Denizbank duyurdu! Değişti, bugün başladı
Denizbank duyurdu! Değişti, bugün başladı Denizbank tüm vatandaşları yakından ilgilendiren bir karara imza attı. Dev banka harekete geçti. Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren karar bugün uygulanmaya başlıyor. Banka yeni kararı tüm müşterilerine duyurdu.
2.12.2020 Ekonomi
Denizbank'tan güzel haber! Para transferi...
Denizbank'tan güzel haber! Para transferi... Denizbank milyonlarca müşterisini ilgilendiren bir karara imza attı. Denizbank, Merkez Bankası’nın 18 Aralık’tan itibaren pilot uygulamasına başlayacağı FAST Sistemi (Fonların Anlık ve Sürekli Transferi) kapsamında, tanımlanacak Kolay Adres bilgileri ile 7 gün 24 saat para transferi imkanı sağlıyor. Telefon numarası, e-posta veya kimlik numarası gibi hatırlanması kolay bilgiler kullanılarak Türk Lirası para transferleri yapılabilecek.
19.11.2020 Ekonomi
Denizbank duyurdu! Yarın başlıyor, değişti
Denizbank duyurdu! Yarın başlıyor, değişti Denizbank'tan milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren karar! Dev banka harekete geçti. Yarından itibaren başlıyor. Müşterilerin herhangi bir mağduriyet yaşamaması için bankadan açıklama geldi. İstanbul, Ankara ve İzmir'de geçerli olacak.
18.11.2020 Ekonomi