Dersimspor

Dersimspor

Son dakika Dersimspor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Dersimspor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Dersimspor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dersimspor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dersimspor gelişmeleri de dahil olmak üzere 47 dersimspor haberi bulunmuştur. Tüm dersimspor haberleri aşağıda listelenmiştir.
Amatör ligde olaylı maç
Amatör ligde olaylı maç Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Grup'ta oynanan Adıyaman 1954 Spor-Dersimspor maçında olaylar çıktı. Sahaya pet şişe atan taraftarlara polis müdahale etti.
22.10.2017 Futbol
ZTK'da 1'inci tur maçları tamamlandı
ZTK'da 1'inci tur maçları tamamlandı ZİRAAT Türkiye Kupası 2017-2018 Sezonu 1. tur maçları tamamlandı. 1. tur müsabakaları sonunda rakiplerini eleyen 21 takım, 2. turda mücadele etmeye hak kazandı.
Türkiye Kupası 1.Tur kura çekimi yapıldı
Türkiye Kupası 1.Tur kura çekimi yapıldı Türkiye Kupası maç tarihleri ile 1'inci Tur eşleşmeleri ve maç programı belli oldu.
Finalde büyük eşleşme! Kocaeli...
Finalde büyük eşleşme! Kocaeli... Spor Toto 3. Lig'de oynanan play-off yarı final rövanş maçları sonunda, 1. Grup'ta Kocaelispor ve Altay, 3. Grup'ta ise Sakaryaspor ve Diyarbekirspor finale yükseldi.
8.05.2017 Futbol
Çatalcaspor'a ceza çıkmadı
Çatalcaspor'a ceza çıkmadı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), yola döşenen el yapımı patlayıcı nedeniyle maça geç kalan Çatalcaspor'a ceza vermedi.
2.05.2017 Futbol
Patlayıcı nedeniyle maç ertelendi!
Patlayıcı nedeniyle maç ertelendi! Spor Toto 3. Lig'deki Dersimspor-Çatalcaspor karşılaşması, Tunceli-Elazığ kara yolundaki patlayıcı nedeniyle konuk takımın müsabakaya geç kalması üzerine ertelendi.
29.04.2017 Futbol
10 takım küme düşecek!
10 takım küme düşecek! Spor Toto 3. Lig'de üç grupta son 3 haftaya girilirken, grup liderlerinin Spor Toto 2. Lig'e yükseleceği ligde ilk sırada yer alan ekipler, bu hafta kazanmaları halinde doğrudan Süper Lig'e yükselmeyi garantileyecek.
10.04.2017 Futbol
Okan Buruk'a 3 maç, Charles'a ret!
Okan Buruk'a 3 maç, Charles'a ret! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun 06.04.2017 tarih ve 68 sayılı toplantısında almış olduğu kararları açıkladı
6.04.2017 Futbol
Ve PFDK derbi cezalarını açıkladı!
Ve PFDK derbi cezalarını açıkladı! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde yaşanan olayların ardından Tosic ve Van Persie'nin cezalarını açıkladı.
24.09.2021 Fenerbahçe
Cenk Gönen'in gol yemediği maç yok
Cenk Gönen'in gol yemediği maç yok Beşiktaş'tan Galatasaray'a geçtiğimiz sezon başında transfer olan kaleci Cenk Gönen, sarı-kırmızılı forma altında umduğunu bulamadı. 9'u Türkiye Kupası, 1'i de lig mücadelesi olmak üzere toplam 10 kez Galatasaray forması giyen Cenk Gönen, sahaya çıktığı bütün maçlarda kalesinde gol gördü.
24.09.2021 Galatasaray
Galatasaray'da ilk ayrılık belli oldu
Galatasaray'da ilk ayrılık belli oldu Galatasaray'da teknik direktör Riekerink'in bu sezon hiç şans tanımadığı isimlerden Salih Dursun devre arasına takımdan ayrılacak ilk isim olacak. Salih Dursun'un, Rıza Çalımbay'la çıkışa geçen Antalyaspor'la bir görüşme gerçekleştirdiği ve bu görüşmenin olumlu geçtiği öğrenildi.
24.09.2021 Galatasaray
PFDK derbi cezalarını açıkladı
PFDK derbi cezalarını açıkladı Derbide yaşanan olaylar nedeniyle Fenerbahçe'ye 200 bin TL, Beşiktaş'a ise 15 bin TL para cezası verildi. Kurul, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a ceza vermedi
8.12.2016 Galatasaray
F.Bahçe, Aziz Yıldırım ve Beşiktaş PFDK'ya sevk edildi
F.Bahçe, Aziz Yıldırım ve Beşiktaş PFDK'ya sevk edildi Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Beşiktaş derbisinde ortaya çıkan sportmenliğe aykırı görüntüleri nedeniyle tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildi. Beşiktaş ise "çirkin ve kötü tezahürat" nedeniyle disipline sevk edildi.
24.09.2021 Fenerbahçe
Galatasaray'da büyük kayıp! Sadece 7'de 2'si...
Galatasaray'da büyük kayıp! Sadece 7'de 2'si... Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 9. haftada topladığı 20 puanla üçüncü sırada yer alan Galatasaray, bu sezon kadrosuna dahil ettiği futbolcuların sadece ikisinden performans alabildi.
24.09.2021 Galatasaray
Cenk Gönen'den maç sonunda büyük gaf
Cenk Gönen'den maç sonunda büyük gaf Galatasaray'ın Dersimspor'u 5-1 mağlup ettikleri maç sonrasında Cenk Gönen, '3 kulvar'da oynadıklarını söyleyerek gafa imza attı.
24.09.2021 Galatasaray
Riekerink: Net bir galibiyet aldık!
Riekerink: Net bir galibiyet aldık! Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında Dersimspor'u 5-1 yendikleri maçta iyi performans göstererek, net bir galibiyet aldıklarını söyledi.
24.09.2021 Galatasaray
Poldi ile ‘Dersim’iz kupa!
Poldi ile ‘Dersim’iz kupa! Ziraat Türkiye Kupası 3. eleme turunda Galatasaray, Dersim’i Alman yıldızıyla devirdi.
24.09.2021 Galatasaray
Ziraat Türkiye Kupası hakemleri belli oldu
Ziraat Türkiye Kupası hakemleri belli oldu Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçlarını yönetecek hakemler belli oldu.
23.09.2021 Futbol
PFDK'dan Trabzonspor'a ağır darbe
PFDK'dan Trabzonspor'a ağır darbe PFDK, Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'a 2 maç ceza verdi.
29.09.2016 Süper Lig
Galatasaray'da kura isyanı
Galatasaray'da kura isyanı Ziraat Türkiye Kupası'nda üçüncü eleme turunda Galatasaray, Dersimspor ile eşleşirken, Galatasaray Futbol Direktörü Ergün, sistem ile ilgili eleştiride bulundu.
24.09.2021 Galatasaray
Galatasaray ve Trabzonspor'un rakipleri belli oldu
Galatasaray ve Trabzonspor'un rakipleri belli oldu Ziraat Türkiye Kupası 3. tur kuraları çekiliyor. Galatasaray, Dersimspor ile eşleşirken, Trabzonspor ise Çorumspor ile deplasmanda mücadele edecek.
24.09.2021 Galatasaray
Ziraat Türkiye Kupası’nda 2. eleme turu maçlarının programı belli oldu
Ziraat Türkiye Kupası’nda 2. eleme turu maçlarının programı belli oldu Ziraat Türkiye Kupası 2. eleme turu maçlarının programı açıklandı.
F.Bahçe, Beşiktaş ve Trabzon'a PFDK şoku!
F.Bahçe, Beşiktaş ve Trabzon'a PFDK şoku! Fenerbahçe antrenörü Luis Miguel Moreira da Silva, Trabzonspor, Beşiktaş ve Trabzonspor Kulübü görevlisi Turan Özkan PFDK'ya sevkedildi.
22.09.2015 Fenerbahçe
Kupada kura çekimi yapıldı!
Kupada kura çekimi yapıldı! Futbolda Ziraat Türkiye Kupası 2. tur kura çekimi, İstanbul'da yapıldı.
11.09.2015 Futbol
Türkiye Kupası'nda ilk tur tamamlandı
Türkiye Kupası'nda ilk tur tamamlandı Futbolda Ziraat Türkiye Kupası 1. eleme turu maçları yapıldı.
9.09.2015 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Dersimspor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dersimspor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.