Biance

Biance

Son dakika biance haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan biance ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını biance haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Biance

haberleri sayfasında son dakika yaşanan biance gelişmeleri de dahil olmak üzere 7 biance haberi bulunmuştur. Tüm biance haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kripto parada büyük şok! Para çekim işlemleri askıya alındı
Kripto parada büyük şok! Para çekim işlemleri askıya alındı Binance, kripto para çekim işlemlerinin geçici olarak askıya alındığını duyurdu.
1.11.2021 Ekonomi
Binance yanlış veri türü ne demek, Binance çöktü mü? Binance tr yanlış veri türü hatası veriyor! (Veriler doğru biçimde olmadığı için okunamadı)
Binance yanlış veri türü ne demek, Binance çöktü mü? Binance tr yanlış veri türü hatası veriyor! (Veriler doğru biçimde olmadığı için okunamadı) Binance yanlış veri türü ne demek, Binane çöktü mü? Kripto para alım-satım platformu olan Biance kullanıcıları hesaplarına giriş yapamadı. Binance uygulamasında işlem yapamayan kullanıcılar, sorunun neden kaynaklandığını, Veriler doğru biçimde olmadığı için okunamadı ifadesinin ne anlama geldiğini sorguluyor. Binance konu ile ilgili açıklama yaptı. Peki, Binance TR alım satım askıya alındı ne demek? Yanlış veri türü hatası ne demek, ne zaman düzelecek?
29.09.2021 Gündem
Binance Türkiye'de haciz şoku! 240 bin dolar buhar oldu
Binance Türkiye'de haciz şoku! 240 bin dolar buhar oldu Binance Türkiye’deki hesabına aktardığı 240 bin dolarının dakikalar içinde çalındığını öne süren Beşir Baran şirkete yönelik ihtiyati haciz kararı aldı. Karar sonrası icra müdürlüğü görevlileri şirketin merkezinde haciz işlemi yaptı. Şirketten yapılan açıklamada ise, “Müşterinin ifade ettikleri iddiadan ibaret” denildi.
9.09.2021 Gündem
Binance'de şok eden olay! 4 dakika içinde buhar oldu
Binance'de şok eden olay! 4 dakika içinde buhar oldu Kripto para borsalarına ilişkin yasal düzenleme beklenirken şikâyetler de giderek artıyor. Son olay, dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’nin Türkiye biriminde yaşandı. Dış ticaret işi yapan Beşir B.’nin, hesabına yatırdığı 240 bin dolar 4 dakika içinde buharlaştı. Şirketten “Hırsızı bulmak imkânsız” yanıtı geldi. Beşir B., soluğu savcılıkta aldı.
6.09.2021 Ekonomi
Binance'ten flaş halka arz kararı
Binance'ten flaş halka arz kararı Binance US'in halka açılabileceğiyle ilgili CEO Changpeng Zhao açıklamada bulundu.
26.07.2021 Ekonomi
Dev banka yasaklıyor! Kripto para borsası...
Dev banka yasaklıyor! Kripto para borsası... İngiliz bankası TSB, 5 milyon müşterisinin kripto borsalara para gönderimini yasaklamayı planlıyor. Yasağa neden olarak ise 849 müşterisinin bir ay içerisinde dolandırılması olarak öne sürüldü. Dolandırıcılık işlemlerinde de Binance dikkatleri üzerine çekti.
21.06.2021 Ekonomi
Çocuk babada Ivana partide
Çocuk babada Ivana partide Polonya asıllı 29 yaşındaki Ivana Sert, Bodrum’da her gün bir partiye katılıyor
10.08.2008 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Biance ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki biance haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.