(16 Kasım elektrik kesintisi) İstanbul BEDAŞ elektrik kesintisi listesi sorgulama: Kağıthane, Fatih, Küçükçekmece, Başakşehir’de elektrikler ne zaman gelecek?
(16 Kasım elektrik kesintisi) İstanbul BEDAŞ elektrik kesintisi listesi sorgulama: Kağıthane, Fatih, Küçükçekmece, Başakşehir’de elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs BEDAŞ elektrik kesintisi listesi için aramalar arttı. Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ) tarafından yayımlanan duyuruya göre İstanbul'un 22 ilçesinde elektrik kesintisi yaşanacak. BEDAŞ yayımladığı planlı kesinti programında Arnavutköy, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Başakşehir ve daha birçok ilçede bugün elektrik kesintisi yaşanacağı görülüyor. Vatandaşlar arama motorlarına yönelerek İstanbul’da elektrikler ne zaman gelecek? Sorusunun yanıtını sorguluyor.
16.11.2023 Gündem
Elektrikler ne zaman gelecek? 7 Temmuz İstanbul planlı elektrik kesintisi listesi...
Elektrikler ne zaman gelecek? 7 Temmuz İstanbul planlı elektrik kesintisi listesi... BEDAŞ ve AYEDAŞ İstanbul'da 7 Temmuz 2020 Salı günü (bugün) elektrik kesintisi yaşanacak ilçelerin listesi duyurdu. Peki, Elektrikler ne zaman gelecek? İşte 7 Temmuz elektrik kesintisi uygulanacak ilçelerin listesi...
7.07.2020 Gündem
Elektrik kesintisi listesi (BEDAŞ 21 ocak elektrik kesintisi programı) İstanbul’da elektrik ne zaman gelecek?
Elektrik kesintisi listesi (BEDAŞ 21 ocak elektrik kesintisi programı) İstanbul’da elektrik ne zaman gelecek? BEDAŞ, İstanbul'da düzenlenen bakım onarım çalışmaları nedeniyle bazı bölgelerde planlı elektrik kesintisi yaşanacağı duyuruldu. BEDAŞ aynı zamanda elektriklerin tahmini olarak saat kaçta geleceğini de açıkladı.
21.01.2020 Gündem
İstanbul 14 Kasım BEDAŞ planlı elektrik kesintisi programı
İstanbul 14 Kasım BEDAŞ planlı elektrik kesintisi programı BEDAŞ İstanbul 14 Kasım 2019 İstanbul'da yaşanacak elektrik kesintisi programını yayımladı. Planlı elektrik kesintileri programına göre İstanbul'da birçok semt ve mahallede elektrik kesintisi olacak. İşte İstanbul 14 Kasım 2019 Perşembe günü BEDAŞ tarafından İstanbul'da elektrik verilemeyecek bölgeler...
14.11.2019 Yaşam