Beşiktaş'a kötü haber! Yıldız isim aylarca forma giyemeyecek
Beşiktaş'a kötü haber! Yıldız isim aylarca forma giyemeyecek Süper Lig'de dün akşam oynanan Alanyaspor maçının ikinci yarısının hemen başında sakatlanan İngiliz yıldız Chamberlain'den Beşiktaş'a kötü haber geldi.
22.12.2023 Beşiktaş
Transferde son dakika gelişmesi! Beşiktaş, Chamberlain ile 3 yıllık sözleşme imzaladı
Transferde son dakika gelişmesi! Beşiktaş, Chamberlain ile 3 yıllık sözleşme imzaladı Beşiktaş yeni transferi açıkladı. Siyah beyazlılar, İngiliz orta saha Alexander Oxlade-Chamberlain ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na bildirdi. Chamberlain, siyah-beyazlı ekipten yıllık 2.5 milyon Euro kazanacak. Ayrıca oyuncuya 1.5 milyon Euro da imza parası ödenecek.
14.08.2023 Beşiktaş
1 yıl Oğuzhan Özyakup'la yan yana oynadı! Jorge Jesus'tan sürpriz transfer
1 yıl Oğuzhan Özyakup'la yan yana oynadı! Jorge Jesus'tan sürpriz transfer Aubameyang, Lucas Moura, Adama Traore gibi dünyaca ünlü futbolcularla ilgilenen Fenerbahçe bu sefer bambaşka bir oyuncuyu gözüne kestirdi. Daha önce kariyerinde Southampton ve Arsenal formaları giyen, şimdilerde ise Liverpool'da top koşturan yıldız isim için girişimlere başlayan Sarı Lacivertliler 10 milyon euro'luk oyuncuyu bedavaya renklerine bağlamak isterken, 29 yaşındaki milli oyuncunun da Süper Lig'e gelmeye sıcak baktığı bildirildi.
22.02.2023 Fenerbahçe
Liverpool coştu! 40 milyon Pound'a anlaştılar...
Liverpool coştu! 40 milyon Pound'a anlaştılar... Arsenal'in başarılı kanat oyuncusu Alex-Oxlade Chamberlain, 40 milyon Pound karşılığında Liverpool'da!
31.08.2017 Futbol