Brezilya Ligi

Brezilya Ligi

Son dakika brezilya ligi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan brezilya ligi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını brezilya ligi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Brezilya Ligi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan brezilya ligi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.334 brezilya ligi haberi bulunmuştur. Tüm brezilya ligi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe transfer edecekti! Yıldız isim 2 yıl men edildi
Fenerbahçe transfer edecekti! Yıldız isim 2 yıl men edildi Brezilyalı forvet Gabriel Barbosa, doping testinde hile yaptığı gerekçesiyle futboldan 2 yıl uzaklaştırıldı.
26.03.2024 Fenerbahçe
Aboubakar'a teklif! Beşiktaş'ın transfer için 4 günü var
Aboubakar'a teklif! Beşiktaş'ın transfer için 4 günü var Beşiktaş'ta teknik direktör Fernando Santos'un kararıyla affedilen ve takıma geri dönen Vincent Aboubakar ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı.
3.03.2024 Şampiy10
F.Bahçe'de gol kralı oldu İnternacional'de neredeyse şutu yok
F.Bahçe'de gol kralı oldu İnternacional'de neredeyse şutu yok Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erdikten sonra Brezilya ekibi İnternacional'e transfer olan Enner Valencia 4 maçta 0 çekti.
1.08.2023 Fenerbahçe
Ön sözleşme imzalandı! Enner Valencia Internacional'da
Ön sözleşme imzalandı! Enner Valencia Internacional'da Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erecek olan Ekvadorlu yıldız Enner Valencia, Internacional ile ön sözleşme imzaladı.
9.05.2023 Fenerbahçe
Jesus bilmecesi sona erdi! Flamengo resmen açıkladı
Jesus bilmecesi sona erdi! Flamengo resmen açıkladı Jorge Jesus'un durumundaki belirsizliği daha fazla beklemek istemeyen Flamengo, Arjantinli teknik adam Jorge Sampaoli'yi teknik direktörlük koltuğuna getirdi.
15.04.2023 Fenerbahçe
Önce 1,5 yıllığına kiralandı sonra kanser olduğu ortaya çıktı
Önce 1,5 yıllığına kiralandı sonra kanser olduğu ortaya çıktı Giresunspor'un renklerine bağladığı Jean Pyerre'in testis kanseri olması Karadeniz ekibini harekete geçirdi. Yeşil beyazlı kulüp tecrübeli futbolcunun sözleşmesini feshetti.
4.02.2022 Giresun Spor
Gremio Josef de Souza'yı istedi!
Gremio Josef de Souza'yı istedi! Brezilya Ligi ekiplerinden Gremio Beşiktaş'ın yıldızı Josef de Souza'ya talip oldu.
9.10.2021 Beşiktaş
Diego Costa resmen Atletico Mineiro'da
Diego Costa resmen Atletico Mineiro'da Beşiktaş ile sık sık pazarlık masasına oturan Diego Costa Brezilya Ligi takımlarından Atletico Mineiro'yla anlaşmaya vardı.
15.08.2021 Futbol
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
10.07.2021 İddaa
Testis travması nedir? Testis travması nasıl geçer, tedavisi var mı?
Testis travması nedir? Testis travması nasıl geçer, tedavisi var mı? Corinthians'ın Flamengo'yu ağırladığı maçta konuk ekibin savunma oyuncusu Gustavo Henrique testis travması geçirdi ve maça devam edemedi. Testis travması nedir? Testis travması nasıl geçer, tedavisi var mı?
19.10.2020 Gündem
Tecavüz davası nedeniyle Robinho'nun sözleşmesi askıya alındı!
Tecavüz davası nedeniyle Robinho'nun sözleşmesi askıya alındı! Brezilya Ligi takımlarından Santos, Robinho'nun sözleşmesini İtalya'da devam eden tecavüz davası nedeniyle askıya aldığını açıkladı.
17.10.2020 Futbol
Mariano, Atletico Mineiro'ya transfer oldu!
Mariano, Atletico Mineiro'ya transfer oldu! Galatasaray ile yollarını ayıran Mariano, Brezilya ligi ekiplerinden Atletico Mineiro'ya transfer oldu.
30.07.2020 Süper Lig
Fenerbahçe ile anılan Jorge Jesus, Flamengo'da kaldı
Fenerbahçe ile anılan Jorge Jesus, Flamengo'da kaldı Yeni teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'nin listesinde yer alan Jorge Jesus, Flamengo'da kalmayı tercih etti. 65 yaşındaki deneyimli hoca, kulübü Flamengo ile olan sözleşmesini 1 yıl daha uzattı. Portekizli teknik adamın 4 milyon Euro maaş alacağı iddia edildi.
5.06.2020 Fenerbahçe
Santos'tan Ricardo Quaresma açıklaması! Transfer...
Santos'tan Ricardo Quaresma açıklaması! Transfer... Santos Teknik Direktörü Jesualdo Ferreira, iki kez şampiyonluk sevinci yaşadığı eski öğrencisi Ricardo Quaresma'yı transfer etmek istediğini yönetime ilettiğini itiraf etti.
4.01.2020 Futbol
Fernandao, yeniden Bahia'da!
Fernandao, yeniden Bahia'da! Brezilya Ligi takımlarından Bahia, eski futbolcusu Fernandao'yu transfer ettiğini açıkladı.
23.01.2019 Futbol
Fenerbahçe'ye 18'lik yıldız! Resmi teklif...
Fenerbahçe'ye 18'lik yıldız! Resmi teklif... Geçen yıl küme düşen Brezilya kulübü Parana'nın 18 yaşındaki yıldızı Jhonny Lucas, Fenerbahçe'ye teklif edildi.
11.01.2019 Fenerbahçe
Brezilya onu seçti! Gaddar Melo...
Brezilya onu seçti! Gaddar Melo... Brezilya ligi takımlarından Palmeiras'ta forma giyen Felipe Melo, Esporte Gazetesi'nin yaptığı oylamaya göre yılın en gaddar oyuncusu seçildi.
25.12.2018 Galatasaray
Diego Ribas serbest kalacak!
Diego Ribas serbest kalacak! Flamengo ile olan sözleşmesi sona erecek olan eski Fenerbahçeli Diego Ribas'ın, takımıyla sözleşme yenilemeyeceği belirtildi.
16.11.2018 Futbol
Felipe Melo'dan harika gol! Çatala astı...
Felipe Melo'dan harika gol! Çatala astı... Brezilya Ligi takımlarından Palmeiras'ta forma giyen Galatasaray'ın eski futbolcusu Felipe Melo, takımının sahasında Fluminense'yi 3-0 mağlup ettiği maçta harika bir gole imza attı.
15.11.2018 Spor
Sao Paulo'nun futbolcusu ölü bulundu!
Sao Paulo'nun futbolcusu ölü bulundu! Brezilya Ligi takımlarından Sao Paulo'nun 24 yaşındaki orta sahası Daniel Correa Freitas, evinde boğazı kesilmiş şekilde ölü bulundu.
29.10.2018 Futbol
F.Bahçe orta sahasını Brezilya'da buldu!
F.Bahçe orta sahasını Brezilya'da buldu! Josef de Souza ve Giuliano'nun ayrılmasıyla birlikte orta saha arayışlarını hızlandıran Fenerbahçe için Brezilya'dan flaş bir iddia ortaya atıldı.
24.08.2018 Fenerbahçe
Colin Kazım'ın yeni durağı Meksika!
Colin Kazım'ın yeni durağı Meksika! Colin Kazım Richards, Sheffield United'da top koşturduğu 2007 yılında Türk vatandaşlığına geçmiş ve aynı yaz Fenerbahçe'ye transfer olmuştu.
9.07.2018 Futbol
Flamengo'dan Babel için 4 milyon euro!
Flamengo'dan Babel için 4 milyon euro! Beşiktaş'ın Hollandalı futbolcusu için Brezilya ekibi Flamengo 4 milyon euroyu gözden çıkardı.
28.06.2018 Beşiktaş
Vagner Love'da son dakika! Beşiktaş'ı açıkladı!
Vagner Love'da son dakika! Beşiktaş'ı açıkladı! Siyah-beyazlıların bonservisine 3.2 milyon Euro ödeyeceği Vagner Love, “Kariyerimde yedi önemli kupa var. Amacım Türkiye’nin en başarılı ve en büyük kulübünde bu sayıyı daha da yükseltmek” diye konuştu
26.01.2018 Beşiktaş
İşte Baroni'nin yeni takımı!
İşte Baroni'nin yeni takımı! Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Cristian Baroni, Brezilya 2. lig takımlarından Sao Caetano'ya transfer oldu.
23.01.2018 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Brezilya Ligi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki brezilya ligi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.