Cleveland

Cleveland

Son dakika Cleveland haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cleveland ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cleveland haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cleveland

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cleveland gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.180 cleveland haberi bulunmuştur. Tüm cleveland haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe – Anadolu Efes derbisinde Türkiye’nin en yüksek oranları Misli’de! Canlı yayınlar, son dakika gelişmeleri ve yüzlerce maçta daha yüksek oranlar…
Fenerbahçe – Anadolu Efes derbisinde Türkiye’nin en yüksek oranları Misli’de! Canlı yayınlar, son dakika gelişmeleri ve yüzlerce maçta daha yüksek oranlar… Bu hafta sonu da doğru adres yine Misli! İddaacıları hafta sonu programında heyecan verici maçlar beklerken; Misli “Şampiyon Oranlar” ile bu heyecanı ikiye katlıyor. Başta Premier Lig, Serie A, La Liga, Bundesliga ve Ligue 1 olmak üzere pek çok ligden maçlar Misli’de normalin üzerinde oranlarla yer alıyor. EuroLeague, NBA ve Basketbol Süper Ligi’den de daha yüksek oranlar yine Misli üyelerini bekliyor.
5.04.2024 İddaa
Milli ara sona erdi, heyecan kaldığı yerden devam ediyor… Daha yüksek oranlar, canlı yayınlar, son dakika haberleri ve çok daha fazlası yine Misli’de!
Milli ara sona erdi, heyecan kaldığı yerden devam ediyor… Daha yüksek oranlar, canlı yayınlar, son dakika haberleri ve çok daha fazlası yine Misli’de! Milli ara sonrasında ligler geri dönüyor… Premier Lig, Serie A, La Liga, Bundesliga ve Ligue 1 başta olmak üzere pek çok ligde mücadeleler kaldığı yerden devam ediyor. Futbol tutkunlarını bu hafta sonunda birbirinden güzel maçlar bekliyor. Süper Lig özlemi ise 2-3 ve 4 Nisan’da oynanacak maçlarla sona erecek.
29.03.2024 İddaa
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları…
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları… Futbolda sezon sonuna yaklaştıkça heyecan gitgide artarken birçok ligden yüzlerce maçı Misli’ye sadece üye olarak canlı izle! Sadece futbolda değil; basketbol, voleybol ve teniste de birçok karşılaşma canlı yayınlarla Misli’de. Ayrıca Misli’nin birçok etkinlikte üyelerine özel olarak sunduğu Şampiyon Oranlar ile normal üzerinde oranlarla kazanma şansını yakala!
16.03.2024 İddaa
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları…
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları… Futbolda heyecan gitgide artarken birçok ligden yüzlerce maçı Misli’ye sadece üye olarak canlı izle! Sadece futbolda değil; basketbol, voleybol ve teniste de birçok karşılaşma canlı yayınlarla Misli’de. Ayrıca Misli’nin birçok etkinlikte üyelerine özel olarak sunduğu Süper Oranlar ile daha yüksek oranlarla kazanma şansını yakala!
16.12.2023 İddaa
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları…
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları… Futbolda heyecan gitgide artarken birçok ligden yüzlerce maçı Misli’ye sadece üye olarak canlı izle! Sadece futbolda değil; basketbol, voleybol ve teniste de birçok karşılaşma canlı yayınlarla Misli’de. Ayrıca Misli’nin birçok etkinlikte üyelerine özel olarak sunduğu Süper Oranlar ile daha yüksek oranlarla kazanma şansını yakala!
2.12.2023 İddaa
Euroleague Süper Oranlar ve canlı yayınlarla Misli'de!
Euroleague Süper Oranlar ve canlı yayınlarla Misli'de! EuroLeague Süper Oranlar ve Canlı Yayınlarla Misli’de! Yeni format, takım kadroları, iddaa oranları, haftanın programı ve bilinmesi gerekenler…
5.10.2023 İddaa
NBA'de sezonun en iyi 5'leri açıklandı
NBA'de sezonun en iyi 5'leri açıklandı NBA’de normal sezonun tamamlanmasının ardından yılın en iyi üç takımı belli oldu.
11.05.2023 Basketbol
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde bulunan Süper Oranları kaçırma! Misli.com’un özel olarak belirlediği birbirinden heyecanlı karşılaşmaların oranlarını artırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
23.04.2023 İddaa
NBA Playoffları'nda da doğru adres Misli.com!
NBA Playoffları'nda da doğru adres Misli.com! 19 Ekim 2022’de başlayan NBA normal sezonu 82 maçlık uzun bir maratonun ardından 9 Nisan’da oynanan maçlar ile sona erdi. 53 galibiyet alan Denver Nuggets, Batı Konferansı’nda normal sezonu lider bitirirken; 58 maç kazanan Milwaukee Bucks ise Doğu Konferansı’nda ilk sırada yer aldı. Utah Jazz, Indiana Pacers, Portland Trail Blazers gibi önceki sezonlarda Playofflar’da görmeye alışkın olduğumuz takımlar bu sezon Playoff’un dışında kaldı. Sezonun en büyük hayal kırıklığı ise Luka Doncic liderliğindeki Dallas Mavericks oldu. Şubat ayında takıma Kyrie Irving’in de dahil olmasıyla çıtayı iyice yükselten eski şampiyon Dallas, son maçlarda üst üste kötü sonuçlar alınca sezonu 11. sırada bitirdi ve Play-In turnuvasına bile katılamadı.
15.04.2023 İddaa
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert tepki: PKK'sından FETÖ'süne tüm terör örgütleriyle anlaştılar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert tepki: PKK'sından FETÖ'süne tüm terör örgütleriyle anlaştılar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli Şehir Hastanesi'nin açılışında "Bugün Kocaeli Şehir Hastanemiz Allah’a hamdolsun 1218 yatağıyla, deprem izolatörlü modern inşaatıyla, her türlü imkana sahip birimleriyle gerçekten şu an bakıyorum iftihar ediyorum. Rabbime hamdolsun, bize böyle bir hastaneyi Kocaeli’ye de yapmayı nasip etti. Ben şimdi buradan sesleniyorum, ülkemizin parası olanlarına. Artık hastalarınızı Cleveland’a göndermeyin. İşte Cleveland burada" dedi.
15.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla Kocaeli Şehir Hastanesi bugün açılıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla Kocaeli Şehir Hastanesi bugün açılıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün yapımı tamamlanan 1218 yatak kapasiteli Kocaeli Şehir Hastanesi'nin açılışına katılacak.
15.04.2023 Gündem
Erdoğan'dan 'Karadeniz gazı' mesajı: 20 Nisan'da çıkarıyoruz
Erdoğan'dan 'Karadeniz gazı' mesajı: 20 Nisan'da çıkarıyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  "Nasip olursa 20 Nisan Arefe, doğalgazımızı çıkarıyoruz. Şu anda bütün hesaplamalar buna göre ondan sonra da bunun elimizdeki mevcut doğalgazla entegre edip adımlarımızı atmış olacağız" dedi. 
14.04.2023 Gündem
Canlı İddaa, “Canlı Sohbet” ile daha kazançlı! Misli.com’a özel…
Canlı İddaa, “Canlı Sohbet” ile daha kazançlı! Misli.com’a özel… Misli.com’un “Canlı Sohbet” özelliğini kullandınız mı? Üyeler “Canlı Sohbet” açılan maçlarda bir araya gelerek kazançlarına kazanç katıyor! İşte detaylar…
5.04.2023 İddaa
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde bulunan Süper Oranları kaçırma! Misli.com’un özel olarak belirlediği birbirinden heyecanlı karşılaşmaların oranlarını artırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
31.03.2023 İddaa
Cedi Osman: Ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle çok üzgünüm
Cedi Osman: Ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle çok üzgünüm Cleveland Cavaliers’ın başarılı oyuncusu Cedi Osman Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem faciası sonrası "Ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle çok üzgünüm. Tüm halkımıza geçmiş olsun" paylaşımında bulundu.
9.02.2023 Basketbol
Vahşi tecavüz sonrası itiraf etti! Her şey 11 yaşındayken başladı
Vahşi tecavüz sonrası itiraf etti! Her şey 11 yaşındayken başladı Ülke bu olayla çalkalanıyor. Sözleri resmen kan dondurdu. ABD'de yaşayan eski bir asker olan Anthony Sowell'in evi ile ilgili gelen bir ihbarla harekete geçen polis ekipleri, bir daha unutamayacakları bir manzara ile karşılaştı. En az 11 kadını vahşice tecavüz ederek öldürdüğü tespit edilen Sowell'in kurbanlarından birinin kızının yıllar sonra söyledikleri ise tüm ülkeyi şoke etti. İşte haberin detayları...
4.01.2023 Dünya
ABD'de 18 yaşındaki öğrenci belediye başkanı seçildi
ABD'de 18 yaşındaki öğrenci belediye başkanı seçildi ABD'de 18 yaşındaki üniversite öğrencisi Jaylen Smith, Arkansas eyaletindeki Earle kentinin belediye başkanı seçildi.
8.12.2022 Dünya
Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Yeni rekor geliyor
Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Yeni rekor geliyor Geçtiğimiz hafta zirve seviyeleri gördükten sonra düşüşe geçen altın fiyatları yeni haftaya da kayıpla başlamıştı. Özellikle dolar endeksinin toparlanma göstermesi ons altın fiyatını baskılarken, bu durum yurt içinde gram altının düşüş göstermesinde etkili oluyor.
22.11.2022 Ekonomi
ABD seçim sonuçları! Mehmet Öz seçimi kaybetti mi? Dr. Mehmet Öz kaç oy aldı?
ABD seçim sonuçları! Mehmet Öz seçimi kaybetti mi? Dr. Mehmet Öz kaç oy aldı? ABD ara seçimlerinde sandıklar kapandı. Eyaletlerden sonuçlar geliyor. 435 üyeli Temsilciler Meclisi'nin tamamı ve 100 üyeli Senato'nun da 35 üyesi yeniden seçiliyor. Gelen ilk sonuçlara göre, Cumhuriyetçiler yarışı önde götürüyor. Gözler kritik eyaletlerden olan Pennsylvania'daydı. Senato için yarışan Dr. Mehmet Öz’ün seçim sonuçları merak ediliyor. Peki, Mehmet Öz seçimi kaybetti mi? Dr. Mehmet Öz kaç oy aldı? Mehmet Öz kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar…
9.11.2022 Dünya
Cedi Osman 3 sayı attı Alperen Şengün 16 sayı 9 ribauntla şov yaptı
Cedi Osman 3 sayı attı Alperen Şengün 16 sayı 9 ribauntla şov yaptı NBA'de gecenin dikkat çeken maçında Lakers evinde Denver Nuggets'ı yenerek ilk galibiyetini elde etti. Gecenin diğer karşılaşmasında Phoenix Suns, Houston Rockets'a kaybederken milli basketbolcu Alperen Şengün 16 sayı 9 ribaunt 2 asistlik performansı ile mücadeleye damga vurdu.
31.10.2022 NBA
Ebru Şahin-Cedi Osman çiftinden yeni paylaşım! "Bakarken filtreye gerek yok"
Ebru Şahin-Cedi Osman çiftinden yeni paylaşım! "Bakarken filtreye gerek yok" Oyuncu Ebru Şahin ile basketbolcu Cedi Osman Temmuz 2022'de mutlu birlikteliklerini evlilikle taçlandırdılar. Son olarak 'Destan' adlı dizide rol alan ve NBA takımlarından Cleveland Cavaliers'da forma giyen eşiyle birlikte ABD'ye giden Şahin'den yeni pozlar geldi. Cleveland'da gezen ünlü çiftten güzel oyuncu, eşiyle çektiği fotoğrafı takipçilerinin beğenisine sundu.
2.10.2022 Magazin
Ebru Şahin ile Cedi Osman'dan düğün sonrası ilk kare geldi!
Ebru Şahin ile Cedi Osman'dan düğün sonrası ilk kare geldi! Geçtiğimiz hafta Makedonya’da dünyaevine giren oyuncu Ebru Şahin (28) ile yıldız basketbolcu Cedi Osman (27), ilişkilerinin başladığı İzmir'in Çeşme ilçesinde nikâh töreni gerçekleştirmişti. Aşklarını her fırsatta dile getiren çift, önceki gün Çeşme'de bir beach'de görüntülendi. Arkadaşlarıyla bir araya gelen ikili, Ege'nin serin sularında yarım saat yüzdü. Şahin, fit haliyle tüm bakışları üzerinde topladı.
12.07.2022 Magazin
Resesyon nedir? Resesyon olursa ne olur?
Resesyon nedir? Resesyon olursa ne olur? Küresel piyasalar, resesyon endişesiyle temkinli başlangıç yaptı. ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın çarşamba ve perşembe gün yapacağı açıklamalar beklenirken, Powell’ın açıklamalarının ABD’de resesyon fiyatlamasını güçlendirebileceğinden endişe ediliyor. Peki, Resesyon nedir? Resesyon olursa ne olur? Resesyon nasıl oluşur? İşte detaylar…
20.06.2022 Ekonomi
FED toplantısı ne zaman? FED faiz kararı ne zaman açıklanacak, faiz kararı ne olur? FED faiz artıracak mı? İşte haziran FED toplantısı tarihi!
FED toplantısı ne zaman? FED faiz kararı ne zaman açıklanacak, faiz kararı ne olur? FED faiz artıracak mı? İşte haziran FED toplantısı tarihi! Küresel piyasaların gözü kulağı ABD Merkez Bankası (Fed) tarafından açıklanacak faiz kararına çevrildi. FED son faiz kararında politika faizinde 50 baz puan artışa gitmiş ve yüzde 0,75-1.00 aralığına yükseltmişti. FED’in yeni kararının ne olacaüı beklenirken, yatırımcı FED toplantısı tarihini ve faiz kararı ile ilgili tahminleri araştırıyor. Peki, FED toplantısı ne zaman? FED faiz kararı ne olur? FED faiz artıracak mı? İşte haziran FED toplantısı tarihi!
8.06.2022 Ekonomi
Ebru Şahin, sevgilisi Cedi Osman'ın yeni yaşını kutladı: 'İyi ki güldün...'
Ebru Şahin, sevgilisi Cedi Osman'ın yeni yaşını kutladı: 'İyi ki güldün...' Şimdilerde ATV'de yayınlanan 'Destan' adlı dizide başrol oynayan Ebru Şahin, bir süredir NBA takımlarından Cleveland Cavaliers forması giyen Cedi Osman ile aşk yaşıyor. Ayrı ülkelerde yaşasalar da mutlu birliktelikleri devam eden ikiliden güzel oyuncu, sevgilisinin yeni yaşını Instagram hesabından yayınladığı fotoğraflarla kutladı.
9.04.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Cleveland ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cleveland haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.