Başladı

Başladı

Son dakika başladı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan başladı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını başladı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Başladı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan başladı gelişmeleri de dahil olmak üzere 129.138 başladı haberi bulunmuştur. Tüm başladı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adıyaman'da nar hasadı başladı! 15 bin ton rekolte bekleniyor
Adıyaman'da nar hasadı başladı! 15 bin ton rekolte bekleniyorAdıyaman'ın Samsat ilçesinde yetiştirilen ve çoğunluğu ihraç edilen nar hasadı başladı.
22.10.2024Ekonomi
Kayseri'de bir vatandaş polisten kaçan firariyi çelme takarak durdurdu!
Kayseri'de bir vatandaş polisten kaçan firariyi çelme takarak durdurdu!Kayseri'de, 'yağma' suçundan hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.P. (24), polisin 'dur' ihtarına uymayıp otomobiliyle 2 araca çarptıktan sonra yaya olarak kaçmaya çalışırken, bir vatandaşın çelme takmasıyla yakalandı.
22.10.2024Gündem
Tir tir titreten soğuklar erken başladı! Yoğun kar yağışı etkisini artırdı, onlarca il için yeni kar uyarısı geldi
Tir tir titreten soğuklar erken başladı! Yoğun kar yağışı etkisini artırdı, onlarca il için yeni kar uyarısı geldiKar yağışı ile ilgili son dakika gelişmesi: Lapa Lapa kar yağışı başladı. Uyarılar günler öncesinden yapılmıştı. Soğuk havalar bir anda çöktü. Birçok il resmen donuyor. Kar yağışı dalga dalga yayılırken Meteoroloji'den yeni uyarı geldi. Lapa lapa kar yağışı devam edecek. Kuvvetli yağış, don ve fırtına etki alanını genişletiyor. Öte yandan lapa lapa kar yağışı İstanbul'un hemen yanı başına kadar ulaştı. İşte MGM tarafından yapılan son dakika uyarısının ayrıntıları...
22.10.2024Gündem
35 gündür sürekli hapşıran kadın sağlığına kavuştu! Doktorların kullandığı yöntem hapşırık nöbetine son verdi
35 gündür sürekli hapşıran kadın sağlığına kavuştu! Doktorların kullandığı yöntem hapşırık nöbetine son verdiBatman'da aralıksız hapşıran, tedavisi için Ankara'ya sevk edilen 2 çocuk annesi Benazir Aydın (24), sağlığına kavuştu.
22.10.2024Gündem
Fenerbahçe, Zenit ile hazırlık maçı yapacak
Fenerbahçe, Zenit ile hazırlık maçı yapacakFenerbahçe, kasım ayında liglere verilecek milli arada Rus temsilcisi Zenit ile özel maçta karşı karşıya geleceğini açıkladı.
22.10.2024Fenerbahçe
Şampiyonlar Ligi'nde dev randevu: Real Madrid, Borussia Dortmund karşısında, Arda Güler ile Nuri Şahin rakip!
Şampiyonlar Ligi'nde dev randevu: Real Madrid, Borussia Dortmund karşısında, Arda Güler ile Nuri Şahin rakip!Real Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. hafta maçında Borussia Dortmund ile karşı karşıya gelecek. Milli yıldızımız Arda Güler'in formasını giydiği Madrid devi, bir diğer temsilcimiz Nuri Şahin'in çalıştırdığı Dortmund ile boy gösterecek. Dev maçın heyecanı ise Şampiyon Oranlar ile Misli'de yaşanacak. Karşılaşma öncesi muhtemel 11'ler ve maça dair tüm detaylar haberimizde ise haberimizde…
22.10.2024İddaa
Hava resmen buz kesti!  Araçların camları dondu, sıcaklık eksi 9'a kadar düştü
Hava resmen buz kesti! Araçların camları dondu, sıcaklık eksi 9'a kadar düştüHava sıcaklıkları birden düştü! Kars'ta termometrelerin eksi 6 dereceyi göstermesiyle araçların camları dondu.
22.10.2024Gündem
Mevsimin ilk karı düştü, her yer beyaza büründü
Mevsimin ilk karı düştü, her yer beyaza büründüHavaların soğumasıyla birlikte kar yağışı haberleri gelmeye başladı. Bir çok ilde yoğun yağış etkili olurken Bitlis'in Tatvan ilçesi, mevsimin ilk karıyla beyaza büründü.
22.10.2024Gündem
Yoğun kar yağışı başladı! Her yer beyaza büründü
Yoğun kar yağışı başladı! Her yer beyaza büründüYoğun kar yağışı hızlı başladı! Rize’nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı Kavrun Yaylası, etkili olan kar yağışıyla beyaza büründü, ortaya güzel görüntüler çıktı. Kar yağışıyla zor anlar yaşayan besiciler, yayladan göçlerini hızlandırıp, hayvanlarıyla köylere inmek durumunda kaldı.
22.10.2024Gündem
Haluk Bayraktar: Havacılıktaki millileşmeyi güçlendirmek için çalışıyoruz
Haluk Bayraktar: Havacılıktaki millileşmeyi güçlendirmek için çalışıyoruzİstanbul’da düzenlenen ve Avrupa’nın en büyük sanayi kümelenmesi olan SAHA İstanbul tarafından organize edilen SAHA EXPO Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı kapılarını açtı. SAHA EXPO 2024 açılışında, SAHA İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı ve Baykar Genel Müdürü Sayın Haluk Bayraktar önemli açıklamalarda bulundu.
22.10.2024Ekonomi
Kar yağışı ülkenin geneline yayılıyor! Şehir merkezlerinde lapa lapa kar yağıyor
Kar yağışı ülkenin geneline yayılıyor! Şehir merkezlerinde lapa lapa kar yağıyorTürkiye'nin doğusu ve kuzeyinde geçen hafta başlayan kar yağışları bugün de etkisini artırarak devam etti. Bitlis, Sivas, Erzurum, Artvin gibi yüksek rakıma sahip illerde dağlar beyaza bürünmüştü. Kar yağışı bazı illerin şehir merkezlerinde de kendini göstermeye başladı.
22.10.2024Gündem
Mourinho 'her gün aynı soruları soruyorsunuz' deyip fena tersledi! Tepkiler çığ gibi, kriz patlak verdi
Mourinho 'her gün aynı soruları soruyorsunuz' deyip fena tersledi! Tepkiler çığ gibi, kriz patlak verdiFENERBAHÇE HABERLERİ... Fenerbahçe’ye büyük beklentilerle gelen Portekizli çalıştırıcı, Samsunspor beraberliğinin ardından hem demeçleri hem ilk 11 tercihleriyle sorgulanmaya başladı. Lider Galatasaray’ın 8 puan gerisinde kalınması taraftarda hayal kırıklığı yarattı.
22.10.2024Fenerbahçe
Memur olmak isteyenlere güzel haber! Kamu personeli alımı yapılacak, başvuru süreci başladı
Memur olmak isteyenlere güzel haber! Kamu personeli alımı yapılacak, başvuru süreci başladıMemur olmak isteyen vatandaşlar için büyük fırsat! Birçok kamu kurumunda personel alımı yapılacak. Sözleşmeli ve kadrolu personel alımı için ilan açıldı, başvuru süreci başladı. Kamu personeli olmak isteyenler için Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Kamu Personeli Alım İlanları'nı yayımladı. Kamunun tüm kademelerinde ihtiyaçlara göre açılan kadrolara şartlara uyan kişiler yerleştiriliyor.
Adana'da 12 saatte 5 kadın öldürüldü!
Adana'da 12 saatte 5 kadın öldürüldü!Adana’da 12 saatte 3’ü mezarlıkta 2’si evde olmak üzere 5 kadın tabanca ile vurularak öldürüldü. Olaylarda 1 erkek sokakta öldürüldü, 1’i kadın 3 kişi ise yaralandı.
22.10.2024Adana
Okan Buruk'tan sürpriz karar! Beşiktaş derbisinde...
Okan Buruk'tan sürpriz karar! Beşiktaş derbisinde...Ismail Jakobs’un sakatlanmasıyla birlikte Galatasaray’ın savunma hattında zorunlu değişikliğe gidilecek. Yeni transferlerden Elias Jelert, eski takımı Kopenhag’da sol bek oynamıştı, ancak Okan Buruk tercihini yine takımın jokeri Berkan Kutlu’dan yana kullanacak. Berkan Kutlu’nun Elfsborg maçındaki performansı, Beşiktaş derbisi öncesindeki kadro tercihi konusunda da Okan Buruk için belirleyici olacak.
22.10.2024Şampiy10
Kredi kartı kullananlar dikkat! 3 ay sonra bir ilk gerçekleşti
Kredi kartı kullananlar dikkat! 3 ay sonra bir ilk gerçekleştiKredi kartı kullanan milyonları yakından ilgilendiriyor. Ekonomi yönetiminin attığı adımlarla birlikte kartlı harcamalarda yavaşlama başladı. Peki kredi kartlarına yeni bir düzenleme bekleniyor mu? Kredi kartı faizleri artacak mı? İşte merak edilen detaylar...
22.10.2024Ekonomi
Adana'da korkunç olay! Uykudaki annesini ve anneannesini öldürdü; babasını ağır yaraladı
Adana'da korkunç olay! Uykudaki annesini ve anneannesini öldürdü; babasını ağır yaraladıAdana'da, S.A. (26) yatağında uykudaki annesi Mintaha Aydın (61), babası İlyas Aydın (63) ve anneannesi Ülfet Köse'yi (80) tabancayla başından vurdu. Olayda anne ve anneanne hayatını kaybederken, baba ise ağır yaralandı.
22.10.2024Adana
Hava ayaza kesti, İstanbul için kar yağışı artık uzak değil! Birçok şehir beyaza büründü: Meteoroloji nefes kesen soğuklar için tarih verdi
Hava ayaza kesti, İstanbul için kar yağışı artık uzak değil! Birçok şehir beyaza büründü: Meteoroloji nefes kesen soğuklar için tarih verdiSoğuk hava giderek tüm yurdu etkisi altına almaya başladı. Birçok şehir beyaza büründü. Kar kalınlığının 10 santimetreye ulaştığı yerler var. Doğu Karadeniz’in yüksek kesimlerinde mevsimin ilk karı düştü ve kuvvetini arttırarak devam ediyor. Meteoroloji yetkilileri Salı ve Çarşamba günleri için uyarı yaptı.
21.10.2024Gündem
Köroğlu Dağları karla kaplandı! Kar kalınlığı 10 santimetreyi aştı
Köroğlu Dağları karla kaplandı! Kar kalınlığı 10 santimetreyi aştıArt arda kar haberleri gelmeye devam ediyor. Bolu’da, son günlerde etkili olan kar yağışıyla birlikte 2 bin 200 rakımlı Köroğlu Dağları beyaz örtüyle kaplandı. Bölgede kar kalınlığı 10 santimetreyi aştı.
21.10.2024Gündem
Lapa lapa kar erken bastırdı: İstanbul'un yanı başına kadar dayandı! Meteoroloji'den son dakika uyarısı geldi
Lapa lapa kar erken bastırdı: İstanbul'un yanı başına kadar dayandı! Meteoroloji'den son dakika uyarısı geldiKar yağışı ile ilgili son dakika gelişmesi: Lapa Lapa kar yağışı başladı. Uyarılar günler öncesinden yapılmıştı. Soğuk havalar bir anda çöktü. Birçok il resmen donuyor. Kar yağışı dalga dalga yayılırken Meteoroloji'den yeni uyarı geldi. Lapa lapa kar yağışı devam edecek. Kuvvetli yağış, don ve fırtına etki alanını genişletiyor. Öte yandan lapa lapa kar yağışı İstanbul'un hemen yanı başına kadar ulaştı. İşte MGM tarafından yapılan son dakika uyarısının ayrıntıları...
21.10.2024Gündem
Ordu'da kar mücadelesi başladı: 10 santimetreye yaklaştı
Ordu'da kar mücadelesi başladı: 10 santimetreye yaklaştıKar Mücadelesi Ordu'da da başladı. Ordu'nun yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu. Bazı noktalarda kar kalınlığı 10 santimetreye ulaşırken, ekiplerce mücadele çalışması başlatıldı.
21.10.2024Gündem
Adana'da 3 kez kanseri yenen kadın, keçe sanatıyla hayata tutundu
Adana'da 3 kez kanseri yenen kadın, keçe sanatıyla hayata tutunduAdana’da önce lösemiye ardından da tiroit ve meme kanserine yakalanan Havva öğretmen, unutulmaya yüz tutmuş keçe sanatıyla hayata tutundu. Kanserleri atlatan Havva öğretmen, ilk sergisini doktorlarının da katılımıyla açtı.
21.10.2024Adana
Kirada yeni dönem başladı: Artık zorunlu! 5 gün içerisinde bildirilmesi gerekiyor
Kirada yeni dönem başladı: Artık zorunlu! 5 gün içerisinde bildirilmesi gerekiyorMilyonlarca ev sahibi ve kiracıyı yakından ilgilendiriyor. Hem ev sahibi hem de kiracı ceza ödüyor. Birçok kira veren sadece ev sahiplerinin para cezası ödeyeceğini düşünüyor. Yeni düzenlemeye göre bundan sonra artık kiracılar ödemeleri elden yapamayacaklar. Peki düzenlemede detaylar neler? Ev sahiplerinin elden ödeme almak için baskı yapmaları durumunda kiracılar ne yapmalı? Yeni karar piyasaya nasıl yansır? İşte detaylar...
21.10.2024Ekonomi
Beyrut'ta şiddetli patlamalar oldu
Beyrut'ta şiddetli patlamalar olduİsrail ordusu, Lübnan'ın başkenti Beyrut'un güneyindeki Dahiye bölgesine hava saldırısı düzenledi. Saldırı sonucu bölgeden dumanlar yükseldi.
20.10.2024Dünya
Sofraların vazgeçilmezi patates tarlada 2, pazarda 10 lira!  'Onlar kazanıyor ama çiftçi zararda'
Sofraların vazgeçilmezi patates tarlada 2, pazarda 10 lira! 'Onlar kazanıyor ama çiftçi zararda'Patates üretimin de Türkiye’de ilk 10 il arasına giren Aksaray’da patates hasadı başladı. Tarladan toplanıp 2 liraya tüccara verilen patates pazar tezgahına gelene kadar 8 lirayı buluyor. Pazarcı esnafı ise patatesi 10 ile 15 lira arasında vatandaşa satışa sunuyor.
20.10.2024Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Başladı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki başladı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.