Bayram ikramiyesi dul ve yetimlere ne kadar verilecek 2024? Dul ve yetim bayram ikramiyesi ne kadar, dul ve yetim bayram ikramiyesi ne kadar alacak?
Bayram ikramiyesi dul ve yetimlere ne kadar verilecek 2024? Dul ve yetim bayram ikramiyesi ne kadar, dul ve yetim bayram ikramiyesi ne kadar alacak? Emekli bayram ikramiyelerinin ödeneceği tarih belli oldu. Ramazan Bayramı bu yıl 10 Nisan'da idrak edilecek. Türkiye Yüzyılı'nın Emekçileri İftar Programı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayram ikramiyelerinin 2-5 Nisan tarihleri arasında yatırılacağını söyledi. Peki, kimler ikramiye alacak? Dul ve yetim maaşı alanlar da bayram ikramiyesi alacak mı? Dul ve yetim bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek?
19.03.2024 Ekonomi
Bayram ikramiyesi ne zaman verilecek? Emekli ikramiyeleri ne zaman verilecek?
Bayram ikramiyesi ne zaman verilecek? Emekli ikramiyeleri ne zaman verilecek? 13 milyon emekli gözü bayram öncesi verilecek emekli bayram ikramiyelerinde. Kurban Bayramı'na 1 ay kala emekliler bayram ikramiyesinin yatırılacağı tarihi araştırmaya başladı. 2018 yılından bu yana iki bayramda da 1000 TL olarak verilen emekli bayram ikramiyeleri 2 yıldır zamlanmadı. Peki, Bayram ikramiyesi ne zaman verilecek? Emekli ikramiyeleri ne zaman verilecek? Emekli bayram ikramiyelerine zam gelecek mi? İşte emekli bayram ikramiyeleri verileceği tarih ve bayram ikramiyesi zammı ile ilgili merak edilenler...
1.07.2020 Emekli