Cher

Cher

Son dakika cher haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cher ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cher haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cher

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cher gelişmeleri de dahil olmak üzere 75 cher haberi bulunmuştur. Tüm cher haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cher: Biri ne zaman yaşlı hissedeceğimi söyleyebilir mi?
Cher: Biri ne zaman yaşlı hissedeceğimi söyleyebilir mi? 'Believe', 'If I Could Turn Back Time' ve 'After All' gibi parçalarla tanınan, ünlü şarkıcı ve oyuncu Cher, 77'nci yaş gününü kutladı. Aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından espri yapan Cher, "Bu sayıları sürekli duyuyorum ama dürüstçe söylemeliyim ki anlayamıyorum" dedi.
23.05.2023 Magazin
‘Dünyanın en yalnız gorili’ için başlatılan imza kampanyası 120 bini buldu
‘Dünyanın en yalnız gorili’ için başlatılan imza kampanyası 120 bini buldu Almanya’dan küçük yaşta Tayland’daki bir alışveriş merkezinde bulunan kafesine getirilen ve yaklaşık 30 yıldır burada tek başına yaşayan Bua Noi adlı gorilin kurtarılması için başlatılan imza kampanyası 120 bine ulaştı.
22.03.2023 Dünya
Dilan Polat'ın son paylaşımı tepki çekti! Helikopter kiraladı
Dilan Polat'ın son paylaşımı tepki çekti! Helikopter kiraladı Doğum fotoğrafçılığıyla kariyerine başlayan ve ardından güzellik sektörüne geçiş yapan Dilan Polat, sık sık iş insanı eşi Engin Polat'ın kendisine aldığı lüks hediyelerle gündeme geliyor. Ünlü çift bu kez de küçük çocuklarına aldıkları doğum günü hediyesi ile dikkat çekti.
26.12.2022 Magazin
Ünlü şarkıcı ve oyuncu Cher paylaşımıyla gündem oldu! 40 yaş küçük sevgilisiyle evleniyor mu?
Ünlü şarkıcı ve oyuncu Cher paylaşımıyla gündem oldu! 40 yaş küçük sevgilisiyle evleniyor mu? 'Believer', 'If I Could Turn Back Time' ve 'After All' gibi parçalarla tanınan, ünlü şarkıcı ve oyuncu Cher; geçtiğimiz haftalarda kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Alexander Edwards ile ilgili gelen eleştirilere isyan etmişti. "Aşk matematikten anlamaz" diyerek ilişkisini savunan Cher, paylaştığı yüzük fotoğrafıyla kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.
26.12.2022 Magazin
Merve Boluğur'un katılacağı iddia edilmişti! Acun Ilıcalı, Survivor'da yarışacak bir ismi açıkladı
Merve Boluğur'un katılacağı iddia edilmişti! Acun Ilıcalı, Survivor'da yarışacak bir ismi açıkladı Survivor'un 2023 sezonu için sürpriz haberler art arda geliyor. Bu yıl yepyeni bir format ile ekranlara dönmeye hazırlanan Survivor’a katılacak isimler şimdiden merak uyandırdı. "Survivor’da bu sezon akıl oyunları olacak" diyen Acun Ilıcalı, yarışacak ilk isimlerden birini duyurdu. Yarışma ile ilgili Merve Boluğur iddiası da gündeme geldi.
12.12.2022 Magazin
Ünlü şarkıcı Cher'in anne acısı!
Ünlü şarkıcı Cher'in anne acısı! Cher'in annesi olan ünlü oyuncu ve şarkıcı Georgia Holt, 96 yaşında hayatını kaybetti.
12.12.2022 Magazin
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne?
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? 2023 Pirelli Takvimi çekimleri tamamlandı. 2023 yılı takvimi Fotoğrafçı Emma Summerton tarafından New York ve Londra’da dünyanın en tanınmış modelleriyle çekildi. Pirelli Takvimi 1964'ten beri yayınlanıyor ve çekici fotoğraflarıyla tanınıyor. Peki, 2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? İşte detaylar…
21.08.2022 Magazin
‘Sevgililer Günü’nde ne izlesek?’ diyenlere aşkı anlatan en güzel romantik filmler!
‘Sevgililer Günü’nde ne izlesek?’ diyenlere aşkı anlatan en güzel romantik filmler! Sevgililer Günü akşamını renklendirecek çok sayıda romantik film var. Bu özel günü evde geçirmeyi planlayanlar için en güzel aşk filmlerini araştırdık. Roman uyarlamalarından, klasik ve sanatsal filmlere kadar, zevkinize göre seçim yapabileceğiniz en güzel romantik filmleri derledik! İşte ‘Sevgililer Günü’nde ne izlesek?’ diyenlere aşkı anlatan en güzel romantik filmler!
13.02.2022 Kültür Sanat
2022 Pirelli takvimi yayında! 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte Bryan Adams'ın 2022 Pirelli takvimi
2022 Pirelli takvimi yayında! 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte Bryan Adams'ın 2022 Pirelli takvimi Pirelli, aralarında Iggy Pop, Cher, Grimes ve Jennifer Hudson'ın da bulunduğu müzik endüstrisinin en büyük isimlerinden bazılarının yer aldığı 2022 takvimi "On the Road"u tanıttı. Şarkıcı Bryan Adams'ın fotoğraflarını çektiği 2022 Pirelli takvimi bu yıl ilginç öğeler taşıyor. Geçen yıl koronavirüs nedeniyle duraklatılan Pirelli Takvimi’nin bu sayısı, Kanadalı şarkıcı-fotoğrafçı Bryan Adams tarafından çekildi ve "müzik dünyasının en büyük yeteneklerine" ithaf edildi. Peki, 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte nefes kesen Pirelli Takvimi’nden kareler…
30.11.2021 Kültür Sanat
2022 Pirelli Takvimi'nde birbirinden ünlü isimler! Merakla bekleniyordu!
2022 Pirelli Takvimi'nde birbirinden ünlü isimler! Merakla bekleniyordu! 2016 yılından itibaren çıplaklığı ve süper modellerin fotoğraflarını terk eden Pirelli Takvimi, merakla beklenen yeni versiyonuyla görücüye çıktı. 2022 Pirelli Takvimi, ünlü müzisyen, söz yazarı ve fotoğrafçı Bryan Adams’ın imzasını taşıyor. 2022 Pirelli Takvimi'nde ünlü aktris Jennifer Hudson, şarkıcı ve söz yazarı Iggy Pop, şarkıcı ve oyuncu Cher gibi isimler yer aldı.
30.11.2021 Magazin
Olympia Dukakis hayatını kaybetti!
Olympia Dukakis hayatını kaybetti! Oscar ödüllü Olympia Dukakis yaşamını yitirdi. 89 yaşındaki oyuncunun evinde yaşamını yitirdiği duyuruldu.
2.05.2021 Magazin
Sevgililer Günü'nde izlenebilecek 16 film!
Sevgililer Günü'nde izlenebilecek 16 film! Güzel bir akşam yemeği ve iyi bir film, uzun süre hatırlayacağınız mükemmel bir Sevgililer Günü planı olabilir. Her ikinizin de sevdiği bir filmle biraz zaman geçirmek, 2021 yılı Sevgililer Günü'nü kutlamanın en güzel yollarından biri. Romantik komediden drama aşk hakkında en sevilen filmlerden bazılarını sizin için derledik.
14.02.2021 Kültür Sanat
Danny Aiello hayatını kaybetti
Danny Aiello hayatını kaybetti Doğru Şeyi Yap, filminde canlandırdığı 'Pizzacı Sal' rolüyle Oscar'a aday gösterilen Danny Aiello, hayatını kaybetti.
14.12.2019 Dünya
'Daha farklı bir Aleyna Tilki olacağım'
'Daha farklı bir Aleyna Tilki olacağım' Bünyesinde Dua Lipa, Cher, David Guetta, Bruno Mars gibi dünyaca ünlü isimlerin bulunduğu Warner Music Group'un yeni yıldızı Aleyna Tilki, önceki gün Bebek'te bir kafenin terasında görüntülendi.
23.11.2019 Magazin
Fransa'da sarı yeleklilerin gösterisi yasaklandı
Fransa'da sarı yeleklilerin gösterisi yasaklandı Cher bölgesi Valiliği, sarı yeleklilerin öncü isimlerinin de katılımının planlandığı yarınki gösteri öncesi, Bourges kentinde eylem yapılmasını yasakladı.
11.01.2019 Dünya
Rekortmen piyanist, Türkiye'deki ilk konserini İzmir'de verdi
Rekortmen piyanist, Türkiye'deki ilk konserini İzmir'de verdi Dakikada 765 nota vuruşuyla Guinness Rekorlar Kitabı'na giren virtüöz piyanist Bence'i izlemek için salonu dolduran İzmirliler unutulmaz bir gece yaşadı.
23.11.2018 Kültür Sanat
İstanbul Boğazı’nı dünyaya tanıtıyor
İstanbul Boğazı’nı dünyaya tanıtıyor Türkiye’yi yurt dışında tanıtmak amacıyla ‘Bosphorus Private’ kitabını çıkaran Nevbahar Koç, tanıtım lansmanını Bebek Assoline’de gerçekleştirdi
12.01.2018 Magazin
Cadılar Bayramı’nın yıldızı Kim
Cadılar Bayramı’nın yıldızı Kim Kim Kardashian, Cadılar Bayramı’na en sıkı hazırlanan ünlüler arasındaydı.
29.10.2017 Magazin
Kim Kardashian, Cher oldu!
Kim Kardashian, Cher oldu! Şarkıcı Cher'i her zaman kendine örnek alan, onun yolundan giden Kim Kardashian, bir moda dergisinin kapağı oldu ve o en çok sevdiği insana dönüştü.
1.09.2017 Magazin
Rihanna: Oscar almak istiyorum
Rihanna: Oscar almak istiyorum Barbadoslu şarkıcı Rihanna yeni filminin vizyona girmesine sayısı günler kala kariyer hedefini açıkladı: Bir gün Oscar almak istiyorum.
3.07.2017 Kültür Sanat
Rekorların gecesi oldu
Rekorların gecesi oldu Müzik dünyasının en prestijli ödüllerinden Billboard Müzik Ödülleri geçtiğimiz gece sahiplerini buldu. Geceden 13 ödülle ayrılan Drake, daha önce 12 ödül alan Adele’in rekorunu kırdı
22.05.2017 Magazin
Hollywood’un ilk ‘katliam’ filmi yıldızların desteğiyle gösterimde
Hollywood’un ilk ‘katliam’ filmi yıldızların desteğiyle gösterimde Hollywood’un sözde Ermeni soykırımı iddiasını konu alan Söz-The Promise filmi Los Angeles’ta ünlü yıldızların da katılımıyla birçok ülkede gösterime girdi. Filmin galasına Slyvester Stallone, Cher, Kardashian’lar, George Clooney ve birçok ünlü katıldı. Film ilk olarak ABD, Kanada ile tüm Arap ve Ortadoğu ülkelerinde gösteriliyor
24.04.2017 Dünya
‘Üzgünüz, bu adamı bakan yaptık’
‘Üzgünüz, bu adamı bakan yaptık’ İngiltere’de yeni Başbakan May’in, Türk kökenli Boris Johnson’ı dışişleri bakanı yapması, Avrupa başkentlerinde endişeyle karşılanırken, İngiliz Daily Mirror gazetesi, Boris’in bakan olmasından dolayı dünyadan özür diledi.
17.06.2021 Dünya
Emoji tepkisi
Emoji tepkisi Amerikalı şarkıcı Cher’in Atatürk Havaalanı’ndaki bombalı saldırılarla ilgili attığı tweette bomba ve patlama emojisi kullanması tepkilere yol açtı.
30.06.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Cher ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cher haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.