Chris Zylka

Chris Zylka

Son dakika Chris Zylka haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Chris Zylka ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Chris Zylka haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Chris Zylka

haberleri sayfasında son dakika yaşanan chris zylka gelişmeleri de dahil olmak üzere 17 chris zylka haberi bulunmuştur. Tüm chris zylka haberleri aşağıda listelenmiştir.
"Muhteşem bir kadınım"
"Muhteşem bir kadınım" Paris Hilton, Cosmopolitan UK dergisine kapak oldu.
26.02.2020 Magazin
Olay yaratan yüzük!
Olay yaratan yüzük! Sosyetik güzel Paris Hilton, oyuncu nişanlısı Chris Zylka'dan ayrıldı. 10 ay önce iki milyon dolarlık (10,6 milyon TL) tek taşla evlenme teklifi eden Zylka yüzüğü geri istedi.
21.11.2018 Magazin
Paris Hilton KKTC'deki partide aşka geldi!
Paris Hilton KKTC'deki partide aşka geldi! Paris Hilton, KKTC'de müzisyen oldu! Ünlü isim, Platinum Rush European 2018’ kapsamında DJ'lik yaparak partiye katılanlara renkli anlar yaşattı. Paris Hilton ve sevgilisi, sahnede aşka geldi
6.08.2018 Magazin
Paris Hilton Antalya'da zor anlar yaşadı
Paris Hilton Antalya'da zor anlar yaşadı Antalya'da düzenlenen Türkiye'nin en büyük moda organizasyonu Dosso Dossi Fashion Show'da, Amerikalı moda tasarımcısı, model ve aktris Paris Hilton, düşme tehlikesi atlattı.
11.06.2018 Magazin
Paris Hilton İstanbul’dan böyle geçti
Paris Hilton İstanbul’dan böyle geçti Dünyaca ünlü Hilton oteller zincirinin varisi Paris Hilton, aktarmalı olarak Ukrayna’ya gitmek üzere geldiği İstanbul Atatürk Havalimanı’nda, yolcuların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Geçtiğimiz günlerde önce kaybedip sonra bulduğu 2 milyon dolarlık yüzükle İstanbul’dan geçen ünlü ismi karşısında gören yolcular, fotoğraf çektirebilmek için sıraya girdi.
30.03.2018 Magazin
Tacizi hatırlamıyorum
Tacizi hatırlamıyorum Paris Hilton ile aktör sevgilisi Chris Zylka, önceki gün bir davette beraber boy gösterdi.
30.11.2017 Magazin
Paris tarzı
Paris tarzı ABD’li milyarder Paris Hilton ve aktör sevgilisi Chris Zylka Los Angeles’ta havaalanına giderken görüntülendi.
22.08.2017 Magazin
Baş başa tatil
Baş başa tatil Paris Hilton ile aktör sevgilisi Chris Zylka İbiza’da baş başa tatil yapıyor.
12.08.2017 Magazin
Öpücük yağmuru
Öpücük yağmuru Bir süredir oyuncu Chris Zylka ile ilişki yaşayan yıldız isim Paris Hilton, aşk sarhoşu.
1.07.2017 Magazin
Eva’nın zor anları
Eva’nın zor anları Cannes’da düzenlenen etkinliklerden biri de önceki akşam yapılan L’Oreal Sinema Kulübü’nün düzenlediği partiydi.
25.05.2017 Magazin
Paris Hilton Cannes'a damga vurdu!
Paris Hilton Cannes'a damga vurdu! Paris Hilton-Chris Zylka çifti, Cannes Film Festivali'nde romantizm rüzgarları estirdi.
22.05.2017 Magazin
Evlilik yakın
Evlilik yakın Paris Hilton, önceki gün bir süredir aşk yaşadığı ve evlilik sinyalleri verdiği yeni sevgilisi Chris Zylka ile Museum of Contemporary Art’s galasına katıldı.
30.04.2017 Magazin
Paris Hilton aşk sarhoşu
Paris Hilton aşk sarhoşu Son günlerde paylaşımlarında sıklıkla aşık olduğunun sinyallerini veren ve her an sürpriz yapıp evlenebileceğini dile getiren Paris Hilton sevgilisiyle görüntülendi
4.04.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Chris Zylka ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki chris zylka haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.