İstismara karşı çocuğunuza bu kuralları mutlaka öğretin!
İstismara karşı çocuğunuza bu kuralları mutlaka öğretin! Çocuklara belirli yöntemlerle vücudunu ve vücut kısımlarını tanıtarak cinsel istismara karşı önlem almak mümkün. Çocuğa hangi davranışın uygun, hangi davranışın uygunsuz olduğunun öğretilmesi istismarın yakalanmasını sağlayabilir. Uzman Klinik Psikolog Gizem Çeviker, çocuklara istismara karşı öğretilmesi gereken kurallar hakkında bilgi verdi.
5.07.2021 Sağlık
Tunceli'yi karıştıran olay! Korucu olmak için başvurdu tecavüzden tutuklandı
Tunceli'yi karıştıran olay! Korucu olmak için başvurdu tecavüzden tutuklandı Tunceli’de telefon tamir dükkânı ve bilgisayar oyun salonu işleten H.Y., korucu olmak için başvurunca hakkında güvenlik soruşturması başlatıldı. Bu kapsamda, H.Y.’nin 4-5 yıldır işyerine gelen çocuklara tecavüz ettiği ortaya çıktı. En az beş çocuğu istismar ettiği saptanan H.Y. tutuklandı. İğrenç olayın duyulmasıyla birlikte halk sokağa döküldü. Sokağa çıkan ilçe sakinleri sorumlunun en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi.
10.01.2020 Gündem
Konuşmaları duyunca şoke oldu! 5 erkek çocuğa...
Konuşmaları duyunca şoke oldu! 5 erkek çocuğa... Kocaeli’nin Körfez ilçesinde, bakkal işleten Zeki B.(38), 5 erkek çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklandı.
10.06.2019 Yaşam