Bizim Köyün Kızları yarışmasıyla ünlenen Kübra Ece nasıl düştü?
Bizim Köyün Kızları yarışmasıyla ünlenen Kübra Ece nasıl düştü? TRT’deki ‘Bizim Köyün Kızları’ yarışmasıyla ünlenen 30 yaşındaki Kübra Ece, eski erkek arkadaşı Mehmet Emre Ş.’nin dördüncü kattaki evinin balkonundan düşerek hayatını kaybetti. Kübra’nın ölümü kayıtlara ‘şüpheli ölüm’ olarak geçti.
2.02.2022 Gündem
Bizim Köyün Kızları yarışmacısı Kübra Ece intihar etti!
Bizim Köyün Kızları yarışmacısı Kübra Ece intihar etti! TRT 1 ekranlarında yayınlanan Bizim Köyün Kızları yarışmasında ünlenen Kübra Ece'nin intihar ederek yaşamına son verdiği iddia edildi. İddialara göre Ece nişanlısını başka bir kadınla yakalayınca yıkıldı. Genç kızın vefat haberini Ece'nin de arkadaşı olan, Instagram fenomeni Habibe Durkaya doğruladı.
1.02.2022 Magazin
Kübra Ece öldü mü, neden öldü? Bizim Köyün Kızları programından Kübra Ece’nin ölümü!
Kübra Ece öldü mü, neden öldü? Bizim Köyün Kızları programından Kübra Ece’nin ölümü! Kübra Ece öldü mü, neden öldü? Bizim Köyün Kızları programının genç yarışmacısı Kübra Ece intihar etti. Kübra Ece, yarışmada kendini, "29 yaşındayım. Muhasebe ile uğraşıyorum ama çok renkli bir karakter olduğum için esnaflığa adım attım. Ticaretle uğraşıyorum, fırıncıyım. Hayatımda hiç köye gitmedim. Köy hayatım olmadı. Hiç köye adım atmayıp, inek - koyun görmemiş bir kadının nasıl birinci olduğunu göstermek istiyorum azmimle inadımla. Çok inatçıyım" sözleriyle anlatmıştı.
31.01.2022 Yaşam