Marketler kaçta açılıyor, kaça kadar açık? Marketler saat kaçta kapanıyor? Corona virüs genelgesi geldi, market saatleri değişti!
Marketler kaçta açılıyor, kaça kadar açık? Marketler saat kaçta kapanıyor? Corona virüs genelgesi geldi, market saatleri değişti! Corona virüsü sayısı artıyor. Corona virüsü salgını kapsamında alınan önlemlere bir yenisi eklendi, marketlerin açılış kapanış saati değiştirildi. Bakkal dahil tüm marketlerin açılış ve kapanış saatlerinde değişiklik yapıldı. Marketler aynı zamanda içeriye girmek için bekleyen müşterilerin en az bir metre mesafe ile beklemeleri gerektiğini sürekli hatırlatacak, market girişinde görülecek şekilde bu hususu belirten afiş asılacak. Marketler kaçta açılıyor? Marketler kaça kadar açık? Marketler kaçta açılıyor? Marketleri saat kaçta kapanıyor?
24.03.2020 Gündem
Corona virüsü önlemleri | Düğün salonları corona tedbiri nedeniyle kapandı, ne zaman açılacak?
Corona virüsü önlemleri | Düğün salonları corona tedbiri nedeniyle kapandı, ne zaman açılacak? Corona virüsü salgınlarından korunmak için alınan tedbirlerden biri de düğünler oldu. Dünya Sağlık Örgütü’nün pandemi ilanından sonra devler corona virüsü salgınına karşı önlemlerini arttırdı. İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine Coronavirüs konulu ek bir genelge gönderdi ve alınan tedbirler kapsamında faaliyet yerler arasında düğün salonları da yer aldı. Bakanlık genelgesiyle bazı işletmelerin faaliyetleri geçici süreyle durduruldu. Peki, düğün salonları ne zaman açılacak?
17.03.2020 Gündem