Basketbol Ptt Kadınlar Türkiye Kupası

Basketbol Ptt Kadınlar Türkiye Kupası

Son dakika Basketbol PTT Kadınlar Türkiye Kupası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Basketbol PTT Kadınlar Türkiye Kupası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Basketbol PTT Kadınlar Türkiye Kupası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Basketbol Ptt Kadınlar Türkiye Kupası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan basketbol ptt kadınlar türkiye kupası gelişmeleri de dahil olmak üzere 5 basketbol ptt kadınlar türkiye kupası haberi bulunmuştur. Tüm basketbol ptt kadınlar türkiye kupası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe kupadan elendi!
Fenerbahçe kupadan elendi! Basketbol PTT Kadınlar Türkiye Kupası'nda Hatay Büyükşehir Belediyespor, Fenerbahçe'yi 65-59 yenerek finale yükseldi.
23.02.2018 Basketbol
BOTAŞ, yarı finale yükseldi
BOTAŞ, yarı finale yükseldi Basketbol PTT Kadınlar Türkiye Kupası'nda BOTAŞ, Çukurova Basketbol'u 77-70 yenerek yarı finale yükseldi.
21.02.2018 Basketbol
Yakın Doğu Üniversitesi, yarı finale yükseldi
Yakın Doğu Üniversitesi, yarı finale yükseldi Basketbol PTT Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yakın Doğu Üniversitesi, Abdullah Gül Üniversitesi'ni 88-53 yenerek yarı finale yükseldi.
21.02.2018 Basketbol
Yakın Doğu Üniversitesi, finalde Bellona AGÜ'nün  rakibi oldu
Yakın Doğu Üniversitesi, finalde Bellona AGÜ'nün rakibi oldu Basketbol PTT Kadınlar Türkiye Kupası yarı finalinde Beşiktaş'ı 75-66 mağlup eden Yakın Doğu Üniversitesi, finalde Bellona AGÜ'nün rakibi oldu.
2.03.2017 Basketbol
F.Bahçe'yi yenen Bellona AGÜ finale yükselen ilk takım oldu
F.Bahçe'yi yenen Bellona AGÜ finale yükselen ilk takım oldu Basketbol PTT Kadınlar Türkiye Kupası yarı finalinde Fenerbahçe'yi 71-69 mağlup eden Bellona AGÜ, finale yükselen ilk ekip oldu.
2.03.2017 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

Basketbol Ptt Kadınlar Türkiye Kupası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki basketbol ptt kadınlar türkiye kupası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.