Cheick Diabate

Cheick Diabate

Son dakika Cheick Diabate haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cheick Diabate ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cheick Diabate haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cheick Diabate

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cheick diabate gelişmeleri de dahil olmak üzere 18 cheick diabate haberi bulunmuştur. Tüm cheick diabate haberleri aşağıda listelenmiştir.
Osmanlısporlu futbolcular transferin gözdesi
Osmanlısporlu futbolcular transferin gözdesi Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Osmanlıspor'un oyuncuları transferde ilgi odağı oldu.
5.07.2018 Futbol
Osmanlıspor'da ayrılık! Serie A yolcusu...
Osmanlıspor'da ayrılık! Serie A yolcusu... Süper Lig ekiplerinden Osmanlıspor, Cheick Diabate, Serie A yolcusu!
13.01.2018 Futbol
Osmanlıspor, iki transfer daha yapacak
Osmanlıspor, iki transfer daha yapacak Devre arası transfer döneminde Yalçın Ayhan ve Ceyhun Gülselam'ı kadrosuna katan Osmanlıspor'un genel menajeri Ender Yurtgüven, yurt dışından iki oyuncu daha alacaklarını söyledi.
10.01.2018 Futbol
Osmanlıspor 6 futbolcuyla yollarını ayırma kararı aldı
Osmanlıspor 6 futbolcuyla yollarını ayırma kararı aldı Osmanlıspor’da ara transfer döneminde takımdan gönderilecek isimler belli oldu.
7.01.2018 Futbol
Aslan Ankara'da kükredi!
Aslan Ankara'da kükredi! Kayserispor karşısında göz dolduran futboluyla lige başlayan Galatasaray, Ankara'da da muhteşem futbolunu sürdürdü. Sarı-Kırmızlılar Osmanlıspor'u Maicon, Tolga ve Gomis'in golüyle 3-1 mağlup etti.
19.08.2017 Galatasaray
4 oyuncunun sözleşmesi feshedildi!
4 oyuncunun sözleşmesi feshedildi! Teknik direktörlüğünü Bülent Uygun'un yaptığı Osmanlıspor, 4 yabancı futbolcusunun sözleşmesini feshetti
17.08.2017 Futbol
Osmanlı'dan iyi prova!
Osmanlı'dan iyi prova! Osmanlıspor, hazırlık maçında Azerbaycan Premier Lig ekiplerinden Sumqayıt'ı 2-1 mağlup etti.
17.07.2017 Futbol
Osmanlıspor'dan Fransız ekibine transfer oldu
Osmanlıspor'dan Fransız ekibine transfer oldu Osmanlıspor’un ardından Metz de Cheick Diabate transferini duyurdu.
5.01.2017 Futbol
Osmanlıspor'da ayrılık! Fransa'ya gitti...
Osmanlıspor'da ayrılık! Fransa'ya gitti... Osmanlıspor, Malili forvet Cheick Diabate'yi Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Metz'e kiraladı.
30.12.2016 Futbol
Osmanlıspor'da Diabate sevinci
Osmanlıspor'da Diabate sevinci Osmanlıspor’da tedavi süreci tamamlanarak iyileşme sürecine giren Cheick Diabate bugün takımla birlikte çalışmalara başladı.
16.11.2016 Futbol
Osmanlıspor hasrete son vermek istiyor
Osmanlıspor hasrete son vermek istiyor Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Kayserispor ile karşılaşacak Osmanlıspor, 5 haftalık galibiyet özlemine son vermeye çalışacak.
24.09.2021 Kayseri Spor
Akçay: "İyi bir sonuçla dönmeyi planlıyoruz"
Akçay: "İyi bir sonuçla dönmeyi planlıyoruz" UEFA Avrupa Ligi L Grubu 4. hafta maçında yarın deplasmanda İspanya'nın Villarreal takımıyla karşılaşacak Osmanlıspor'un teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, "Villarreal'in favori olduğu bir maça çıkacağız. Haddimizi bilerek ve sahanın her yerinde iyi mücadele ederek, iyi bir sonuçla dönmeyi planlıyoruz." dedi.
2.11.2016 Futbol
Osmanlıspor tarih yazmaya devam ediyor!
Osmanlıspor tarih yazmaya devam ediyor! UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Osmanlıspor, evinde Romanya ekibi Steaua Bükreş'i 2-0 mağlup ederek Avrupa maçlarındaki yenilmezlik serisini 6'ya çıkardı.
15.09.2016 Futbol
Osmanlıspor'un Avrupa Ligi kadrosu açıklandı
Osmanlıspor'un Avrupa Ligi kadrosu açıklandı Önümüzdeki sezon tarihinde ilk kez Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan Osmanlıspor, 21 kişilik kadrosunu UEFA'ya bildirdi.
3.09.2016 Futbol
Osmanlıspor'da Cheick Diabate kampa katıldı
Osmanlıspor'da Cheick Diabate kampa katıldı Spor Toto Süper Lig takımlarından Osmanlıspor'un yeni transferi Diabete, kampa katıldı
25.06.2016 Futbol
Osmanlıspor bombayı patlattı
Osmanlıspor bombayı patlattı Gaziantespor’un tecrübeli kalecisi Karcemarskas’ı kadrosuna katarak transfer çalışmalarına iddialı başlayan Osmanlıspor bir bomba daha patlattı. Osmanlıspor, Bordeaux’nun forveti Cheick Diabate’yi transfer etti.
27.05.2016 Futbol
Diabate imza masasında!
Diabate imza masasında! Bonservis bedeli olmayan oyuncular arayan Aslan’ın listesine yeni bir isim girdi
7.05.2016 Galatasaray
Bursaspor'da Diabete iddiası
Bursaspor'da Diabete iddiası BURSASPOR’un Fransa’nın Bordeaux takımının forvet oyuncusu Cheick Diabate’nin peşinde olduğu öne sürüldü...
5.12.2011 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Cheick Diabate ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cheick diabate haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.