Deus yenen 4 golü görmedi maçın kırılma anından bahsetti
Deus yenen 4 golü görmedi maçın kırılma anından bahsetti Beşiktaş'a kaybedilen 4-2'lik maçtan sonra açıklamalarda bulunan Joao de Deus " "Bana göre maçı değiştiren kilit an, kaçırdığımız penaltıydı. Takım oradan sonra konsantrasyonu kaybetti." ifadelerini kullandı.
2.04.2023 Fenerbahçe
Jorge Jesus'un yeni takımı belli oldu Fenerbahçe'nin teknik direktörü duyuruldu!
Jorge Jesus'un yeni takımı belli oldu Fenerbahçe'nin teknik direktörü duyuruldu! Brezilya basınına sık sık açıklamalarda bulunan ve 'Fenerbahçe ile Mayıs ayında kontratım sona eriyor' mesajı veren Jorge Jesus'un bazı üst düzey yöneticilerle Lisbon'da kritik bir görüşme yaptığı belirtildi. Flamengo taraftarlarının imza topladığı Portekizli teknik adamın sürpriz bir karara imza attığı öğrenilirken, Sarı Lacivertli kurmayların boş durmadığı ve yeni teknik direktör konusunda 46 yaşındaki teknik adamla prensip anlaşmasına vardığı bildirildi.
27.03.2023 Fenerbahçe
7 milyon euro'ya gelmişti! 4-0'a rağmen yıldız futbolcuya taraftarlardan büyük tepki
7 milyon euro'ya gelmişti! 4-0'a rağmen yıldız futbolcuya taraftarlardan büyük tepki Spor Toto Süper Lig'in 23.hafta erteleme maçında Fenerbahçe, Konyaspor'u 4-0 mağlup etmeyi başardı. Sarı Lacivertli takımla sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Enner Valencia attığı 2 golle yine yıldızlaşırken, 2021'in ocak ayında büyük umutlarla transfer edilmesine rağmen dün akşam gösterdiği performansla tribünlerin tepkisini çeken milli oyuncunun performansı yine akıllarda soru işareti bıraktı. İşte Fenerbahçe - Konyaspor karşılaşmasının ardından yazar yorumları ve 90 dakikanın değerlendirmeleri...
26.02.2023 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri