1 Ocak eczaneler açık mı? Bugün eczaneler tatil mi, 1 Ocak 2022 eczaneler kaça kadar açık?
1 Ocak eczaneler açık mı? Bugün eczaneler tatil mi, 1 Ocak 2022 eczaneler kaça kadar açık? 1 Ocak 2022 eczaneler açık mı, bugün eczaneler kaça kadar açık? Eczanelerin 1 Ocak çalışma saatleri merak ediliyor. Bu yıl da yılbaşı nedeniyle birçok kurum ve kuruluşun tatil olunca, yeni yılın ilk gününde eczanelerin açık olup olmadığı sorgulanıyor. Peki, 1 Ocak’ta eczaneler çalışıyor mu?
1.01.2022 Yaşam
Eczaneler açık mı, eczaneler kaçta kapanıyor? Bugün eczaneler kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? Bayram mesai saatleri…
Eczaneler açık mı, eczaneler kaçta kapanıyor? Bugün eczaneler kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? Bayram mesai saatleri… Eczaneler bugün açık mı, bugün eczaneler kaça kadar açık? Bayramda eczanelerin açık olup olmayacağı merak ediliyor. Koronavirüs tedbirleri nedeniyle eczanelerin açılış ve kapanış saatlerinin değişip değişilmediği sorgulanıyor. Eczacılar Odası geçtiğimiz aylarda konu ile ilgili yaptığı açıklamada eczanelerin çalışma saatlerini açıklamıştı. Peki, bayramda eczaneler açık mı?
12.05.2021 Gündem
Yasakta eczaneler açık mı? Bugün eczaneler açık mı?
Yasakta eczaneler açık mı? Bugün eczaneler açık mı? İçişleri Bakanlığı tarafından uygulanan sokağa çıkma yasağında vatandaşlar eczanelerin açık olup olmadığını merak ediyor. Peki, 12-13 Aralık sokağa çıkma kısıtlamasında eczaneler açık mı? Bugün eczaneler açık mı? İşte nöbetçi eczane listesi...
12.12.2020 Gündem