Bartomeu

Bartomeu

Son dakika bartomeu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bartomeu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bartomeu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bartomeu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bartomeu gelişmeleri de dahil olmak üzere 130 bartomeu haberi bulunmuştur. Tüm bartomeu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Barcelona'nın hakemlere 1 milyon 400 bin euro'luk rüşvet verdiği ortaya çıktı
Barcelona'nın hakemlere 1 milyon 400 bin euro'luk rüşvet verdiği ortaya çıktı La Liga devi Barcelona'nın 2016-2018 yılları arasında İspanya Hakemler Komitesi Başkan Yardımcısı Jose Maria Enriquez Negrerira'ya 1 milyon 400 bin euro ödediği, rüşvet skandalına savcılığın el attığı öğrenildi.
16.02.2023 İspanya
Barcelona Eski Başkanı Bartomeu gözaltına alındı
Barcelona Eski Başkanı Bartomeu gözaltına alındı Barcelona'nın eski başkanı Josep Maria Bartomeu Barçagate operasyonu kapsamında gözaltına alındı.
1.03.2021 İspanya
Terim'i kıskandılar! İşe o paylaşım
Terim'i kıskandılar! İşe o paylaşım Laliga'da kötü bir dönem geçiren Barcelona, dün Juventus'u deplasmanda yenince kulübün Türkiye hesabı 'Her şey yolunda' paylaşımında bulundu.
29.10.2020 Şampiyonlar Ligi
'İstifa etmek aklımın ucundan bile geçmedi'
'İstifa etmek aklımın ucundan bile geçmedi' Barcelona’da eleştirilerin hedefinde yer alan başkan Josep Maria Bartomeu, Lionel Messi krizi ve istifa iddiaları hakkında konuştu.
27.10.2020 İspanya
Lionel Messi Barcelona kararını açıkladı
Lionel Messi Barcelona kararını açıkladı Lionel Messi, yaptığı açıklamayla Barcelona'da kaldığını duyurdu.
4.09.2020 Futbol
Jorge Messi'den yeni açıklama! "Serbest kalma maddesi geçersiz..."
Jorge Messi'den yeni açıklama! "Serbest kalma maddesi geçersiz..." Jorge Messi, oğlu Lionel Messi'nin kontratında yer alan 700 milyon avroluk serbest kalma maddesinin 2019-2020 sezonunda geçerliliğini kaybettiğini duyurdu.
4.09.2020 İspanya
Barcelona, Messi'nin kalması için her şeyi yapıyor!
Barcelona, Messi'nin kalması için her şeyi yapıyor! Barcelona, yıldız futbolcusu Messi'yi takımda tutma adına elinden geleni yapmaya başladı.
20.08.2020 Futbol
İşte Barcelona'nın yeni teknik direktörü!
İşte Barcelona'nın yeni teknik direktörü! Barcelona başkanı Bartomeu, Ronald Koeman'ın yeni teknik direktör olduğunu açıkladı. Resmi açıklamanın da kısa süre içinde gelmesi bekleniyor.
19.08.2020 Futbol
Barcelona Başkanı Bartomeu, Ronald Koeman'ı resmen açıkladı!
Barcelona Başkanı Bartomeu, Ronald Koeman'ı resmen açıkladı! Barcelona Başkanı Bartomeu, yeni teknik direktör olarak Ronald Koeman isminde karar kıldıklarını duyurdu. Öte yandan başkan, Messi'nin takımda kalacağını açıkladı.
18.08.2020 Futbol
Barcelona'da tarihi ayrılık kapıda! Messi kontratın bitiminde...
Barcelona'da tarihi ayrılık kapıda! Messi kontratın bitiminde... Şampiyonluk yarışında 4 puan geriye düşen Barcelona, yıldız futbolcusu Messi ile de yol ayrımına geldi. Barça ile ismi özdeşleşen Lionel Messi’nin, mevcut kontratın bitiminde başka bir takıma gideceği bildirildi.
4.07.2020 Futbol
Barcelona iddiaları yalanladı!
Barcelona iddiaları yalanladı! Barcelona Kulübü, bazı futbolcularına ilişkin karalama kampanyası başlatmak için bir şirketle anlaştığı yönünde iddialara yanıt verdi.
18.02.2020 Futbol
Yeni hoca belli oldu! Bomba isim...
Yeni hoca belli oldu! Bomba isim... Liverpool'a elenen Barcelona'da şok hali sürerken; Katalan basını, takımın yeni hocasıyla ilgili çarpıcı bir iddia ortaya attı.
10.05.2019 İspanya
Bartomeu son noktayı koydu! Valverde...
Bartomeu son noktayı koydu! Valverde... Barcelona Kulübü Başkanı Josep Maria Bartomeu, futbol takımı teknik direktörü Jose Valverde'nin gelecek sezon da görevde kalacağını açıkladı.
16.01.2019 İspanya
Barcelonalı yıldızın babası gün verdi! Fenerbahçe...
Barcelonalı yıldızın babası gün verdi! Fenerbahçe... Brezilya Milli Takımı’nın eski yıldızlarından olan Mazinho, Rafihna’nın İspanyol devinde yeteri kadar süre alamadığını söyleyerek, “Oğlumu isteyen takımlarla ocak ayında görüşmelere başlayacağız” dedi.
22.11.2018 Fenerbahçe
La Liga'dan ABD'de maç oynama talebi!
La Liga'dan ABD'de maç oynama talebi! İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Barcelona ve Girona takımları ile lig yönetimi, iki takım arasındaki maçın ABD'de oynanması için İspanya Futbol Federasyonundan (RFEF) izin istedi.
11.09.2018 İspanya
Ve Barcelona resmen istedi!
Ve Barcelona resmen istedi! Barcelona Başkanı Robert Fernandez'in, Roma Sportif Direktörü Monchi'yi göreve getirmek için görüşmeler yaptığı kaydedildi.
31.05.2018 İspanya
Dünya devinden 100 milyon euro!
Dünya devinden 100 milyon euro! Bayram Tutumlu, Barcelona Başkanı Bartomeu’nun Cengiz Ünder için gözden çıkardığı parayı açıkladı.
22.03.2018 İtalya
Ali Koç'un beyin takımı ortaya çıktı
Ali Koç'un beyin takımı ortaya çıktı Mayıs ayındaki kongrede Aziz Yıldırım'la yarışacak olan Ali Koç, müthiş bir ekip kurmuş durumda. Koç'un listesine aldığı isimler seçimin kıran kırana geçeceğinin göstergesi.
21.02.2018 Fenerbahçe
Göğsümüz kabardı
Göğsümüz kabardı Beko, dünya devi Barcelona ile 4 yıl önce yaptığı sponsorluk anlaşmasını genişleterek yeniledi. Yeni anlaşma ile artık Beko ismi antrenman tişörtlerinin hem kolunda hem de göğsünde yer alacak, yıllık 19 milyon euro ödeyecek
15.02.2018 Ekonomi
EuroLeague'in yeni sponsoru Sinpaş GYO
EuroLeague'in yeni sponsoru Sinpaş GYO Türkiye'de emlak yatırımları yapan Sinpaş GYO ile EuroLeague arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.
8.02.2018 THY Euroleague
Yıldız futbolcu Barcelona'ya veda etti
Yıldız futbolcu Barcelona'ya veda etti İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Barcelona, Arjantinli futbolcu Javier Mascherano için veda töreni düzenledi.
25.01.2018 İspanya
Mascherano, Barcelona'dan ayrılıyor
Mascherano, Barcelona'dan ayrılıyor Barcelona Kulübü, Arjantinli futbolcusu Javier Mascherano'nun takımdan ayrılacağını duyurdu.
23.01.2018 İspanya
Barcelona'dan çılgın hamle! 455 milyon...
Barcelona'dan çılgın hamle! 455 milyon... İspanya’da Barcelona’ya yakınlığı ile bilinen gazetelerden biri olan El Mundo Deportivo, dünkü manşetinde mühtiş bir iddia ortaya attı.
18.12.2017 İspanya
Messi Altın Ayakkabı ödülüne kavuştu
Messi Altın Ayakkabı ödülüne kavuştu Geçen sezon La Liga'da 37 kez ağları sarsarak Avrupa liglerinde zirveye ulaşan Messi, düzenlenen törenle Altın Ayakkabı ödülünü aldı.
24.11.2017 İspanya
Barcelona'dan La Liga açıklaması!
Barcelona'dan La Liga açıklaması! Barcelona Başkanı Bartomeu, kulüp olarak referanduma dahil olmak istemediklerini ve La Liga'da kalacaklarını açıkladı.
21.10.2017 İspanya

Benzer Haber Etiketleri

Bartomeu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bartomeu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.