Bursa'da 22 aracın karıştığı 'sis' kazalarında 6 kişi yaralandı
Bursa'da 22 aracın karıştığı 'sis' kazalarında 6 kişi yaralandı Bursa-İzmir yolu Karacabey mevkisinde sabah etkili olan yoğun sis nedeniyle 9 noktada kaza meydana geldi. 22 aracın karıştığı kazalarda, 6 kişi yaralandı.
1.12.2022 Yaşam
Bursa'da feci kaza, 5 kişilik ailenin aracı beton mikseri ile çarpıştı! 4 ölü, 2 yaralı
Bursa'da feci kaza, 5 kişilik ailenin aracı beton mikseri ile çarpıştı! 4 ölü, 2 yaralı Bursa'da beton mikseri ile 5 kişilik ailenin içinde bulunduğu otomobilin çarpışması sonucu otomobil sürücüsü Mehmet Ali Korkmaz ile oğulları Semih ve Mustafa Efe hayatını kaybetti. Kazaya neden olan beton mikseri sürücüsü Erol Yılmaz'ın ise direksiyon başında kalp krizi geçirdiği ve olay yerinde öldüğü öğrenildi. Feci kazada otomobilde bulunan anne ve kız ise yaralandı.
20.06.2022 Yaşam
TBMM Başkanı Şentop'un koruma ekibi kaza yaptı! 2 özel kalem müdür yardımcısı ve 2 polis yaralı
TBMM Başkanı Şentop'un koruma ekibi kaza yaptı! 2 özel kalem müdür yardımcısı ve 2 polis yaralı Bursa’ya gelen TBMM Başkanı Mustafa Şentop’un koruma ekibinin bulunduğu otomobil, aşırı yağış nedeniyle kontrolden çıkıp, şarampole devrildi. Kazada 2 koruma polisi ile 2 özel kalem müdür yardımcısı yaralandı. 
11.06.2022 Gündem
Genç mühendis Tarık Kesekçi son yolculuğuna uğurlandı
Genç mühendis Tarık Kesekçi son yolculuğuna uğurlandı Bursa'da otomobilin TIR'a çarptığı kazada 3 arkadaşıyla birlikte hayatını kaybeden uçak mühendisi Tarık Kesekçi (26), memleketi Nevşehir'de, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar'ın da katıldığı cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Selçuk Bayraktar, Baykar'da çalışan Kesekçi için "Son haftalarda kendisiyle görüştüğümüzde büyük işler başarmıştı, görüştüğümüzde daha da önemli bir projeyi söylemiştim" dedi.
28.11.2021 Gündem
İşçileri taşıyan servis aracı bariyerlere çarptı: 6 yaralı
İşçileri taşıyan servis aracı bariyerlere çarptı: 6 yaralı Bursa'da işçileri taşıyan servis aracının yol ayrımındaki bariyerlere çarptığı kazada 6 kişi yaralandı.
2.09.2021 Gündem
TIR'a çarpan lüks otomobilde feci son: 2 ölü
TIR'a çarpan lüks otomobilde feci son: 2 ölü Bursa’da otobanda emniyet şeridindeki TIR'a arkadan çarpan lüks otomobilde 2 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.
1.07.2017 Yaşam
Bir yağdı, pir yağdı
Bir yağdı, pir yağdı Kar sadece İstanbul’u değil, tüm Marmara Bölgesi’ni felç etti. Yollarda kilometrelerce araç kuyruğu oluştu, Bursa İzmir karayolu ulaşıma kapandı, Karacabey mevkiinde 2 bin araç mahsur kaldı.
29.09.2021 Gündem
Bursa -İzmir yolu ulaşıma açıldı
Bursa -İzmir yolu ulaşıma açıldı Yoğun kar yağışı ve araçların kayması nedeniyle trafiğe kapanan, saatlerdir süren çalışmalara rağmen açılamayan Bursa-İzmir karayolunda, araçlar Bursa'ya geri döndürülüyor.
29.09.2021 Gündem
Araçtan çıkan Kuran-ı Kerim hayrete düşürdü
Araçtan çıkan Kuran-ı Kerim hayrete düşürdü Bursa'da küle dönen otomobilden hiçbir şey sağlam çıkmazken itfaiye erinin dikkatli çalışması sonucu otomobilin içinde yanmamış halde bir Kuran-ı Kerim bulundu.
9.10.2015 Yaşam
Lodos kırdı geçirdi: 3 ölü
Lodos kırdı geçirdi: 3 ölü Türkiye’yi lodos vurdu. Saatteki hızı 100 kilometreyi aşan lodos nedeniyle birçok şehirde çatılar uçtu, araçlar hasar gördü. Kazalarda Bursa’da 2, Balıkesir’de 1 kişi yaşamını yitirdi
1.02.2015 Yaşam
Timsah Arena'da şok olay!
Timsah Arena'da şok olay! Timsah Arena'nın vinci taksi üzerine devrildi; 1 ölü, 1 yaralı.
1.02.2015 Futbol
Sabriye Nine gençlere taş çıkarıyor!
Sabriye Nine gençlere taş çıkarıyor! - Çanakkale'nin Lapseki ilçesine bağlı Çardak beldesinde, 75 yaşındaki bir kadın, hasta olduğu için çalışamayan kocasına bakmak için 35 lira yevmiyeyle refüj düzenlemesinde bütün gün kazma kürek sallıyor...
27.11.2014 Yaşam
ŞEHİRDE ÇALIŞTI EN İYİ RESTORANLARI KEŞFETTİ!
ŞEHİRDE ÇALIŞTI EN İYİ RESTORANLARI KEŞFETTİ! Yılmaz Vural ile lezzet duraklarıKamuoyunda pek bilinmez ama Teknik Direktör Yılmaz Vural, sadece futbolun değil yemek kültürünün de ustasıdır...
16.02.2013 Arşiv
Bursa'da yolcu midibüsü devrildi!
Bursa'da yolcu midibüsü devrildi! BURSA- İzmir Karayolu’nda midibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında, 27 kişi yaralandı...
29.09.2021 Gündem
Bursa'da feci kaza
Bursa'da feci kaza Otomobil, otobüs durağına daldı: 4 ölü
29.09.2021 Gündem
Otomobil durağa daldı: 4 ölü, 6 yaralı
Otomobil durağa daldı: 4 ölü, 6 yaralı Üniversite öğrencisi genç kullandığı otomobilin kontrolünü kaybedince faciaya yol açtı
29.11.2009 Yaşam
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu'ndan KörfezRay müjdesi!
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu'ndan KörfezRay müjdesi! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı’nı hizmete açtı. Uraloğlu, Kocaeli Kuzey Metrosu’nu 26,8 kilometre uzunluğunda olarak yatırım programına alındığını açıkladı.
17.03.2024 Gündem
30 ilde FETÖ operasyonu: 91 gözaltı
30 ilde FETÖ operasyonu: 91 gözaltı 30 ilde 5 gündür devam eden FETÖ’ye düzenlenen “KISKAÇ-10” operasyonlarında 91 şüpheli yakalandı.
9.03.2024 Gündem
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş projelerini açıkladı: 100 bin konutluk projeyi hayata geçiriyoruz
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş projelerini açıkladı: 100 bin konutluk projeyi hayata geçiriyoruz Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 'İşimiz Gücümüz Bursa' lansman organizasyonunda projelerini açıklıyor. "İki yeni koridor oluşturuyoruz. Trafik artık 3'e bölünecek" diyen Aktaş kentsel dönüşümde 100 bin konutluk projeyi hayata geçireceklerini açıkladı. Aktaş 500 yeni otobüsün alınacağını ve yeni bir metro hattının Bursa'ya kazandırılacağını da sözlerine ekledi.
2.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert sözler: Kim kime borçlu muamma, rezilli diz boyu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert sözler: Kim kime borçlu muamma, rezilli diz boyu! Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir'de düzenlenen mitingde, "Birileri Balıkesir üzerinden birbirlerine borçlanmışlar. Şimdi de bunu televizyon ekranlarından ulu orta dillendirmeye, hatta açıkça ödenmesini istemeye başlamışlar. Anlaşılan birilerinin ödemek zorunda oldukları diyet borcu hiç bitmiyor ve bitmeyecek. Tabii muhalefet cenahında her şey gizli kapaklı olduğu için kimin kiminle yürüdüğü, kimin kime borçlandığı da tam bir muamma. Siyasetin acemi genel başkanlar elinde adeta bir kabzımal hesabına dönüştürülmesi gerçekten utanç verici" dedi.
23.02.2024 Gündem
Bakan Kacır: KOSGEB’e destek miktarlarını en az yüzde 100 artırmayı amaçlıyoruz
Bakan Kacır: KOSGEB’e destek miktarlarını en az yüzde 100 artırmayı amaçlıyoruz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin kalkınma hedefleri doğrultusunda üretim yapan firmalara sundukları destekleri artıracaklarını söyledi. Bakan Kacır, “Türkiye ekonomisinin geleceğini, Ar-Ge, inovasyon ve ihracat belirleyecek. Kalkınma hedeflerimiz doğrultusunda destek limitlerimizi yeniden belirliyoruz. Bu hafta, KOSGEB İcra Komitesi'ni topluyoruz. Destek miktarlarını en az yüzde 100 artırmayı amaçlıyoruz” dedi.
27.01.2024 Ekonomi
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te: Herkes 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir' diyor
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te: Herkes 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir' diyor AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, CNN Türk yayınında Ahmet Hakan ve Fulya Öztürk’ün sorularını yanıtladı. Kurum, "Aylardır ziyaretlerimizi yapıyoruz. İstanbullular büyükşehirden neler bekliyor? Onları dinliyoruz. Gittiğimiz her yerde büyük bir sevgiyle coşkuyla karşılanıyoruz. Herkes şunu söylüyor 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir'" dedi.
26.01.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu! "Yıllık 105 milyon lira tasarruf sağlayacağız"
Bakan Uraloğlu duyurdu! "Yıllık 105 milyon lira tasarruf sağlayacağız" Manisa'da Akhisar-Gördes Yolu yapım çalışmalarını inceleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Proje ile mevcut yolda ortalama 50 dakika süren ulaşım süresini 11 dakika kısaltarak 39 dakikaya düşüreceğiz. Böylece zamandan 75 milyon lira ve akaryakıttan 30 milyon lira olmak üzere yıllık toplam 105 milyon lira tasarruf sağlayacağız. Çevreye zarar veren araçların karbon emisyonunu da 3 bin 912 ton azaltarak doğanın korunmasına katkı sağlayacağız" dedi.
5.01.2024 Gündem
37 ilde 'KALKAN-4' Operasyonları: 92 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakalandı
37 ilde 'KALKAN-4' Operasyonları: 92 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 37 ilde göçmen kaçakçılığı organizatörleri ve düzensiz göçmenlere yönelik düzenlenen "KALKAN-4" Operasyonları kapsamında 192 göçmen kaçakçılığı organizatörü ve 4 bin 568 düzensiz göçmenin yakalandığını açıkladı.
25.12.2023 Gündem
Bakan Tunç'tan sporda şiddet açıklaması!
Bakan Tunç'tan sporda şiddet açıklaması! 'Yedinci Yılında İstinaf Kanun Yolu Değerlendirme Toplantısı'na katılan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Türkiye yüzyılında, herkes için daha güven veren, herkes için daha erişilebilir olan güçlü bir adalet sistemini hayata geçireceğiz“ ifadelerine yer verdi.
14.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri