Cristian Baroni

Cristian Baroni

Son dakika Cristian Baroni haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cristian Baroni ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cristian Baroni haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cristian Baroni

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cristian baroni gelişmeleri de dahil olmak üzere 351 cristian baroni haberi bulunmuştur. Tüm cristian baroni haberleri aşağıda listelenmiştir.
Baroni dayanamadı paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni aldı
Baroni dayanamadı paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni aldı Fenerbahçe'nin eski Brezilyalı orta sahası Cristian Baroni, 4-2'lik mağlubiyetin ardından "Bu onurlu forma çok ağırdır, biraz daha saygı lütfen" paylaşımında bulundu.
3.04.2023 Fenerbahçe
Cristian Baroni: Galatasaray derbisinde Arda Turan'la kavga ettim maçı kazandık
Cristian Baroni: Galatasaray derbisinde Arda Turan'la kavga ettim maçı kazandık Fenerbahçe'nin eski Brezilyalı oyuncularından Cristian Baroni'nin Arda Turan itirafı bir hayli dikkat çekti. Şu anda 39 yaşında olan Baroni, "Bir Galatasaray maçı öncesi ısınıyorduk. Isınma esnasında Türk futbolunun idollerinden biri olan Arda Turan yanımdan geçiyordu. Bir anda onu ittim. Ortada hiçbir şey yoktu ama bazen futbolcu olarak böyle şeylere ihtiyaç duyuyorsunuz." ifadelerini kullandı.
24.11.2022 Fenerbahçe
Engin Baytar, Merit Alsancak Yeşilovaspor'da!
Engin Baytar, Merit Alsancak Yeşilovaspor'da! Bir dönem Süper Lig'de Trabzonspor ve Galatasaray formalarını terleten Engin Baytar'ın yeni takımı belli oldu.
18.09.2018 Futbol
Cristian Baroni'nin yeni adresi Kıbrıs!
Cristian Baroni'nin yeni adresi Kıbrıs! Fenerbahçe'de 5 yıl forma giyen Baroni, sürpriz bir kararla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ekibi Merit Alsancak Yeşilovaspor'a 1 yıllığına transfer oldu.
9.09.2018 Futbol
Kuyt'a muhteşem veda! Türkiye'den çok sayıda isim...
Kuyt'a muhteşem veda! Türkiye'den çok sayıda isim... Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Dirk Kuyt, birçok yıldız ismin yer aldığı jübileyle yeşil sahalara veda etti.
27.05.2018 Fenerbahçe
Kocaman Kuyt'ın jübilesinde Liverpool'un başına geçecek
Kocaman Kuyt'ın jübilesinde Liverpool'un başına geçecek Kuyt’ın vedasına gidecek olan Aykut Hoca, Ada ekibinin teknik direktörü olacak.
20.05.2018 İngiltere
Kocaman Kuyt'ın jübilesinde Liverpool'un başına geçecek
Kocaman Kuyt'ın jübilesinde Liverpool'un başına geçecek Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Dirk Kuyt jubilesinde Kuyt'ın takımını çalıştıracak ve Liverpool'un teknik direktörü olacak. Hollanda başta olmak üzere futbol dünyasından çok sayıda ünlü ismin katılması beklenen jübile maçında Aykut Kocaman da hazır bulunacak.
20.05.2018 Fenerbahçe
İşte Baroni'nin yeni takımı!
İşte Baroni'nin yeni takımı! Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Cristian Baroni, Brezilya 2. lig takımlarından Sao Caetano'ya transfer oldu.
23.01.2018 Futbol
Güney Amerika'nın en büyüğü Gremio!
Güney Amerika'nın en büyüğü Gremio! Brezilya ekiplerinden Gremio, tarihinde 3. kez Copa Libertadores şampiyonu oldu.
30.11.2017 Futbol
Cristian Baroni imzayı attı!
Cristian Baroni imzayı attı! Bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen 34 yaşındaki orta saha oyuncusu Cristian Baroni'nin yeni takımı belli oldu.
5.09.2017 Futbol
Ağır sözler: Onun sözüne asla güvenilmez!
Ağır sözler: Onun sözüne asla güvenilmez! Fenerbahçe'nin efsane ismi Alex de Souza, Arjantinli eski yıldız Sorin ve Brezilyalı Amoroso ile beraber sunduğu Resenha ESPN isimli televizyon programında Cristian Baroni ile Arjantinli golcü Lucas Pratto'yu konuk etti.
12.04.2017 Fenerbahçe
Baroni ailesinden ‘Türkiye’ mesajı
Baroni ailesinden ‘Türkiye’ mesajı Fenerbahçe'nin eski futbolcusu kamera karşısına geçerek Türkiye'ye destek verdi
24.09.2021 Fenerbahçe
Cristian Baroni futbolu bıraktı
Cristian Baroni futbolu bıraktı Fenerbahçe tarihinde özel yeri olan futbolculardan Cristian Baroni, henüz 32 yaşında olmasına rağmen yeşil sahalara veda etti.
24.09.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin yıldızları birer birer kayıyor
Fenerbahçe'nin yıldızları birer birer kayıyor Sarı-lacivertli yönetim son 10 yılda futbol takımında sözleşmeleri sona eren önemli oyuncuları takımda tutmakta zorlandı. Fenerbahçe'de uzun yıllar oynayarak kaptanlık da yapan Ümit Özat, Tuncay Şanlı, Semih Şentürk, Cristian Baroni, Aurelio, Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu, Kuyt, Gökhan Gönül, Caner Erkin gibi isimlerin sözleşmeleri bitince takımla yolları ayrıldı.
24.09.2021 Fenerbahçe
Corinthians kupasına kavuştu
Corinthians kupasına kavuştu Brezilya Serie A şampiyonluğunu önceki hafta ilan eden Corinthians, evinde Sao Paulo'yu yendiği karşılaşmanın ardından kupasını aldı.
23.11.2015 Futbol
Aslan 16 milyon Euro'dan olacak!
Aslan 16 milyon Euro'dan olacak! Bruma ve Telles gittikleri takımlarda forma şansı bulamıyor.
13.11.2015 Galatasaray
Beşiktaş'ta Baroni iddiası!
Beşiktaş'ta Baroni iddiası! Beşiktaş'ın transferde Fenerbahçe'nin eski yıldızı Cristian Baroni'ye yöneldiği iddia edildi.
21.08.2015 Beşiktaş
F.Bahçe'den son 12 yılın rekoru
F.Bahçe'den son 12 yılın rekoru Transferin hızlı takımı Fenerbahçe, şu ana kadar 8 futbolcuyu kadrosuna katarak, son 12 yılın en hareketli yaz transfer dönemini geçiriyor.
15.07.2015 Fenerbahçe
Baroni ilk golünü attı
Baroni ilk golünü attı Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Corinthians formasıyla ilk golünü attı.
23.02.2015 Futbol
Melo hangi takıma gideceğini açıkladı!
Melo hangi takıma gideceğini açıkladı! Felipe Melo, sosyal medya üzerinden kendisine yoğun ilgi olduğunu söyledi, Sao Paulo'ya yeşil ışık yaktı.
21.01.2015 Galatasaray
Cristian'dan F.Bahçe itirafı
Cristian'dan F.Bahçe itirafı Corinthians ile sözleşme imzalayan Cristian Baroni,ilk açıklamasında Fenerbahçe'de zorla kaldığını söyledi.
10.01.2015 Fenerbahçe
Baroni'yi resmen açıkladılar
Baroni'yi resmen açıkladılar Eski Fenerbahçeli futbolcu Cristian Baroni'nin yeni takımı belli oldu.
3.01.2015 Fenerbahçe
Dört büyüklere sözleşme kazığı
Dört büyüklere sözleşme kazığı Türkiye’de cenneti yaşayan ve ücretleri tavan yapan yabancı futbolcular, ülkeden ayrılmalarıyla fiyat kırdı.
2.01.2015 Süper Lig
Cristian'a teklif yağıyor
Cristian'a teklif yağıyor Fenerbahçe ile yollarını ayıran Cristian Baroni ülkesinde üst üste teklifler almaya başladı.
3.11.2014 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Cristian Baroni ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cristian baroni haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.