Cesena

Cesena

Son dakika Cesena haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cesena ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cesena haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cesena

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cesena gelişmeleri de dahil olmak üzere 91 cesena haberi bulunmuştur. Tüm cesena haberleri aşağıda listelenmiştir.
İtalya’da sel felaketi: 9 kişi öldü, kurtarma çalışmaları sürüyor
İtalya’da sel felaketi: 9 kişi öldü, kurtarma çalışmaları sürüyor İtalya’nın kuzeyindeki Emilia-Romagna bölgesinde etkili olan sağanak yağışlar sonucu meydana gelen selin ardından özellikle Cesena bölgesinde arama kurtarma çalışmaları sürüyor.
18.05.2023 Dünya
4 büyükler durdu Başakşehir durmadı! Davide Santon yolda
4 büyükler durdu Başakşehir durmadı! Davide Santon yolda Başakşehir, özellikle geçtiğimiz sezon adı sık sık Süper Lig devleriyle anılan İtalyan sağ bek Davide Santon ile anlaşmak üzere.
24.05.2021 Başakşehir
Futbolcuyken gelmedi teknik direktör olarak geliyor
Futbolcuyken gelmedi teknik direktör olarak geliyor Romanya futbolunun yetiştirdiği en iyi isimlerinden biri olan Mutu Süper Lig'e geliyor.
27.12.2020 Süper Lig
Beşiktaş ve Karagümrük'den Ezequiel Schelotto'ya transfer teklifi
Beşiktaş ve Karagümrük'den Ezequiel Schelotto'ya transfer teklifi Sağ bek arayışlarını sürdüren Beşiktaş ve Süper Lig'in yeni ekibi Fatih Karagümrük'ün, son olarak İngiltere Premier Lig'de Brighton forması giyen ve serbest oyuncu konumunda olan sağ bek Ezequiel Schelotto için transfer teklifinde bulundukları belirtildi.
14.09.2020 Beşiktaş
Milan, Marco Giampaolo ile yollarını ayırdı
Milan, Marco Giampaolo ile yollarını ayırdı Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun da forma giydiği İtalya Birinci Ligi (Serie A) ekibi Milan, teknik direktör Marco Giampaolo'nun görevine son verdi.
9.10.2019 Futbol
Nagatomo için görüşmeler başladı!
Nagatomo için görüşmeler başladı! Galatasaray'ın 32 yaşındaki Japon sol beki Nagatomo'ya Serie A'dan talip var. Sol bek transferi etmek isteyen Fiorentina'nın Nagatomo'yu transfer etmek istediği iddia edildi. İddiaya göre transfer görüşmeleri ilk kez Fiorentina ile Galatasaray arasında oynanan hazırlık maçının ardından yapıldı.
21.08.2019 Galatasaray
Ighalo hakkında Türkiye açıklaması: Görüşmeler sürüyor...
Ighalo hakkında Türkiye açıklaması: Görüşmeler sürüyor... Çin'de Changchun Yatai forması giyen ve son haftalarda Galatasaray ile Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan Nijeryalı santrfor Odion Ighalo hakkında milli takımdan hocası olan Gernot Rohr'dan bomba bir açıklama geldi.
25.01.2019 Galatasaray
Mutu, Chelsea'ye 17 milyon avro tazminat ödeyecek
Mutu, Chelsea'ye 17 milyon avro tazminat ödeyecek Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM), eski Rumen futbolcu Adrian Mutu'nun İngiltere kulübü Chelsea'ye 17 milyon avro tazminat ödemesini gerektiren karara yaptığı itirazı reddetti.
2.10.2018 İngiltere
İtalya İkinci Futbol Ligi ertelendi
İtalya İkinci Futbol Ligi ertelendi Bu sezon 22 yerine 19 takımın mücadele ettiği İtalya İkinci Futbol Ligi (Serie B), 3. hafta maçları sonrası ertelendi.
18.09.2018 İtalya
25 milyon euroluk sahteciliğe 3 puan silme cezası!
25 milyon euroluk sahteciliğe 3 puan silme cezası! İtalya Serie A ekiplerinden Chievo'nun 3 puanı silindi ve 200 bin euro para cezası verildi.
13.09.2018 İtalya
Bomba iddia! Satın almak istiyor...
Bomba iddia! Satın almak istiyor... Galatasaray'da başkanlığa geri dönmesi olası görünmeyen Ünal Aysal ile ilgili kulislere bomba gibi düşen bir iddia ortaya atıldı.
14.11.2017 Galatasaray
Ünlü sporcu hayatını kaybetti!
Ünlü sporcu hayatını kaybetti! Eski MotoGP dünya şampiyonu ABD'li motosikletçi Nicky Hayden, İtalya'da geçirdiği trafik kazasından 5 gün sonra yaşamını yitirdi.
22.05.2017 Arşiv
Serie A'nın yeni Pogba'sı Coulibaly
Serie A'nın yeni Pogba'sı Coulibaly İTALYA Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Pescara'nın 18 yaşındaki Senegalli yeni yıldızı Mamadou Coulibaly, çarpıcı hikâyesiyle dikkat çekiyor.
6.04.2017 İtalya
Zaferin anahtarı Hugo Almeida'dan
Zaferin anahtarı Hugo Almeida'dan Yunanistan’da AEK Atina’da forma giyen eski Beşiktaşlı Hugo Almeida, Kartal’ın Olympiakos maçı öncesindeki düşüncelerini paylaştı.
9.03.2017 Beşiktaş
Yarı finali 90+7'de Totti getirdi!
Yarı finali 90+7'de Totti getirdi! Kaptan Totti, 90+7. dakikadaki penaltı golüyle Roma'yı son 4 takım arasına yazdırdı. Roma, yarı finalde Lazio ile eşleşti
2.02.2017 İtalya
İtalya Kupası’nda Lazio yarı finale yükseldi
İtalya Kupası’nda Lazio yarı finale yükseldi Futbolda, İtalya Kupası çeyrek final maçında Lazio, Inter’i deplasmanda 2-1 yenerek, yarı finale yükseldi.
31.01.2017 İtalya
Mutu futbolu bıraktığını açıkladı
Mutu futbolu bıraktığını açıkladı Romanya futbolunun en önemli golcülerinden Adrian Mutu, futbolu bıraktığını açıkladı.
21.05.2016 Futbol
Beşiktaş'ın eski golcüsüne şok!
Beşiktaş'ın eski golcüsüne şok! Rusya Premier Lig ekibi Anzhi'de Portekizli golcü Hugo Almeida'nın sözleşmesi feshedildi.
13.01.2016 Futbol
Almeida'nın sözleşmesi feshedildi
Almeida'nın sözleşmesi feshedildi Beşiktaş'ın eski futbolcusu Hugo Almeida, Rus ekibi Anzhi Mahaçkale ile olan sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti.
13.01.2016 Beşiktaş
Bosna'nın kadrosu açıklandı
Bosna'nın kadrosu açıklandı 2016 Avrupa Şampiyonası (EURO 2016) Elemeleri play-off turunda İrlanda ile karşılaşacak Bosna Hersek Milli Futbol Takımı'nın, 28 kişilik aday kadrosu açıklandı.
3.11.2015 Futbol
İşte Hugo Almeida'nın yeni takımı
İşte Hugo Almeida'nın yeni takımı Bir dönem Beşiktaş forması da giyen Portekizli forvet Hugo Almeida yeni kulübünü buldu.
8.07.2015 Beşiktaş
Lazio Şampiyonlar Ligi'nde
Lazio Şampiyonlar Ligi'nde İtalya Serie A'da 38. ve son hafta karşılaşmaları oynandı.
1.06.2015 Futbol
Roma yenilgiyle kapattı
Roma yenilgiyle kapattı İtalya Serie A 38. ve son haftasında lig ikincisi Roma, sahasında Palermo'ya 2-1 yenilerek, sezonu mağlubiyetle kapattı.
31.05.2015 Futbol
Karşıyaka'da Almeida sesleri
Karşıyaka'da Almeida sesleri Erdal Acar'ın desteğini alan Karşıyaka'da transfer söylentileri de havada uçuşmaya başladı.
29.05.2015 TFF 1.Lig
Inter Chievo'yu deviremedi
Inter Chievo'yu deviremedi İtalya Serie A'nın 34. haftasında Inter sahasında Chievo'yu ağırladı.
3.05.2015 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Cesena ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cesena haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.