Cicinho

Cicinho

Son dakika Cicinho haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cicinho ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cicinho haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cicinho

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cicinho gelişmeleri de dahil olmak üzere 123 cicinho haberi bulunmuştur. Tüm cicinho haberleri aşağıda listelenmiştir.
Elano Blumer geri dönüyor!
Elano Blumer geri dönüyor! Bir zamanlar Galatasaray forması giyen Brezilyalı yıldız Elano Süper Lig'e geri dönüyor...
16.05.2018 Sivas Spor
Robinho: Giuliano bir Alex değil!
Robinho: Giuliano bir Alex değil! Demir Grup Sivasspor'un Brezilyalı yıldızı Robinho, Süper Lig'e gelmeden önce de Sivasspor'u takip ettiğini söylerken Fenerbahçe'nin eski yıldızı Alex de Souza'dan da övgüyle bahsetti.
7.03.2018 Fenerbahçe
Robinho: Daha önce Türkiye'den teklif almamıştım
Robinho: Daha önce Türkiye'den teklif almamıştım Sivasspor'un Brezilyalı yıldızı Robinho, çarpıcı açıklamalar yaptı.
15.02.2018 Sivas Spor
Robinho'dan "hazırım" mesajı
Robinho'dan "hazırım" mesajı Demir Grup Sivasspor'un yeni transferi Brezilyalı yıldız oyuncu Robinho, çok sıkı çalıştığını ve hazır olduğunu belirterek, görev verilmesi halinde Evkur Yeni Malatyaspor maçında oynayabileceğini söyledi.
27.01.2018 Sivas Spor
Real Madrid'den Sivasspor'a 3. yıldız
Real Madrid'den Sivasspor'a 3. yıldız Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor, bir dönem Real Madrid forması giyen isimlerden teknik direktör Roberto Carlos ve sağ bek Cicinho'dan sonra Robinho'yu da kırmızı-beyazlı renklere bağladı.
25.01.2018 Sivas Spor
Sivasspor, Robinho ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı
Sivasspor, Robinho ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı DEMİR Grup Sivasspor, Brezilyalı ünlü futbolcu Robinho ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.
23.01.2018 Sivas Spor
İşte Robinho gerçekleri! Maliyeti...
İşte Robinho gerçekleri! Maliyeti... Devre arasının bir flaş transferine de Sivasspor imzasını attı. Kırmızı-Beyazlılar, Brezilya futbolunun efsane ismi Robinho ile 1.5 yıllığına anlaştı. 33 yaşındaki forvete bu süreçte yaklaşık 2 milyon Euro (9.2 milyon TL) ödenecek.
23.01.2018 Sivas Spor
Dünya yıldızı imza için İstanbul'a geldi!
Dünya yıldızı imza için İstanbul'a geldi! Sivasspor'un transfer etmek üzere olduğu Brezilyalı yıldız Robinho İstanbul'a geldi.
22.01.2018 Sivas Spor
CANLI! Ludogorets - Başakşehir
CANLI! Ludogorets - Başakşehir Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi C Grubu beşinci maçında bugün Bulgaristan ekibi Ludogorets ile deplasmanda karşılaşıyor.
23.11.2017 Başakşehir
Başakşehir salladı ama yıkamadı
Başakşehir salladı ama yıkamadı UEFA Avrupa Ligi C Grubu ilk maçında temsilcimiz Medipol Başakşehir evinde Ludogorets ile berabere kaldı ve 1 puana razı oldu.
14.09.2017 UEFA Avrupa Ligi
Başakşehir - Ludogorets
Başakşehir - Ludogorets UEFA Avrupa Ligi C Grubu'ndaki ilk maçında Başakşehir, Bulgaristan'ın Ludogorets takımını konuk ediyor.
14.09.2017 Başakşehir
Barcelona'nın sağ bek adayları
Barcelona'nın sağ bek adayları Barcelona'da sağ ayağı kırılan ve 5 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Aleix Vidal'ın yerine sağ bek arayışları sürüyor.
13.02.2017 Futbol
Sivasspor'dan ayrılan yabancı futbolcular kulüp bulamadı
Sivasspor'dan ayrılan yabancı futbolcular kulüp bulamadı TFF 1. Lig ekiplerinden Sivasspor'un yollarını ayırdığı 9 yabancı futbolcudan 5'i kulüp bulamadı.
2.09.2016 Futbol
Sivasspor'un kader maçı
Sivasspor'un kader maçı Ligde kalmak için yarın oynayacağı Fenerbahçe karşılaşmasında galip gelmekten başka seçeneği bulunmayan Medicana Sivasspor'un kaderini, aynı saatte başlayacak Gaziantepspor-Antalyaspor ve Gençlerbirliği-Eskişehirspor maçlarının sonucu da belirleyecek.
24.09.2021 Sivas Spor
Cicinho 6 ay sahalardan uzak kalacak
Cicinho 6 ay sahalardan uzak kalacak Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'da Brezilyalı defans oyuncusu Cicinho, sakatlığı sebebiyle en az 6 ay yeşil sahalardan uzak kalacak.
20.04.2016 Sivas Spor
Cicinho'nun çapraz bağları koptu
Cicinho'nun çapraz bağları koptu Sivasspor'un tecrübeli bek oyuncusu Cicinho, Beşiktaş'a karşı forma giydiği maçta sakatlandı. Sambacı sezonu kapattı.
16.04.2016 Sivas Spor
Sivasspor - Beşiktaş
Sivasspor - Beşiktaş Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında lider Beşiktaş, Sivasspor'la karşı karşıya geliyor.
16.04.2016 Beşiktaş
Fırtına'dan Yiğido'ya 61. dakika şovu!
Fırtına'dan Yiğido'ya 61. dakika şovu! Trabzonspor, küme düşme hattındaki Medicana Sivasspor’u Aytaç Kara’nın 61. dakikada attığı gol ve kalesinde devleşen Esteban’ın kurtarışlarıyla mağlup etti
19.03.2016 Trabzonspor
Sivas’ta ses yok!
Sivas’ta ses yok! Medicana Sivasspor, yakaladığı birçok fırsatı gole çeviremediği maçta Antalyaspor ile golsüz berabere kaldı.
28.02.2016 Antalyaspor
Osmanlı Sivas'ı gole boğdu
Osmanlı Sivas'ı gole boğdu Süper Lig'in 20. haftasında Osmanlıspor, Medicana Sivasspor’u 4-0 mağlup etti.
5.02.2016 Kasımpaşa Spor
Buruk'tan Pektemek açıklaması!
Buruk'tan Pektemek açıklaması! Spor Toto Süper Lig'de 16. sırada yer alan Medicana Sivasspor'un teknik direktörü Okan Buruk, takımı hak ettiği yere getireceklerini söyledi.
26.01.2016 Sivas Spor
G.Saray’a gözdağı
G.Saray’a gözdağı Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Galatasaray karşısında iyi futbol oynayarak ligin ikinci yarısına güzel bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.
15.01.2016 Sivas Spor
Buruk: 'F.Bahçe oyunun geneline hakimdi'
Buruk: 'F.Bahçe oyunun geneline hakimdi' Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olan Sivasspor teknik direktörü Okan Buruk maç sonu açılamalarda bulundu.
28.12.2015 Sivas Spor
Cicinho’nun büyük pişmanlığı
Cicinho’nun büyük pişmanlığı Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'un Brezilyalı futbolcusu Cicinho, kırmızı-beyazlı ekibin ligi hak ettiği yerde bitireceğini söyledi.
3.12.2015 Sivas Spor
Bursa sağlam yürüyor
Bursa sağlam yürüyor Süper Lig'in 10.haftasında Bursaspor evinde Sivasspor'u ağırladı.
28.10.2015 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Cicinho ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cicinho haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.