Cruzeiro

Cruzeiro

Son dakika Cruzeiro haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cruzeiro ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cruzeiro haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cruzeiro

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cruzeiro gelişmeleri de dahil olmak üzere 251 cruzeiro haberi bulunmuştur. Tüm cruzeiro haberleri aşağıda listelenmiştir.
Misli’de Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli’de Günün Şifresiz Maç Yayınları Futbolda özlemin sona erdiği bugünlerde birçok ligden birbirinden heyecanlı maçları Misli’ye sadece üye olarak canlı izle! Ayrıca Misli’nin seçili etkinliklerde üyelerine sunduğu Süper Oranlar ile daha yüksek oranlarla kazanma şansını yakala!
19.08.2023 İddaa
Anlaşma tamam! Fenerbahçe'nin 1.96'lık kulesi Luis Suarez'le aynı takımda oynayacak
Anlaşma tamam! Fenerbahçe'nin 1.96'lık kulesi Luis Suarez'le aynı takımda oynayacak Lemos'un sözlşemesini feshettikten sonra kadrodaki bazı yabancı futbolcularla yollarını ayırmaya hazırlanan Fenerbahçe'de bir oyuncu daha eşyalarını topladı. Serie B'de Cruzeiro'nun ardından ligi 2.olarak bitiren ve Serie A'da oynamaya hak kazanan Gremio'nun 1.96'lık kuleyle prensip anlaşmasına vardığı bildirilirken, Jorge Jesus'un da bu ayrılığa onay verdiği bildirildi.
17.02.2023 Fenerbahçe
Brezilya’da dişsiz bir dinozor kalıntısı keşfedildi
Brezilya’da dişsiz bir dinozor kalıntısı keşfedildi Brezilya Ulusal Müzesi, yürütülen kazılarda paleontolog ekibi tarafından 70 milyon yıl önce yaşadığı tahmin edilen dişsiz bir dinozor türünün kalıntılarının keşfedildiğini ve bunun ‘çok nadir’ bir bulgu olduğunu duyurdu.
19.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Galatasaray, Maicon'un ayrılığını KAP'a bildirdi!
Galatasaray, Maicon'un ayrılığını KAP'a bildirdi! Galatasaray, Maicon'u 1 milyon 430 bin euro bedelle Al Nassr'a verdiğini açıkladı
1.08.2020 Galatasaray
Vanderlei Luxemburgo corona virüse yakalandı
Vanderlei Luxemburgo corona virüse yakalandı Brezilya ekibi Palmeiras'ın teknik direktörü Vanderlei Luxemburgo'da yeni tip corona virüs (Kovid-19) tespit edildi.
5.07.2020 Futbol
Trabzonspor Messias'ı bekleniyor!
Trabzonspor Messias'ı bekleniyor! Trabzonspor'un her konuda anlaşmaya vardığı Manoel Messias’a imza attırmak için gün sayıyor. Transferi tamamlamak adına tüm evrakları hazırlayan yönetim, en kısa zamanda resmi açıklama yapmayı planlıyor. Trabzonspor, Manoel Messias’ın 1.5 yıllığına kiralanması için hem oyuncuyla hem de kulübü Cruzeiro ile her konuda anlaşmaya vardı.
28.01.2020 Trabzonspor
Brezilya'dan Süper Lig'e geliyor!
Brezilya'dan Süper Lig'e geliyor! Devre arası transfer döneminde kadrosuna stoper takviyesi yapmak isteyen Trabzonspor'un Brezilyalı Manoel Messias ile anlaştığı belirtildi.
26.01.2020 Trabzonspor
Alex de Souza'dan Fenerbahçe açıklaması!
Alex de Souza'dan Fenerbahçe açıklaması! Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından Alex de Souza, "Fenerbahçe'ye ne zaman dönüyorsun' diye sorarsanız, bunun yanıtını ben veremem. Ne zaman çağrılırsam gelirim. Fenerbahçe’ye gelmek benim elimde değil. Bu benim değil; başkan, yönetim ve Fenerbahçe’nin verebileceği bir karar" dedi.
9.12.2019 Fenerbahçe
'Lucas Silva ile anlaşma sağlandı'
'Lucas Silva ile anlaşma sağlandı' İspanya'nın önde gelen gazetelerinden Deportivo El Mundo, Fenerbahçe'nin Lucas Silva için Real Madrid'le masaya oturduğunu ve anlaşma sağladığını yazdı.
5.08.2019 Fenerbahçe
Binali Yıldırım: Mahalle maçları geri geliyor
Binali Yıldırım: Mahalle maçları geri geliyor AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, İstanbul’un 961 mahallesinde ‘Mahalle Maçı’ ruhunu canlandıracak.
19.03.2019 Futbol
Giuliano için Cruzeiro devrede!
Giuliano için Cruzeiro devrede! Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Giuliano'ya Brezilya ekibi Cruzeiro talip oldu ve görüşmeler başladı.
20.12.2018 Fenerbahçe
Röportajın da böylesi! Tabure üzerinde...
Röportajın da böylesi! Tabure üzerinde... Brezilya Kupası finali rövanşında Corinthians ile deplasmanda karşı karşıya gelen Cruzeiro, rakibini 2-1'lik skorla geçerek kupanın sahibi oldu.
20.10.2018 Futbol
Arrascaeta'dan mucizevi gol! 25 saatte iki maç ve...
Arrascaeta'dan mucizevi gol! 25 saatte iki maç ve... Uruguay Milli Takımı'nın orta saha oyuncusu Giorgian de Arrascaeta, 16 Ekim'de Japonya'da oynanan özel maçta 45 dakika forma giydi. 24 yaşındaki futbolcu, bu mücadelenin bitimi sonrasında 25 saatlik uçuşla Brezilya'nın Sao Paulo kentine gitti. Takımı Cruzeiro'nun Brezilya Kupası maçı için kadroya dahil olan yıldız isim, doğru düzgün uyku bile uyumadan çıktığı maçta kupayı getiren golü attı.
19.10.2018 Futbol
Cruzeiro Teknik Direktörü Menezes geceye damga vurdu!
Cruzeiro Teknik Direktörü Menezes geceye damga vurdu! Brezilya Kupası'nda deplasmanda Corinthians'ın 2-1 mağlup eden Cruzeiro, kupayı müzesine götürdü.
18.10.2018 Futbol
Brezilya Kupası Cruzeiro'nun!
Brezilya Kupası Cruzeiro'nun! 2018 Brezilya Kupası finalinin rövanşında Corinthians'ı deplasmanda 2-1 mağlup eden Cruzeiro, kupanın sahibi oldu.
18.10.2018 Futbol
Alex de Souza: "F.Bahçe'den nefret ediyorlardı"
Alex de Souza: "F.Bahçe'den nefret ediyorlardı" Fenerbahçe'nin efsanevi futbolcusu Alex De Souza, ülkesinde verdiği röportajda Türkiye'deki günlerine ilişkin birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu.
4.10.2018 Fenerbahçe
Güney Kore'nin yeni hocası Bento
Güney Kore'nin yeni hocası Bento Güney Kore Milli Futbol Takımı'nın yeni teknik direktörü Portekizli Paulo Bento oldu.
17.08.2018 Futbol
Muslera, Uruguay Milli Takımı'na seçildi
Muslera, Uruguay Milli Takımı'na seçildi 2018 FIFA Dünya Kupası'nda mücadele edecek ekiplerden Uruguay Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosunda Galatasaraylı file bekçisi Fernando Muslera da yer buldu.
3.06.2018 Galatasaray
Brezilyalılar Fenerbahçe'nin transferini açıkladı
Brezilyalılar Fenerbahçe'nin transferini açıkladı 30 yaşındaki Brezilyalı stoper Dede'nin ilk kez ülke dışına çıkacağı ve gideceği adresin de Fenerbahçe olduğu bildirildi.
29.05.2018 Fenerbahçe
Arkadaşının eşiyle ilişki yaşadı bedelini takım ödetti!
Arkadaşının eşiyle ilişki yaşadı bedelini takım ödetti! Arjantin Milli Takımı’nın Dünya Kupası kadrosuna dahil edilmeyen Mauro İcardi için flaş bir iddia ortaya atıldı. Arjantinli oyuncuların, Maxi Lopez’in eşiyle ilişkisinden dolayı yıldız futbolcuyu kadroda istemediği ve Sampaoli’nin de bu nedenle İcardi’yi milli takıma davet etmediği öne sürüldü.
1.03.2018 Arşiv
Fernandao: F.Bahçe'de kaldım çünkü...
Fernandao: F.Bahçe'de kaldım çünkü... Teklifleri reddeden Fernandao, Fenerbahçe’de kalma sebebini bu sözlerle açıkladı: “Brezilya’ya dönmeye hazırdım. Aykut Kocaman ‘Sana ihtiyacım var’ dedi. Onu kıramadım, Fenerbahçe’ye borcumu ödemek istiyorum”
24.01.2018 Fenerbahçe
Fernandao Real Madrid'i bekliyor!
Fernandao Real Madrid'i bekliyor! Tottenham, Kane’i Real Madrid’e satıp Janssen’i geri çağırabilir. Bu ihtimal Fernandao’yu F.Bahçe’de tuttu
5.01.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe her konuda anlaştı...
Fenerbahçe her konuda anlaştı... Fenerbahçe'den ayrılıp Brezilya'ya dönmesi beklenen Fernandao'nun transferiyle ilgili sıcak bir gelişme yaşandı.
21.12.2017 Fenerbahçe
Fernandao anlaştı tekrar Brezilya’da
Fernandao anlaştı tekrar Brezilya’da Fenerbahçe'nin yabancı kontenjanını açmak için göndermek istediği Fernandao, Brezilya kulübü Cruzeiro ile anlaştı.
15.12.2017 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Cruzeiro ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cruzeiro haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.