Kenan Doğulu: Bir çocuk gelir ve dünyayı değiştirir
Kenan Doğulu: Bir çocuk gelir ve dünyayı değiştirir Şarkıcı Kenan Doğulu'nun kız kardeşi Canan Doğulu Özdemir, geçtiğimiz haftalarda ikinci kez anne oldu. Doğulu, kardeşi ve ailesinin fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınlayarak mutluluğunu ifade etti.
6.10.2020 Magazin
Medcezir'de Kenan Doğulu sürprizi!..
Medcezir'de Kenan Doğulu sürprizi!.. Medcezir'in 76. bölüm 3. fragmanı yayınlandı...
21.01.2022 Magazin
Canlı yayında aşklarını ilan etti!
Canlı yayında aşklarını ilan etti! Bu Tarz Benim'in sunucusu Öykü Serter ile jüri üyesi Kemal Doğulu, beraber olduklarını canlı yayında ilan ettiler.
5.02.2015 Sinema-Dizi
Aşklarını itiraf ettiler
Aşklarını itiraf ettiler Instagram'da paylaştıkları fotoğrafla aşklarını duyuran Öykü Serter ile Kemal Doğulu çifti Bu Tarz Benim programında da aşklarını haykırmaktan çekinmediler.
30.01.2015 Sinema-Dizi
Kemal Doğulu'yu şoke eden sözler
Kemal Doğulu'yu şoke eden sözler Bu Tarz Benim 13. bölümde Melisa Şahin'in Kemal Doğulu'ya "Elersiniz olur biter" sözleri üzerine şaşkınlık yaşadı.
28.01.2015 Sinema-Dizi
Bu Tarz Benim'de Ayşenur Balcı'ya şok hareket!
Bu Tarz Benim'de Ayşenur Balcı'ya şok hareket! Show Tv'nin izlenme rekorları kıran yarışması Bu Tarz Benim'de olayların arkası kesilmiyor. Jüri üyesi Kemal Doğulu'nun yarışmaya geri dönen isim Ayşenur Balcı'nın rujunu temizlemesi son bölüme damga vurdu.
20.11.2014 Sinema-Dizi
Jüri ile yarışmacı arasında gergin anlar
Jüri ile yarışmacı arasında gergin anlar Show TV'de yayınlanan Bu Tarz Benim programında jüri üyesi Kemal Doğulu ile tartışan Tuğçe Ergişi yine gözyaşlarına hakim olamadı.
17.10.2014 Sinema-Dizi

Benzer Haber Etiketleri