Come To Beşiktaş

Come To Beşiktaş

Son dakika Come to Beşiktaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Come to Beşiktaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Come to Beşiktaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Come To Beşiktaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan come to beşiktaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 98 come to beşiktaş haberi bulunmuştur. Tüm come to beşiktaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Antalya'da açıkladı! 'Teklif olsa gönderecektik'
Antalya'da açıkladı! 'Teklif olsa gönderecektik' Beşiktaş Teknik Direktörü Önder Karaveli ve Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, Antalya kampında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
30.01.2022 Beşiktaş
Batshuayi'den B.Dortmund'a gözdağı!
Batshuayi'den B.Dortmund'a gözdağı! Şampiyonlar Ligi'nde çarşamba günü temsilcimiz Beşiktaş'la karşılaşacak Borussia Dortmund sosyal medya hesabından "Come to Beşiktaş" paylaşımı yaptı. Malatyaspor ağlarını 2 kez havalandıran yeni transfer Batshuayi de eski takımına emoji ile yanıt verdi.
12.09.2021 Beşiktaş
Anderson Talisca bombası! Sosyal medyadan duyurdu Beşiktaş...
Anderson Talisca bombası! Sosyal medyadan duyurdu Beşiktaş... Beşiktaş'ın eski Brezilyalı yıldızları Adriano ile Talisca'nın sosyal medyadaki 'Come to Beşiktaş' akımı taraftarları bir hayli heyecanlandırdı.
18.04.2021 Beşiktaş
Beşiktaş taraftarı heyecanlandı! Fabri resmen ayrıldı..
Beşiktaş taraftarı heyecanlandı! Fabri resmen ayrıldı.. Beşiktaş'ta başarılı performans gösterdikten sonra önce Premier Lig'e ardından kiralık olarak Mallorca takımına giden kaleci Fabri, sosyal medya hesabından La Liga ekibine veda etti. Bu gelişme Beşiktaşlı taraftarları heyecanlandırdı. Yapılan paylaşımın altına "Come to Beşiktaş" mesajları yazıldı
1.07.2020 Beşiktaş
Domagoj Vida, Modric'i Beşiktaş'a çağırdı!
Domagoj Vida, Modric'i Beşiktaş'a çağırdı! Real Madrid'in Ballon d'Or ödüllü yıldızı Luka Modric'e Beşiktaşı Domagoj Vida'dan Come to Beşiktaş" çağrısı geldi.
29.04.2020 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Mario Balotelli coşkusu
Beşiktaş'ta Mario Balotelli coşkusu Beşiktaş’ın yıldızı Kevin-Prince Boateng’in önceki gün Mario Balotelli’yle Instagram hesabından yaptığı yorumlaşma, Siyah-Beyazlı taraftarları heyecanlandırdı.
3.03.2020 Beşiktaş
Beşiktaş Marcelo Guedes için harekete geçti
Beşiktaş Marcelo Guedes için harekete geçti Lyon’da taraftarlarla yaşadığı olay sonrasında takımdan ayrılma kararı alan Marcelo Guedes için Beşiktaş yönetimi harekete geçti. Siyah-Beyazlı formayı asla unutmayan Brezilyalı için Kartal’da yönetim, Fransız ekibinin kesin kararını bekliyor.
13.12.2019 Beşiktaş
Cenk Tosun paylaştı! Dönüyor...
Cenk Tosun paylaştı! Dönüyor... Everton'da forma giyen ve bir süredir sakatlığı sebebiyle oynayamayan Cenk Tosun, yaptığı paylaşımla geri dönüş sinyalini verdi.
24.10.2019 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Konoplyanka pazarlığı!
Beşiktaş'ta Konoplyanka pazarlığı! Beşiktaş, Konoplyanka transferinde hem Schalke hem de menajer engellerini aşmaya çalışıyor. Alman kulübünün 4 milyon euroluk talebinde indirim bekleyen siyah-beyazlılar, oyuncunun ekstra istekleri karşısında da geri adım atmadı.
16.08.2019 Beşiktaş
Elyounoussi'de fiyat 500 bin euroya düştü!
Elyounoussi'de fiyat 500 bin euroya düştü! Norveçli kanat oyuncusunu kiralamak için Southampton’la pazarlıklarını sürdüren siyah-beyazlılar, 1.5 milyon eurodan (9.4 milyon TL) başlayan pazarlıklarda fiyatı, 500 bin euroya (3 milyon TL) kadar indirdi. Kara Kartal’da sol kanat transferinin bu hafta içerisinde bitirilmesi hedefleniyor.
14.08.2019 Beşiktaş
Yevhen Konoplyanka transferinde mutlu son!
Yevhen Konoplyanka transferinde mutlu son! Beşiktaş, uzun bir süredir peşinden koştuğu Yevhen Konoplyanka'nın transferinde artık mutlu sona çok yakınmış gibi görünüyor. Alman basını, Ukraynalı yıldızın Siyah Beyazlılar'a imza atmaya çok yakın olduğunu yazdı.
9.08.2019 Futbol
Beşiktaş'tan gece yarısı transfer bombaları!
Beşiktaş'tan gece yarısı transfer bombaları! Transferde rakiplerinin gerisinde kaldığı için eleştirilen Beşiktaş, transfer sezonunun bitimine son günler kala coştu!
9.08.2019 Beşiktaş
Manchester City'li oyuncudan Konoplyanka'ya "Come to Beşiktaş" mesajı!
Manchester City'li oyuncudan Konoplyanka'ya "Come to Beşiktaş" mesajı! Beşiktaş'ın transfer gündeminde olan Yevhen Konoplyanka ile ilgili sosyal medyada ilginç bir olay yaşandı.
6.08.2019 Futbol
Beşiktaş'ın 'Come to Beşiktaş' zaferi!
Beşiktaş'ın 'Come to Beşiktaş' zaferi! Beşiktaş Spor Kulübü, “Come to Beşiktaş” sloganını Türk Patent Marka Kurumu’nda (TPMK) tescil ettiren ünlü restoran zinciri Bereket Döner Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ye açtığı davayı kazandı.
28.03.2019 Beşiktaş
Beşiktaş 4 transferine imza attırdı!
Beşiktaş 4 transferine imza attırdı! Beşiktaş Kulübü, ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Burak Yılmaz, Isimat-Mirin, Muhayer Oktay ve Shinji Kagawa için imza töreni düzenledi.
5.02.2019 Beşiktaş
Fikret Orman'dan şampiyonluk açıklaması!
Fikret Orman'dan şampiyonluk açıklaması! Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı kulüpte yönetime sıkıntılı bir süreçte geldiklerini belirterek, tarihi işlere imza attıklarını bildirdi.
19.01.2019 Beşiktaş
Beşiktaş Gilius transferini resmen açıkladı!
Beşiktaş Gilius transferini resmen açıkladı! Bir süredir Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi'ne transfer olacağı konuşulan Erberk "Gilius" Demir, yeni sezonda Beşiktaş için oynayacak.
5.12.2018 Beşiktaş
Fikret Orman: "Mayıs 2019'da adayım, yüreği olan gelsin"
Fikret Orman: "Mayıs 2019'da adayım, yüreği olan gelsin" Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Divan Kurulu'nda önemli açıklamalarda bulundu. Orman, Mayıs 2019'da yapılacak seçimde aday olacağını belirtti.
17.11.2018 Beşiktaş
Anderson Talisca'ya 'Come to Beşiktaş' çılgınlığı!
Anderson Talisca'ya 'Come to Beşiktaş' çılgınlığı! Beşiktaş'ın ligde ve Avrupa'da istediği sonuçları alamamasının ardından, siyah-beyazlı taraftarlardan flaş bir hamle geldi.
23.10.2018 Beşiktaş
Beşiktaş, Mainichi Sponichi Group'la anlaşmasını açıkladı!
Beşiktaş, Mainichi Sponichi Group'la anlaşmasını açıkladı! Beşiktaş Kulübü, Japon Medya Grubu Mainichi ile sponsorluk anlaşmasına imza attı. Başkan Orman, imza töreninde Japon futbolcu Kagawa ile daha önce ilgilendiklerini ancak oyuncunun Almanya'dan ayrılmak istemediğini belirtti.
14.09.2018 Beşiktaş
Beşiktaş, transferi resmi hesabından duyurdu!
Beşiktaş, transferi resmi hesabından duyurdu! Beşiktaş'ın Liverpool'dan kiraladığı Loris Karius yarın saat 19.30'da İstanbul'a geliyor. Siyah-Beyazlılar da resmi hesabından Alman kaleciyle ilgili paylaşım yaptı.
24.08.2018 Beşiktaş
Mario Götze için "Come to Beşiktaş" çılgınlığı
Mario Götze için "Come to Beşiktaş" çılgınlığı Beşiktaşlı taraftarlar Borussia Dortmund’lu yıldız futbolcu Mario Götze’nin sosyal medya hesabına akın ederek "Come to Beşiktaş" mesajı yağdırdı.
9.08.2018 Beşiktaş
Şenol Güneş Vida'yı göndermedi!
Şenol Güneş Vida'yı göndermedi! Siyah-beyazlılar transferin cazibe merkezi olmaya devam ediyor. Önceki 2 sezonda şampiyon olan Kartal, transfer bazında da önemli ve karlı işlere imzasını atmıştı. Bu sezon istenilen başarı gelmedi ama oyuncular değerinden bir şey kaybetmediği gibi üzerine de koydu.
21.06.2018 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Come To Beşiktaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki come to beşiktaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.