5 kadro dışından sonra Beşiktaş'ta 3 yıldız daha ayrılıyor
5 kadro dışından sonra Beşiktaş'ta 3 yıldız daha ayrılıyor Trendyol Süper Lig'de yeni yönetimi ile yoluna devam eden Beşiktaş'ta flaş gelişmeler yaşanıyor... Siyah beyazlılarda alınan kadro dışı kararı sonrası oyuncular takıma geri dönmüştü. Tüm bu gelişmeler sonrası bir büyük şok daha yaşandı. Kartal, yıldız golcü Aboubakar ile birlikte 3 yerli oyuncuyla vedalaşmaya hazırlanıyor.
21.12.2023 İddaa
Beşiktaş'ta Şenol Güneş sonrası Sportif Direktör Ceyhun Kazancı ile yollar ayrılıyor
Beşiktaş'ta Şenol Güneş sonrası Sportif Direktör Ceyhun Kazancı ile yollar ayrılıyor Süper Lig'de Hatay maçında alınan kötü sonuç sonrası Beşiktaş'ta peş peşe sıcak gelişmeler yaşanıyor. Teknik direktörlük görevine Şenol Güneş'in getirilmesiyle Sportif Direktör Ceyhun Kazancı ile yolların ayrılması gündeme geldi. Güneş, Kazancı ile çalışmak istemediğini Başkan Ahmet Nur Çebi'ye iletti. Gözler Çebi'ye çevrildi.
27.10.2022 Beşiktaş
Transferde sürpriz gelişme! Beşiktaş'ın yıldızı Kenan Karaman anlaştı 3 yıllık imza atacak: İşte yeni takımı...
Transferde sürpriz gelişme! Beşiktaş'ın yıldızı Kenan Karaman anlaştı 3 yıllık imza atacak: İşte yeni takımı... Süper Lig'e hızlı başlayan ve zirveye konan Beşiktaş'ta sürpriz transfer gelişmesi. 28 yaşındaki milli futbolcu, Alman ekibi Schalke 04 ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Kenan Karaman bugün sağlık kontrollerinden geçtikten sonra Schalke'ye 3 yıllık imzayı atacak. Karaman, Beşiktaş'a gelmeden önce yine Almanya'da Fortuna Düsseldorf'ta forma giymişti.
1.09.2022 Beşiktaş