Buğra Toplusoy

Buğra Toplusoy

Son dakika buğra toplusoy haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan buğra toplusoy ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını buğra toplusoy haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Buğra Toplusoy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan buğra toplusoy gelişmeleri de dahil olmak üzere 47 buğra toplusoy haberi bulunmuştur. Tüm buğra toplusoy haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ali Poyrazoğlu dedesiyle Atatürk arasındaki şaşırtan bağlantıyı açıkladı
Ali Poyrazoğlu dedesiyle Atatürk arasındaki şaşırtan bağlantıyı açıkladı Geçtiğimiz günlerde usta tiyatrocu Ali Poyrazoğlu, tiyatrosuna ait dekorların ve kuklaların bulunduğu depoda çıkan yangınla gündeme gelmişti. Tiyatro müzesi için oluşturduğu koleksiyonu yanan Poyrazoğlu, Armağan Çağlayan'ın programına konuk oldu. Hayatına dair bazı gerçekleri açıklayan Poyrazoğlu'nun özellikle dedesi ve Atatürk arasındaki bağlantıya dair anlattıkları büyük ilgi gördü. İşte Ali Poyrazoğlu'nun dedesinin Atatürk'le arasındaki o bağlantı ve Atatürk'ün söyledikleri...
23.12.2022 Magazin
Oyuncu Ceyda Ateş'e eşi Buğra Toplusoy'dan gelen soru şoke etti! "Saçmalama"
Oyuncu Ceyda Ateş'e eşi Buğra Toplusoy'dan gelen soru şoke etti! "Saçmalama" Oyuncu Ceyda Ateş, iş insanı Turgut Toplusoy’un oğlu Buğra Toplusoy ile 2018'de dünyaevine girmiş, iki yıl önce de kızları Talia dünyaya gelmişti. Bu aşk yüzünden ailesiyle arası açılan Buğra Toplusoy, ABD’ye gidip emlakçılık yapmaya başlamıştı. Florida’da yaşayan ünlü çift, Youtube’da soruları cevapladı.
23.12.2022 Magazin
Ceyda Ateş'ten ikinci çocuk açıklaması!
Ceyda Ateş'ten ikinci çocuk açıklaması! 2020'de kızı Talia'yı kucağına alan ve Buğra Toplusoy ile mutlu bir evlilik sürdüren Ceyda Ateş, ikinci çocuğu düşünüyor.
14.11.2022 Magazin
Ceyda Ateş'in kızı Talia'nın annesine olan benzerliği şaşırttı!
Ceyda Ateş'in kızı Talia'nın annesine olan benzerliği şaşırttı! Uzun bir süredir Miami'de yaşayan Ceyda Ateş ve Buğra Toplusoy'un kızı Talia, büyüdü. Kızının fotoğrafını "Yer elması Talia Hanım" notuyla paylaşan ünlü oyuncunun kızının annesine olan benzerliği dikkat çekti
11.08.2022 Magazin
Ceyda Ateş 2 sene sonra İstanbul'a döndü! Sebebini açıkladı
Ceyda Ateş 2 sene sonra İstanbul'a döndü! Sebebini açıkladı İş insanı Buğra Toplusoy ile 2018 yılında nikah masasına oturan Ceyda Ateş, Amerika’dan iş görüşmeleri için yurda döndü. Önceki gün Arnavutköy’deki bir mekan çıkışı objektiflere yansıyan oyuncu, İstanbul’a gelme sebebini açıkladı.
22.01.2022 Magazin
Turgut Toplusoy kimdir, nereli? İşte Turgut Toplusoy biyografisi…
Turgut Toplusoy kimdir, nereli? İşte Turgut Toplusoy biyografisi… İş insanı Turgut Toplusoy’un evinden 6.5 milyon lira değerindeki tarihi eser tablolar çalındı. Toplusoy’un arkadaşı Habip A., Toplusoy ve eşi evde yokken çalışanları kandırıp tabloları aldı. Polis, Habip A.'yı arıyor. Söz konusu gelişmenin ardından Turgut Toplusoy hakkında yapılan aramalar arttı.
28.12.2021 Gündem
Ceyda Ateş koronavirüs aşısı oldu ve takipçilerine seslendi!
Ceyda Ateş koronavirüs aşısı oldu ve takipçilerine seslendi! Eşi Buğra Toplusoy'la ABD'de yaşayan Ceyda Ateş, koronavirüs aşısı oldu. Ünlü oyuncu, o anları sosyal medyada paylaştı.
15.04.2021 Magazin
Ceyda Ateş: Karnımın içinde mısırlar patlıyor
Ceyda Ateş: Karnımın içinde mısırlar patlıyor Şimdilerde bebeğini kucağına almak için gün sayan oyuncu Ceyda Ateş, yaşadıklarını sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaşıyor.
4.08.2020 Magazin
Ceyda Ateş yıllar öncesine götürdü
Ceyda Ateş yıllar öncesine götürdü Buğra Toplusoy'un oyuncu eşi Ceyda Ateş, sosyal medya hesabından çocukluk fotoğrafını paylaştı.
27.01.2020 Magazin
'Yolunu buluyoruz'
'Yolunu buluyoruz' 'Çocuk' dizisi için ABD’den İstanbul’a dönen Ceyda Ateş, arkadaşı Burak Can’la Arnavutköy’de yemek yedi.
1.12.2019 Magazin
Ceyda Ateş oyunculuğu bıraktı mı?
Ceyda Ateş oyunculuğu bıraktı mı? Oyuncu Ceyda Ateş ile Buğra Toplusoy, 5 yıllık birlikteliğin sonunda 4 ay önce Amerika Miami'de evlenmişti. Çift, yaz başında İstanbul'da düğün yapacak.
21.02.2019 Magazin
Ünlü oyuncu Ceyda Ateş uçtu!
Ünlü oyuncu Ceyda Ateş uçtu! Oyuncu Ceyda Ateş ile eşi Buğra Toplusoy'un ABD'deki turu sürüyor.
16.01.2019 Magazin
Ceyda Ateş ve Buğra Toplusoy evlendi
Ceyda Ateş ve Buğra Toplusoy evlendi Oyuncu Ceyda Ateş, 5 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Buğra Toplusoy ile ABD Miami'de evlendi.
12.10.2018 Magazin
Ceyda Ateş ile Buğra Toplusoy'un nikah tarihi belli oldu
Ceyda Ateş ile Buğra Toplusoy'un nikah tarihi belli oldu Oyuncu Ceyda Ateş ve iş adamı sevgilisi Buğra Toplusoy'un nikah tarihleri belli oldu.
2.09.2018 Magazin
İkizimi buldum
İkizimi buldum Sevgilisi Buğra Toplusoy ile Amerika’da yaşanan Ceyda Ateş (29), oyuncu Dylan Sprouse ile fotoğrafını Instagram’da paylaştı.
4.08.2018 Magazin
Cara; sarı taksi Ceyda; Uber!
Cara; sarı taksi Ceyda; Uber! Sarı taksi-Uber rekabeti sosyal medyada espri konusu oldu.
14.04.2018 Magazin
Evimizin bahçesinde evleneceğiz
Evimizin bahçesinde evleneceğiz Oyuncu Ceyda Ateş ile sevgilisi Buğra Toplusoy, Miami’deki evlerinin kapılarını Rose dergisine açtı.
2.02.2018 Magazin
Annesiyle aram iyi
Annesiyle aram iyi Sevgilisi Buğra Toplusoy ile Amerika’da yaşayan Ceyda Ateş, önceki gün Arnavutköy’de arkadaşlarıyla buluştu.
10.11.2017 Magazin
Ceyda Ateş isyan etti: Üzülüyorum...
Ceyda Ateş isyan etti: Üzülüyorum... Ceyda Ateş kasırga tehlikesini atlattıktan sonra yaptığı bir paylaşımla tüm dikkatleri üzerine çekti.
12.09.2017 Magazin
30 bin Türk'ü de mağdur etti!
30 bin Türk'ü de mağdur etti! Irma Kasırgasının vurduğu Florida'da yaklaşık 30 bin Türk’ün gayrimenkulü var. Miami’de ev sahibi olan ünlüler arasında sanat dünyasından çok sayıda ünlü isim de bulunuyor.
12.09.2017 Dünya
Ceyda Ateş: Kasırga yaklaşıyor, bizim için dua edin
Ceyda Ateş: Kasırga yaklaşıyor, bizim için dua edin Milyonlarca kişiyi etkileyen Irma Kasırgası'ndan oyuncu Ceyda Ateş de nasibini aldı.
9.09.2017 Magazin
Ceyda Ateş 'benzinci' oldu!
Ceyda Ateş 'benzinci' oldu! Sevgilisi Buğra Toplusoy'la beraber Florida'da yaşayan Ceyda Ateş, ABD'ye çabuk alıştı.
6.09.2017 Magazin
Aşkını dövme yaptırdı
Aşkını dövme yaptırdı Erkek arkadaşı Buğra Toplusoy’u kısa bir süreliğine ABD’de bırakan oyuncu Ceyda Ateş, önceki gün Etiler’de görüntülendi.
1.06.2017 Magazin
Oğlumla bağım koptu
Oğlumla bağım koptu İş adamı Turgut Toplusoy, Amerika’da yaşayan oğlu Buğra Toplusoy’la bağının koptuğunu söyledi
24.03.2017 Magazin
Efsane Erdoğan'dan nispet!
Efsane Erdoğan'dan nispet! Buğra Toplusoy'un annesi Efsane Erdoğan, eski eşi ve Buğra'nın babası Turgut Toplusoy'u kızdıracak.
6.03.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Buğra Toplusoy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki buğra toplusoy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.