Basketbol Fıba Kadınlar Avrupa Ligi

Basketbol Fıba Kadınlar Avrupa Ligi

Son dakika Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Basketbol Fıba Kadınlar Avrupa Ligi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan basketbol fıba kadınlar avrupa ligi gelişmeleri de dahil olmak üzere 7 basketbol fıba kadınlar avrupa ligi haberi bulunmuştur. Tüm basketbol fıba kadınlar avrupa ligi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yakın Doğu, Avrupa Ligi'nde 4'üncü oldu
Yakın Doğu, Avrupa Ligi'nde 4'üncü oldu Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nde Yakın Doğu Üniversitesi, 3'üncülük maçında Dinamo Kursk'a 87-82 yenildi.
22.04.2018 Basketbol
Aslan evinde zorlanmadı
Aslan evinde zorlanmadı Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi A Grubu 11. hafta maçında Galatasaray, konuk ettiği Belçika temsilcisi Castors Braine'i 87-76 yendi.
11.01.2018 Galatasaray
Fenerbahçe, Ekaterinburg maçına hazır
Fenerbahçe, Ekaterinburg maçına hazır FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde 2016-2017 sezonunun ilk finalistini belirleyecek maçta Ekaterinburg ile karşılaşacak Fenerbahçe hazırlıklarını tamamladı
14.04.2017 Basketbol
F.Bahçe çeyrek finalde! Rakibi...
F.Bahçe çeyrek finalde! Rakibi... Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi A Grubu 14. ve son hafta maçında Fenerbahçe, sahasında Mersin Büyükşehir Belediyespor'u 75-52 yendi.
22.02.2017 Basketbol
G.Saray ilk raundu kaybetti!
G.Saray ilk raundu kaybetti! Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında Galatasaray, deplasmanda Rusya'nın UMMC Ekaterinburg takımına 16 sayı farkla, 72-56 yenildi.
18.03.2016 Galatasaray
FIBA, koronavirüs nedeniyle basketbol organizasyonlarını durdurdu
FIBA, koronavirüs nedeniyle basketbol organizasyonlarını durdurdu Uluslararası Basketbol Federasyonu (FIBA), koronavirüs (COVID-19) salgını nedeniyle bütün basketbol organizasyonlarını durdurduğunu açıkladı.
12.03.2020 Basketbol
Avrupa'da derbi heyecanı
Avrupa'da derbi heyecanı Basketbolda FIBA Kadınlar Avrupa Ligi A Grubu'nda Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki 7. hafta mücadelesi yarın yapılacak.
8.12.2015 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

Basketbol Fıba Kadınlar Avrupa Ligi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki basketbol fıba kadınlar avrupa ligi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.