Ediz Hun

Ediz Hun

Son dakika ediz hun haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ediz hun ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ediz hun haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ediz Hun

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ediz hun gelişmeleri de dahil olmak üzere 154 ediz hun haberi bulunmuştur. Tüm ediz hun haberleri aşağıda listelenmiştir.
Karnavala 1.5 milyondan fazla ziyaretçi katıldı! Ekonomiye büyük katkı sağladı
Karnavala 1.5 milyondan fazla ziyaretçi katıldı! Ekonomiye büyük katkı sağladı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamına dahil edilen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı, 13 Nisan’dan bu yana düzenlenen çok sayıda eğlenceli ve kültürel etkinliğin ardından sona erdi
22.04.2024 Adana
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Cüneyt Arkın'ın kızının açtığı miras davasında ünlü tanıklar dinlendi! 'Betül Hanım, Filiz’i kapıdan kovdu'
Cüneyt Arkın'ın kızının açtığı miras davasında ünlü tanıklar dinlendi! 'Betül Hanım, Filiz’i kapıdan kovdu' 28 Haziran 2022 tarihinde yaşamını yitiren Cüneyt Arkın'ın (Fahrettin Cüreklibatır) ilk eşinden olan kızı Filiz Cüreklibatır'ın, mirastan mal kaçırdıkları ve pay alamadığı iddiasıyla üvey annesi Betül Cüreklibatır ile iki erkek kardeşi Murat Cüreklibatır ve Kaan Cüreklibatır’a açtığı davada, usta sanatçının ilk eşi Güler Mocan ile oyuncu Ediz Hun ve Cem Karaca'nın eşi İlkim Karaca tanık olarak dinlendi.
25.11.2023 Magazin
Bir dizi aşkı daha gerçek oldu! Sıla Türkoğlu bakın gönlünü kime kaptırdı
Bir dizi aşkı daha gerçek oldu! Sıla Türkoğlu bakın gönlünü kime kaptırdı Kızılcık Şerbeti dizisinin Doğa’sı Sıla Türkoğlu ile Fatih’i Doğukan Güngör’ün geride bıraktığımız yılın sonunda sette başlayan arkadaşlıkları ilişkiye dönüştü. Böylece, bir dizi aşkı daha gerçek oldu.
2.01.2023 Magazin
Ediz Hun'dan çifte kutlama!
Ediz Hun'dan çifte kutlama! Yeşilçam’ın sevilen ismi Ediz Hun, 31 Aralık’ta hem yeni yılı hem de eşi Berna Hun’la evliliklerinin 50’nci yıldönümünü kutladı.
2.01.2023 Magazin
Altın Portakal'da açılış gecesi
Altın Portakal'da açılış gecesi Bu yıl 59'uncusu düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivalinin açılışı gerçekleştirildi. Açılış töreni öncesinde katılımcıların yürüdüğü kırmızı halıda şıklık yarışı yaşandı.
1.10.2022 Magazin
Ajda Pekkan’ın sağlık durumu nasıl? İşte Ajda Pekkan’ın son durumu!
Ajda Pekkan’ın sağlık durumu nasıl? İşte Ajda Pekkan’ın son durumu! Corona virüse yakalanan Ajda Pekkan, konserlerine ara verdi. Medyada çıkan haberler üzerine sosyal medya hesabından açıklama yayınlayan Ajda Pekkan sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı. Peki, Ajda Pekkan’ın sağlık durumu nasıl? Ajda Pekkan’ın son durumu ne? Ajda Pekkan kaç yaşında? İşte Ajda Pekkan’ın açıklaması!
Cüneyt Arkın'ın sanatçı dostları "Neler Oluyor Hayatta'ya bağlanarak acılarını paylaştı!
Cüneyt Arkın'ın sanatçı dostları "Neler Oluyor Hayatta'ya bağlanarak acılarını paylaştı! Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programına canlı bağlanan Cüneyt Arkın’ın sanatçı dostları acılarını paylaştı.
30.06.2022 Televizyon
Fatma Girik'e veda...
Fatma Girik'e veda... Tedavi gördüğü hastanede pazartesi günü hayata veda eden Fatma Girik’in salı günü yapılacak cenaze töreni olumsuz hava şartları yüzünden ertelenmişti. Türk sinemasının Dört Yapraklı Yoncası’nın mavi gözlü sultanı, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Cemal Reşit Rey Konser Salonu’ndaki konuşması sırasında duygusal anlar yaşayan Hülya Koçyiğit, "Seni çok özleyeceğiz Fatma" dedi.
27.01.2022 Magazin
Yeşilçam'da gişe rekorları kıran sinemacı: Osman Fahir Seden
Yeşilçam'da gişe rekorları kıran sinemacı: Osman Fahir Seden Son filmi "Suçlu"yu 1989'da tamamladığında 136 filmle, Türk sinemasının en çok film çeken üçüncü ismi olan yapımcı, yönetmen ve senarist Osman Fahir Seden'in vefatının üzerinden 23 yıl geçti.
31.08.2021 Kültür Sanat
Savaşçı'nın yeni bölümü ne zaman başlayacak 2021? Savaşçı 5. sezon 100. bölüm yayın tarihi hangi gün? Savaşçı oyuncuları 2021
Savaşçı'nın yeni bölümü ne zaman başlayacak 2021? Savaşçı 5. sezon 100. bölüm yayın tarihi hangi gün? Savaşçı oyuncuları 2021 Savaşçı ne zaman başlayacak 2021? Savaşçı dizisinin 5. Sezonuna saatler kaldı. Savaşcı yeni sezon yayın tarihi merakla bekleniyordu. Nihayet Savaşçı 100. bölümüyle ekranlara geliyor. Kadrosu yenilenen Savaşçı dizisinin yeni sezonun ilk bölümü ne zaman? Savaşçı oyuncu kadrosu ve yeni sezon yayın tarihi...
10.04.2021 Gündem
Savaşçı ne zaman başlayacak? Bu akşam savaşçı var mı? Savaşçı dizisinde son durum!
Savaşçı ne zaman başlayacak? Bu akşam savaşçı var mı? Savaşçı dizisinde son durum! Bir süredir ekranlardan uzak kalan Savaşçı'nın 100. bölümü ve yeni oyuncu kadrosuyla yeniden ekranlara geleceği duyurulmuş hatta fragmanları da yayınlanmıştı. Hala yayın tarihi belirsiz olan Savaşçı için izleyici bir süredir bekliyor. Pazar günlerinin sevilen dizisi Savaşçı ile ilgili belirsizlikler hala devam ederken kulislerde Savaşçı'nın yeni bölümünün 7 Mart'ta yayınlanacağına yönelik bilgiler dolaşıyordu. Ancak kanalın yayın akışında Savaşçı'nın yer almaması dikkat çekti. Peki, Savaşçı ne zaman başlayacak 2021? Savaşçı yeni sezon hangi kanalda yayınlanacak? Savaşçı bugün var mı? İşte Savaşçı dizisi yeni oyuncuları ile ilgili tüm detaylar...
7.03.2021 Gündem
Savaşçı ne zaman başlıyor 2021? Bugün Savaşçı var mı? Savaşçı yeni sezon oyuncuları kim?
Savaşçı ne zaman başlıyor 2021? Bugün Savaşçı var mı? Savaşçı yeni sezon oyuncuları kim? Uzun bir süre ekranlardan uzak kalan Savaşçı 100. bölümü ve yeni oyuncu kadrosuyla yeniden ekranlara geliyor. Pandemi boyunca hakkında sıkça yazılıp çizilen Savaşçı dizisi yeni sezonun ilk bölümüyle ekranlarda olacak. Peki, Savaşçı bugün var mı? Savaşçı dizisi ne zaman başlıyor? Savaşçı yeni sezon oyuncuları kim? Savaşçı 100 bölüm detayları ve Savaşçı dizisi yeni oyuncuları...
28.02.2021 Gündem
Atlas Sineması ve Türkiye'nin ilk sinema müzesi açıldı! Gezdiğinizde gördüklerinize şaşıracaksınız…
Atlas Sineması ve Türkiye'nin ilk sinema müzesi açıldı! Gezdiğinizde gördüklerinize şaşıracaksınız… Türkiye'nin ilk sinema müzesi ve yaklaşık iki yıl süren restorasyon çalışmalarının ardından tarihi Atlas Sineması kapılarını açtı. Müze geçmişten bugüne Türk sinema tarihine ışık tutuyor. Özel koleksiyonlara da yer verilen müzede, dünya sinemasına ilişkin bilgi ve belgelerin yanı sıra Türk sinemasından başyapıtlar da sinemaseverler için sergileniyor. Bir anda kendinizi sinemanın efsanesi Hababam Sınıfı'nın bir sahnesinde ya da başka bir filmdeki kemik kırma sahnelerinde kırılan pırasayı, yağmur sesi için çıtır çıtır kızaran tavuk izlerken bulabilirsiniz. Dünyada bir sinema müzesinde ilk kez kullanılan dijital hafıza havuzu uygulamasıyla 8 bin 406 film ile oyuncu, yönetmen, senarist ve yapımcıdan oluşan 31 bin 106 kişiye ait bilgileri bulabilirsiniz. Usta oyuncu Serdar Gökhan ile birlikte bilgi havuzunu inceledik, Bakan Ersoy ile Süt Kardeşler filminin Gulyabani karakteri önünde fotoğraf çektirdik.
28.02.2021 Kültür Sanat
Savaşçı ne zaman başlıyor? Savaşçı dizisi ile ilgili önemli açıklama!
Savaşçı ne zaman başlıyor? Savaşçı dizisi ile ilgili önemli açıklama! Uzun bir süre ekran macerasına ara veren Savaşçı dizisi ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Yeni sezonuna kadrosuna kattığı yeni oyuncularla devam edecek olan Savaşçı dizisi ile ilgili gelişmeler dizi takipçileri tarafından merakla bekleniyor. Peki, Savaşçı ne zaman başlıyor? İşte Savaşçı dizisi ile ilgili önemli açıklama!
31.01.2021 Gündem
Savaşçı yeni bölüm ne zaman? Savaşçı dizisine 2 sürpriz isim! İşte Savaşçı dizisi yeni oyuncuları...
Savaşçı yeni bölüm ne zaman? Savaşçı dizisine 2 sürpriz isim! İşte Savaşçı dizisi yeni oyuncuları... Televiyon ekranlarının sevilen dizisi Savaşçı transferleriyle gündeme bomba gibi düştü. Sezon arası veren ve oyuncu kadrosunda büyük bir değişime giden Savaşçı dizisine yeni oyuncular katılmaya devam ediyor. Savaşçı'nın yeni sezonu ile ilgili meraklı bekleyiş devam ederken dizinin takipçileri de yayın tarihini araştırıyor. Peki, Savaşçı yeni bölüm ne zaman? Savaşçı yeni sezon fragmanı yayınlandı mı? Şavaşçı dizisine hangi sürpriz isimler katıldı? İşte Savaşçı dizisi yeni oyuncuları ve dizi ile ilgili merak edilen her şey...
27.12.2020 Gündem
Ediz Hun kitap yazıyor!
Ediz Hun kitap yazıyor! Yeşilçam'ın usta ismi Ediz Hun, bir kitap yazdığını ve yazın sonunda kitabını tamamlayacağını söyledi.
17.05.2020 Magazin
Kalbimin Efendisi filmi ne zaman, nerede çekildi? Kalbimin Efendisi filmi oyuncuları ve konusu
Kalbimin Efendisi filmi ne zaman, nerede çekildi? Kalbimin Efendisi filmi oyuncuları ve konusu Başrollerinde Ediz Hun ve Hülya Koçyiğit'in yer aldığı Kalbimin Efendisi filminin yönetmenliğini ise Türk Sineması'nın usta yönetmenlerinden Ertem Eğilmez yaptı. Bir iftira sonucu eşi tarafından terk edilen ve çocuğundan uzak kalan bir genç kadının öyküsünün anlatıldığı Kalbimin Efendisi filmi internette merak edilen konular arasında geliyor. Peki, Kalbimin Efendisi filmi ne zaman, nerede çekildi? Kalbimin Efendisi filmi oyuncuları ve konusu hakkında merak edilenler...
10.05.2020 Gündem
Ömer Dönmez (Ömercik) son yolculuğuna uğurlandı!
Ömer Dönmez (Ömercik) son yolculuğuna uğurlandı! Yeşilcam’ın Ömercik’i Ömer Dönmez son yolculuğuna uğurlandı.
2.02.2020 Yaşam
Enis Fosforoğlu'na veda!
Enis Fosforoğlu'na veda! Geçirdiği kalp krizi sonucu 71 yaşında hayatını kaybeden tiyatro ve sinema sanatçısı Enis Fosforoğlu için Kadıköy Haldun Taner Sahnesi’nde tören düzenledi.
25.06.2019 Magazin
Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu
Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu 'Pantene Altın Kelebek Ödülleri' Zorlu Center’da düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Televizyon ve müzik dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği geceye sanat ve iş dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı.
9.12.2018 Televizyon
Yeşilçam oyuncusu hayatını kaybetti
Yeşilçam oyuncusu hayatını kaybetti Ses sanatçısı Onur Akay, çok sayıda sinema filminde başrol oyunculuğu yapan oyuncu Funda Ersin’in, vefat ettiğini duyurdu.
15.08.2018 Magazin
Masumiyeti kaybettik
Masumiyeti kaybettik Türk sinemasının efsane isimleri Filiz Akın ve Ediz Hun, ‘Nostaljik Yazlık Sinema Günleri’nde bir araya geldi.
17.07.2018 Magazin
Ediz Hun’un küçüklüğünü canlandıran oyuncu Nazif Kündem hayatını kaybetti
Ediz Hun’un küçüklüğünü canlandıran oyuncu Nazif Kündem hayatını kaybetti Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Yeşilçam'ın usta ismi oyuncu Nazif Kündem'in vefat ettiğini duyurdu.
8.07.2018 Gündem
Unutulmaz bir gece
Unutulmaz bir gece Yeşilçam’ın usta isimleri önceki akşam Moda Deniz Kulübü’ndeki düğünde buluştu.
7.07.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ediz Hun ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ediz hun haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.