Divan-I İstifa Nedir, Özellikleri Nelerdir? Divan-I İstifa Ne İş Yapar?
Divan-I İstifa Nedir, Özellikleri Nelerdir? Divan-I İstifa Ne İş Yapar? Divan-ı istifa 1178 senesinde II. Kılıçaslan tarafından kurulmuştur. Divan-ı İstifa Anadolu Selçuklu Devletinde tüm mali işlerden sorumlu olan divan olmuştur. 
27.01.2024 Gündem
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den Biden'ın sözlerine sert tepki!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den Biden'ın sözlerine sert tepki! MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Biden hakikaten baymış, bayat bir tat vermeye başlamıştır. Türk milletine sözde soykırım gölgesi düşürmek, mazisi toplu cinayetlerle, katliamlarla ve neden olduğu insani felaketlerle dolu bir ülkenin harcı değildir, haddi değildir, hakkı değildir." dedi.
27.04.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Rejimin İdlib'deki saldırılarına sessiz kalamayız, gereğini yapıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Rejimin İdlib'deki saldırılarına sessiz kalamayız, gereğini yapıyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "3-4 gün önce Sayın Putin ile görüştüm. Gayet güzel bir görüşme oldu. Ertesi gün baktık bir açıklama; o açıklamada da Türkiye’ye ciddi manada suçlamalar yapıyorlar. Biz Sayın Putin ile yaptığımız görüşmede aramızda böyle bir şey geçmedi. Size ne oluyor? Demek ki tepe başka, alt başka. Rejimin İdlib'deki saldırılarına sessiz kalamayız, gereğini yapıyoruz" ifadelerini kullandı. İş Bankası ile ilgili tartışmalara ilişkin de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Fazla geciktirmeye niyetimiz yok. Vakit kaybına tahammülümüz yok" dedi.
15.02.2020 Siyaset
Cengiz: "Nagatomo'nun bonservisini almayı düşünüyoruz"
Cengiz: "Nagatomo'nun bonservisini almayı düşünüyoruz" Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, geçmişti çok sayıda şampiyonluk sevinçleri yaşadığını, çok konvoylara katıldım ve çok korna patlattığı belirterek, "Başkan olarak yaşadığım şampiyonluğu tarif edemem, resmedemem" dedi.
21.05.2018 Galatasaray
Dursun Özbek açıkladı: 'Fatih Terim...'
Dursun Özbek açıkladı: 'Fatih Terim...' Olağanüstü seçimli genel kurur kararı alan Galatasaray'da başkan Dursun Özbek açıklama yaptı.
19.12.2017 Galatasaray
Erdoğan: Bu ancak savaşta yapılır
Erdoğan: Bu ancak savaşta yapılır Cumhurbaşkanı Erdoğan, uluslararası yayın kuruluşu El-Cezire'ye önemli açıklamalarda bulundu.
19.04.2017 Siyaset
"Riva bahane, esas hedef Florya"
"Riva bahane, esas hedef Florya" Sarı-Kırmızılıların eski yöneticisi Adnan Öztürk'ten bomba açıklamalar!
24.09.2021 Galatasaray
Yayın bir anda kesildi!
Yayın bir anda kesildi! Galatasaray Ekim ayı Divan Kurulu Toplantısı'nda Sami Çölgeçen'in açıklamalarına Turcan Bolayır'ın cevap verdiği sırada toplantıyı canlı yayınlayan GS TV'de yayının gitmesi merak uyandırdı.
21.10.2015 Galatasaray
Fikret Orman tek tek açıkladı
Fikret Orman tek tek açıkladı Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, gündeme ilişkin çarpıcı değerlendirmeler yaptı.
26.08.2015 Beşiktaş
Faruk Süren 'derin' G.Saray'ı anlattı
Faruk Süren 'derin' G.Saray'ı anlattı Galatasaray Kulübü’nün Eski Başkanı Faruk Süren, Haber Türk Gazetesi’nden Balçiçek İlter’e çok konuşulacak açıklamalar yaptı.
6.10.2014 Galatasaray
‘İlker Başbuğ’a terörist denmesinden rahatsızım’
‘İlker Başbuğ’a terörist denmesinden rahatsızım’ "Amacı aşan lafzı, kanun yapıcı Meclis’in düzeltmesi lazım"
29.09.2021 Gündem
'Bir daha o firmanın ismini ağzıma almam!'
'Bir daha o firmanın ismini ağzıma almam!' Galatasaray Başkanı Adnan Polat'tan zehir zemberek sözler...
10.02.2011 Futbol
Aile boyu Saadet
Aile boyu Saadet Erbakan 84 yaşında partisinin yeniden başına geçti
18.10.2010 Siyaset
İspat edersem istifa edecek misin?
İspat edersem istifa edecek misin? CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Diyor ki ’Ben işçi emeklisiyim, sen memur emeklisisin’. Recep Bey, Allah aşkına bir de ağzından doğru laf çıksın. Ben senin Emekli Sandığı emeklisi olduğunu ispat edersem istifa eder misin?" dedi.
10.08.2010 Siyaset
Kolot topa tuttu!
Kolot topa tuttu! Celal Kolot'tan Beşiktaş yönetimine çok sert eleştiriler
15.02.2009 Futbol
'Yıldırım psikoloğa gitsin'
'Yıldırım psikoloğa gitsin' Fenerbahçe başkanı için bu sözleri kim söyledi?
1.12.2008 Futbol
Baykal, VATAN’a konuştu
Baykal, VATAN’a konuştu CHP lideri Baykal: Arkadaşlarımızla birlikte aynı partiymiş gibi hükümet sorumluluğunu göğüsleyebileceğimize inanıyoruz
29.09.2021 Gündem
15 milyon $'ımız heba oldu (1)
15 milyon $'ımız heba oldu (1) "Juanfran'ı 3.5 milyon Euro'ya aldırdı. Sonuç belli. Pancu'yu sattırmadı, ama oynatmadı da! Cordoba'yı bitirdi. Toraman'ı kullanmadı."
22.12.2004 Futbol