Bien halka arz kaç lot verir, hangi bankalar? Bien Seramik halka arz fiyatı ve hisse kodu nedir, eşit mi oransal mı, ne zaman? Bien halka arz kaç verir?
Bien halka arz kaç lot verir, hangi bankalar? Bien Seramik halka arz fiyatı ve hisse kodu nedir, eşit mi oransal mı, ne zaman? Bien halka arz kaç verir? Bien Seramik halka arz oluyor. Bien Yapı BIENY ismiyle borsa İstanbul'a girmeye hazırlanıyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), firmanın halka arz başvurusunun onaylandığını açıkladı. Bien Yapı Ürünleri San. Turizm ve Tic. A.Ş. (BIENY) halka arz şeklini sermaye artırımı ve ortak satış yöntemleriyle gerçekleştirilecek. Peki, Bien Seramik halka arz kaç lot verir, hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu? Bien Yapı halka arz eşit mi oransal mı, ne zaman? Bien Yapı halka arz hisse kodu ve fiyatı…
12.05.2023 Ekonomi
Türkiye seçimleri dünyada manşet: Tarihi bir dönüm noktası!
Türkiye seçimleri dünyada manşet: Tarihi bir dönüm noktası! Seçimlere dört gün kala BBC, Al Jazeera ve Rus Kommersant gazetesindeki analizler gözden kaçacak gibi değil. Sandıktan çıkacak sonucun yalnızca Türkiye'yi değil dünyayı etkileyeceğini belirten Kommersant, "Belki de, Erdoğan ile Putin kadar kolayca ortak dil bulabilecek başka siyasetçi yok" yorumunu yaptı.
10.05.2023 Dünya
Bien Seramik kaç lot verdi, Bien hisse ne zaman işlem görecek? Bien Yapı halka arz sonuçları...
Bien Seramik kaç lot verdi, Bien hisse ne zaman işlem görecek? Bien Yapı halka arz sonuçları... BİEN halka arz ne zaman işlem görecek? 11-12 Mayıs 2023 tarihlerinde bireysel yatırımcılara eşit dağıtım yöntemi ile talep toplayan Bien Yapı Ürünleri Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. (BIENY) halka arzına ilişkin sonuçların belli olmasıyla gözler işlem tarihine çevrildi. Yatırımcılar şirket paylarının borsada ne zaman işlem göreceğini merak ediliyor. Bien Yapı Seramik halka arzının işleme başlayacağı tarih belli oldu. Peki, Bien halka arz sonuçları kaç lot verdi, Bien halka arz sonuçları ne zaman borsada işlem görmeye başlayacak?
17.05.2023 Ekonomi