Brose Bamberg

Brose Bamberg

Son dakika Brose Bamberg haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Brose Bamberg ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Brose Bamberg haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Brose Bamberg

haberleri sayfasında son dakika yaşanan brose bamberg gelişmeleri de dahil olmak üzere 64 brose bamberg haberi bulunmuştur. Tüm brose bamberg haberleri aşağıda listelenmiştir.
Resmen açıklandı! 3 transfer birden
Resmen açıklandı! 3 transfer birden Galatasaray Erkek Basketbol Takımı; Assem Marei, Travis Trice ve Amile Jefferson'u kadrosuna kattığını açıkladı.
29.12.2020 Galatasaray
'Taraftarlarımızdan yoksun olmamıza rağmen...'
'Taraftarlarımızdan yoksun olmamıza rağmen...' Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Ufuk Sarıca "Taraftarlarımızdan yoksun olmamıza rağmen iç sahadaki maçlarda kayıpsız ilerliyoruz." dedi.
22.12.2020 TBL
Dörtlü Final Belçika'da oynanacak
Dörtlü Final Belçika'da oynanacak Basketbolda FIBA Şampiyonlar Ligi'nin Dörtlü Final'i Belçika'da düzenlenecek.
5.04.2019 Basketbol
Hidayet Türkoğlu'ndan FIBA hakemlerine eleştiri
Hidayet Türkoğlu'ndan FIBA hakemlerine eleştiri Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Banvit'in FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanşında Almanya temsilcisi Brose Bamberg'e 88-85 yenilerek elendiği karşılaşmanın hakemlerini eleştirdi.
14.03.2019 Basketbol
AEK Sahibi Angelopoulos'tan haksız rekabet açıklaması!
AEK Sahibi Angelopoulos'tan haksız rekabet açıklaması! Yunanistan Basketbol Süper Ligi ekiplerinden AEK’nin sahibi Makis Angelopoulos, Avrupa basketbolu ve Euroleague’deki haksız rekabet uygulamaları hakkındaki görüşlerini dile getirerek, haksız rekabetin ulusal ligler için de tehlike oluşturduğunu ve Euroleague’de bir sene oynayan takımların iflasın eşiğine geldiğini söyledi. Angelopoulos, daha önce Türkiye’de Banvit forması ile Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde (BCL) Dörtlü Final oynayan yeni transferleri Jordan Theodore’u AEK’nin teklifini kabul etmesi için ikna etmenin kendileri için zor olduğunu da belirtti.
11.01.2019 THY Euroleague
Eski G.Saraylı Tibor Pleiss Anadolu Efes'te!
Eski G.Saraylı Tibor Pleiss Anadolu Efes'te! Anadolu Efes Basketbol Takımı, Alman pivot Tibor Pleiss'ı transfer etti.
1.08.2018 TBL
FIBA Şampiyonlar Ligi'nde rakiplerimiz belli oldu!
FIBA Şampiyonlar Ligi'nde rakiplerimiz belli oldu! FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi ön eleme ve normal sezon kura çekimi gerçekleşirken, ülkemizi temsil edecek Beşiktaş Sompo Japan, Banvit, Eskişehir Basket ve Sakarya Büyükşehir Basketbol'un rakipleri belli oldu.
11.07.2018 Beşiktaş
Tony Parker'dan Fenerbahçe itirafı!
Tony Parker'dan Fenerbahçe itirafı! Bir yandan NBA takımlarından San Antonio Spurs forması giymeye devam eden bir yandan da Fransa Basketbol Ligi ekibi Asvel'in sahibi olan Tony Parker, Fransız basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu.
8.05.2018 Eurocup
Anadolu Efes Euroleague'de kayıp!
Anadolu Efes Euroleague'de kayıp! THY Avrupa Ligi 26'ncı hafta mücadelesinde Anadolu Efes deplasmanda Almanya'nın Brose Bamberg takımına 88-79 yenildi.
15.03.2018 THY Euroleague
Obradovic: "Panathinaikos’suz bir Eurolegaue imkansız"
Obradovic: "Panathinaikos’suz bir Eurolegaue imkansız" Fenerbahçe Doğuş Başantrenörü Zeljko Obradovic, maçın son dakikalarına doğru hücumda inişli çıkışlı bir oyun sergilemelerine rağmen önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.
9.02.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe zorlanmadı!
Fenerbahçe zorlanmadı! THY Euroleague’in 22. haftasında Fenerbahçe Doğuş evinde Brose Bamberg ile karşılaştı. Müsabaka Fenerbahçe’nin 77-69’luk üstünlüğüyle sona erdi.
9.02.2018 Fenerbahçe
THY Euroleague'de 21. hafta başlıyor
THY Euroleague'de 21. hafta başlıyor Ligin 21. haftasında yarın ve 2 Şubat Cuma günü 8 karşılaşma yapılacak. Anadolu Efes’in yarın İspanya’nın Valencia takımını ağırlayacağı haftada, Fenerbahçe Doğuş ise aynı gün Yunanistan’ın Olympiakos ekibine konuk olacak.
31.01.2018 THY Euroleague
THY Euroleague'de 20. hafta başlıyor
THY Euroleague'de 20. hafta başlıyor Avrupa basketbolunun kulüpler düzeyindeki bir numaralı organizasyonu THY Avrupa Ligi'nde heyecan, 20. hafta maçlarıyla devam edecek.
24.01.2018 THY Euroleague
Anadolu Efes, Ataman'la siftah yaptı!
Anadolu Efes, Ataman'la siftah yaptı! THY Euroleague’in 15. hafta mücadelesinde Anadolu Efes, sahasında karşılaştığı Alman ekibi Brose Basket Bamberg’i 69-58'lik skorla mağlup etti.
29.12.2017 THY Euroleague
Fenerbahçe Bamberg'i rahat geçti
Fenerbahçe Bamberg'i rahat geçti Basketbolda THY Avrupa Ligi'nin 6. haftasında Fenerbahçe Doğuş, Almanya deplasmanında Brose Bamberg'i 80-57 mağlup etti.
10.11.2017 THY Euroleague
Fenerbahçe Doğuş, Zadar Cup Şampiyonu
Fenerbahçe Doğuş, Zadar Cup Şampiyonu CSKA Moskova'yı 76-72 mağlup eden Fenerbahçe Doğuş, bu yıl 4. düzenlenen Zadar Cup'ta 3. şampiyonluğunu elde etti.
24.09.2017 Fenerbahçe
Fenerbahçe uzatmada yıkıldı!
Fenerbahçe uzatmada yıkıldı! Hırvatistan'da bu yıl dördüncüsü düzenlenen Zadar Basketbol Turnuvası'nda Fenerbahçe Doğuş, iki kez uzatmaya giden maçta Almanya'dan Brose Bamberg'e 90-89 yenildi.
22.09.2017 Basketbol
Zadar turnuvasında ilk gün sona erdi
Zadar turnuvasında ilk gün sona erdi Hırvatistan'da bu yıl dördüncüsü düzenlenen ve Fenerbahçe Doğuş'un da katıldığı Zadar Basketbol Turnuvası'nın ilk gün maçlarında Khimki, Brose Bamberg'i 77-75 yenerken, ev sahibi Zadar, Bayern Münih'e 78-68 mağlup oldu.
21.09.2017 Basketbol
Galatasaray transferi resmen açıkladı
Galatasaray transferi resmen açıkladı Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımı, ABD'li oyuncu Alex Renfroe'yu transfer etti.
24.07.2017 Galatasaray
Fenerbahçe transferi resmen açıkladı!
Fenerbahçe transferi resmen açıkladı! Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Fenerbahçe Doğuş, İtalyan oyuncu uzun forvet Nicolo Melli ile 3 yıllık anlaşma sağladı.
8.07.2017 Fenerbahçe
Euroleague'in başlama tarihi belli oldu
Euroleague'in başlama tarihi belli oldu Basketbol THY Avrupa Ligi'nde 2017-2018 sezonunun 12 Ekim'de başlayacağı duyuruldu.
6.07.2017 Basketbol
Almanya'da Brose Bamberg şampiyon oldu
Almanya'da Brose Bamberg şampiyon oldu Brose Bamberg, final serisinde EWE Baskets'i 3-0 yenerek son 8 yılda yedinci şampiyonluğunu kazandı
11.06.2017 Basketbol
Bogdanovic ve Udoh yılın 5'inde!
Bogdanovic ve Udoh yılın 5'inde! THY Euroleague'de Final Four için geri sayım sürerken yılın beşi belli oldu. Bu sezon üst üste 3. kez son 4'e kalma başarısı gösteren Fenerbahçe'de Bogdan Bogdanovic ve Ekpe Udoh ilk beşte kendine yer buldu.
11.05.2017 Fenerbahçe
Aslan zaferle veda etti
Aslan zaferle veda etti Galatasaray Odebank, THY Avrupa Ligi'ndeki son maçında Brose Bamberg'i deplasmanda 84-79 mağlup etti.
6.04.2017 Galatasaray
Ataman: 'Evimize mutlu bir şekilde gideceğiz'
Ataman: 'Evimize mutlu bir şekilde gideceğiz' Almanya’dan galibiyetle dönen Galatasaray Odeabank’ta Başantrenör Ergin Ataman, karşılaşma sonrasında değerlendirmelerde bulundu.
6.04.2017 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Brose Bamberg ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki brose bamberg haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.