Milyonlarca kişi merakla bekliyor! Maaşlarda artış ve ikramiyeler...
Milyonlarca kişi merakla bekliyor! Maaşlarda artış ve ikramiyeler... Milyonlarca emeklinin beklediği haber geldi. En düşük emekli maaşı ne kadar olacak, bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak, emeklilerin ek ödemelerinde ne kadar artış olacak? Detaylar haberimizde...
4.05.2019 Ekonomi
Son dakika... Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor Tarih netleşti
Son dakika... Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor Tarih netleşti Emeklilerin ikinci bin liralık bayram ikramiyesinde tarih netleşmeye başladı. Ödemeler ayın 17’sine kadar yapılacak. 6-10 Ağustos’a kesin gözüyle bakılıyor.
25.07.2018 Ekonomi
Emekliler bayram ikramiyesi için ATM'lere koştu!
Emekliler bayram ikramiyesi için ATM'lere koştu! İzmit'te, emekliler bayram ikramiyelerini almak için ATM'lerin önünde sıraya girdi. Emekliler, ikramiyeleri ile bayram öncesi ihtiyaçlarını karşılayacaklarını söyledi.
8.06.2018 Ekonomi
Son dakika: Emeklilerin bayram ikramiyesi bugün yatıyor
Son dakika: Emeklilerin bayram ikramiyesi bugün yatıyor Emekli Sandığı ve Bağ-Kur emeklileri ikramiyelerini bugün alıyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, "Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerimizin ikramiyelerini, 7 Haziran 2018'de ödeyeceğiz. SSK emeklilerimizin ikramiyelerini de 8 Haziran 2018 tarihinde ödeyeceğiz." demişti.
7.06.2018 Ekonomi