Cumhurbaşkanı Erdoğan yemin töreni canlı izle! 3 Haziran 2023 Cumhurbaşkanı Meclis yemin töreni canlı yayını nasıl izlenir? TBMM TV canlı yayın ize!
Cumhurbaşkanı Erdoğan yemin töreni canlı izle! 3 Haziran 2023 Cumhurbaşkanı Meclis yemin töreni canlı yayını nasıl izlenir? TBMM TV canlı yayın ize! Meclis TV yemin töreni canlı izleme ekranı arama motorlarında araştırılıyor. Dün 600 yeni milletvekili, görevlerine başlamak için Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) yeminlerini etti. TBMM'de 28. dönem başlarken, Meclis’i en yaşlı üye sıfatıyla MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yaptı. Peki, Cumhurbaşkanı Meclis yemin töreni canlı yayın nasıl izlenir? İşte Cumhurbaşkanı yemin töreni canlı izleme ekranı ile Meclis TV canlı yayın bilgileri…
3.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yemin töreni ne zaman, saat kaçta? Erdoğan’ın yemin töreni canlı nasıl izlenir, Cumhurbaşkanı ne zaman yemin edecek?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yemin töreni ne zaman, saat kaçta? Erdoğan’ın yemin töreni canlı nasıl izlenir, Cumhurbaşkanı ne zaman yemin edecek? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yemin töreni için yapılan aramalar arttı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yemin töreni için 20 dünya lideri ve 45’e yakın bakan Meclis'te olacak. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yapılacak törene NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg de yapılacak. Peki, Cumhurbaşkanı Erdoğan yemin töreni ne zaman, saat kaçta? Cumhurbaşkanı Erdoğan ne zaman yemin edecek?
3.06.2023 Gündem