Bayram ikramiyesi 2023 ne zaman yatacak? Bayram ikramiyesi 3 bin TL mi olacak, kurbana kaç gün kaldı, emekli bayram ikramiyesi ödeme günleri ne, ne zaman verilecek?
Bayram ikramiyesi 2023 ne zaman yatacak? Bayram ikramiyesi 3 bin TL mi olacak, kurbana kaç gün kaldı, emekli bayram ikramiyesi ödeme günleri ne, ne zaman verilecek? Kurban Bayramı için gün sayılırken, emekliler ise Ramazan ve Kurban olmak üzere yılda 2 kez kendilerine ödenen bayrak ikramiyelerine yönelik araştırmalarını hızlandırdı. SGK tarafından yatırılan ikramiyelerin ne zaman hesaplarda olacağı merak ediliyor. Peki, Bayram ikramiyesi 2023 ne zaman yatacak? Bayram ikramiyesi 3 bin TL mi olacak, kurbana kaç gün kaldı, emekli bayram ikramiyesi ne zaman verilecek? İşte bayram ikramiyesi ödeme günleri ve tarihi hakkında merak edilenler…
13.06.2023 Ekonomi
Engellilere bayram ikramiyesinde son açıklama belli oldu! 2 bin TL Ramazan Bayramı ikramiyesi var mı?
Engellilere bayram ikramiyesinde son açıklama belli oldu! 2 bin TL Ramazan Bayramı ikramiyesi var mı? Engellilere bayram ikramiyesi var mı 2023 sorusunun yanıtı merak ediliyor. Her yıl Ramazan Bayramı öncesi emeklilere verilen bayram ikramiyesinde artış yaşandı. 1100 TL'lik bayram ikramiyesi 2023 yılında 2 bin TL'ye yükseltildi. Peki bayram ikramiyesi engellilere var mı?
29.03.2023 Gündem