017 Şampiyonlar Ligi
İspanyol basınından Arda Turan iddiası
İspanyol basınından Arda Turan iddiası İspanyol basını, Barcelona’da forma giyen milli futbolcu Arda Turan’ın sezon sonunda takımdan ayrılabileceği iddiasında bulundu.
14.03.2017 Futbol
Emre Çolak, Arda Turan'ı üzdü
Emre Çolak, Arda Turan'ı üzdü İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 27. haftasında oynanan ve Deportivo La Coruna'nın Barcelona'yı 2-1 yendiği maçta forma giyen iki Türk futbolcu Emre Çolak ve Arda Turan arasında öne çıkan isim Emre Çolak oldu.
13.03.2017 İspanya
Barcelona'nın tarihi zaferi manşetlerde
Barcelona'nın tarihi zaferi manşetlerde İspanyol basını, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Paris Saint-Germain'e (PSG) 4-0 yenildiği maçın rövanşını 6-1 kazanarak çeyrek finale kalan ve Avrupa futbolunda bir ilki başaran Barcelona'ya övgüler yağdırdı.
9.03.2017 Şampiyonlar Ligi
La Liga'da hakeme hediye tartışması
La Liga'da hakeme hediye tartışması İspanyol futbolunda, kulüpler tarafından hakemlere verilen hediyeler ve maçlardaki hakem hataları tartışılıyor.
28.02.2017 İspanya
Barça'nın hedefi belli oldu! Arda'nın yerine...
Barça'nın hedefi belli oldu! Arda'nın yerine... İspanya La Liga devi Barcelona, Çin'den gelen tekliflerin ardından Arda Turan'ın yerine Monaco'dan Bernardo Silva ile temaslara başladı.
8.02.2017 İspanya
Arda Turan'a Çin'den servet!
Arda Turan'a Çin'den servet! İspanyol gazetesi Sport, Arda Turan için Çin Süper Ligi ekibi Beijing Guoan'ın Barcelona ve Türk futbolcu için cazip bir teklif hazırladığını yazdı.
29.12.2016 Futbol
İspanyol basınından şok iddia! Arda...
İspanyol basınından şok iddia! Arda... İspanyol El Mundo Deportivo Gazetesi, Barcelona’nın sportif ve ekonomik gerekçelerle Arda Turan’ı satmayı düşündüğünü yazdı.
23.12.2016 İspanya
İspanyol basınından Arda Turan'a övgü!
İspanyol basınından Arda Turan'a övgü! Kral Kupası maçında Hercules'e karşı 3 gol atıp bir asist yapan ve takımına bir de penaltı kazandıran Arda Turan, İspanyol basınından övgü aldı
22.12.2016 İspanya
Alexis Sanchez'in Barcelona'daki evine haciz!
Alexis Sanchez'in Barcelona'daki evine haciz! Katalan basını, Şilili futbolcunun borcu nedeniyle Barcelona'daki evine, maliye tarafından haciz konulduğunu yazdı
16.12.2016 İngiltere

Benzer Haber Etiketleri

El Mundo Deportivo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki el mundo deportivo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.